Sizce şans vereyim mi

Ben neden böyleyim ya. Eskiden çok temkinliydim böyle şeylere karşı ama o an tanışma gafletinde bulundum. Normalde dışarıdan biriyle tanışıp, konuşmam.

Adam aranıyor gibi geldi bana..klas bir adam kafede oturan bi bayana hemen göz koyar mı bilemedim...Muhtemelen ,sonraki buluşmada evli olduğunu mutsuz olduğunu falan söyleye cektir..Bu kişiyle yalnız kalmamalısın bence

Bana da öyle geldi. Ne alkolü, ne seyahati, ne restorantı ilk görüşmede.

görüşmeyi erteleyin bahane falan bulun ondan sonra bir şey yapmadan izleyin bakalım
zaten sohbet etmiyorsa iletişim kurmaya ve tanımaya çalışmıyorsa amaç başkadır
bana güven vermiyor bu şekilde tanışmak bunu özgüven olarak değil tehlikeli biri olarak algılıyorum ama hadi %10 istisnadır diye böyle yazdım
kalabalık yerlerde görüşün arabasına binmeyin orada buluşun ne yiyip içtiğinize dikkat edin mesafeli olun zaten samimi bir amacı varsa mesafenin aşılması için sabreder erkek

Soyadını öğrendin mi? Ya da instagramdan falan ekleştiniz mi? Bana da evli gibi geldi ama küçük bir stalkla öğrenilebilir

Yolda gördüğü kadına askinti olan galericiyi koluna mi takacaksin gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…