- 28 Mayıs 2021
- 1.762
- 752
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Ben neden böyleyim ya. Eskiden çok temkinliydim böyle şeylere karşı ama o an tanışma gafletinde bulundum. Normalde dışarıdan biriyle tanışıp, konuşmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın ben karıştırdım galiba sonuçta bi süre yüz yüze olmuşsunuz kimin ne yapacağı belli değilYemek yemedim yani ortak bir yere gitmedik
Doğru diyorsunuzPeşinize takılabilir takip edebilir haberlerlede görüyoruz lütfen kendiniz için bu tarz şeylerden uzak durun. Sizin adınıza ben tedirgin oldum
Evet doğru söylüyorsunuz boşluğuma geldi malesefKusura bakmayın ben karıştırdım galiba sonuçta bi süre yüz yüze olmuşsunuz kimin ne yapacağı belli değil
Ouvvvv
Bana da öyle geldi. Ne alkolü, ne seyahati, ne restorantı ilk görüşmede.Çünkü şerbetli. Amiyane tabirle tabii. Alışık. Hep yaptığı şey. Aklın yolu bir. Kampüs değil, dost meclisi değil. Sık sık karşılaşılan bilindik bir yer değil. Cafeye oturmuş kız kovalıyor. Alkollü mekan sevgisini de söylemekte gayet eceleci. Ne alaka? 1 buluşma artı ikna sonucu bedava s.eks sonra ghosting görüyorum falında![]()
Olsun geçti gitti bundan sonra daha tempinli olursunuz .Evet doğru söylüyorsunuz boşluğuma geldi malesef
Evet instagramda ekledik birbirimizi baktım, bir şey bulmadım. Ama engelledim şimdi bir daha böyle bir şey yapmam. Boşluğuma geldi nedense.Soyadını öğrendin mi? Ya da instagramdan falan ekleştiniz mi? Bana da evli gibi geldi ama küçük bir stalkla öğrenilebilir
Böyle mi gerçektendoğulu galerici. hımm okurken aldatıldım lfjdls
Şuan evlenmeyi çok düşünmüyorumKurban olayım sen de başını bi belaya sokmadan evleneydin![]()
Yolda gördüğü kadına askinti olan galericiyi koluna mi takacaksin gerçekten?Şöyle arabasına vs binmedim. Tanışalım mı işte çok beğendiğini ve o yüzden o kafeye geldiğini söyledi. Zaten yürüyerek kafeye gittim. Bir kahve içip kalktım. Sosyal medyadan ekledik birbirimizi bu kadar
Neden engellediniz? Size bir şey mi söyledi?Kızlar engelledim instadan adamı