- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Bu sitede ilk defa bir yorumu bu kadar cok begendimDoğulu galerici alkolik.
Evli bence. Gör bak. Evli çıkacak. Görüşme. Net..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sitede ilk defa bir yorumu bu kadar cok begendimDoğulu galerici alkolik.
Yok söylemedi ama tanımıyorum, etmiyorum. Bir an boşluğuma geldi ve o an tanışmış bulundum. Böyle bir hata yapmam asla. Kendime kızıyorumNeden engellediniz? Size bir şey mi söyledi?
Yok söylemedi ama tanımıyorum, etmiyorum. Bir an boşluğuma geldi ve o an tanışmış bulundum. Böyle bir hata yapmam asla. Kendime kızNeden engellediniz? Size bir şey mi söyledi?
o zaman 10 gün normal sınırdan geçirecekler üstünde oynama yapcaklar papucumun galericisi.
Öyle mi ben safım gerçektenO adam evlidir. Burda yalnız yaşıyorum demesinden belli.
Olabilir, başka şehire gitmesine zaten şüphelendim.Bu sitede ilk defa bir yorumu bu kadar cok begendim![]()
Ya bende aynısını diyecektimDoğulu galerici alkolik.
Nasıl nasıl güveniyor illa sosyal medyadan mı tanışmak gerekiyorNasıl güveniyorsunuz aklım almıyor.
Ne diyorsunuz hanımefendi? Hangi mesajımda sosyal medyadan tanış demişim?Nasıl nasıl güveniyor illa sosyal medyadan mı tanışmak gerekiyor
Yani adam gelip tanışmak istemiş ne var bunda güvenmeyecek nereden tanışsınlarNe diyorsunuz hanımefendi? Hangi mesajımda sosyal medyadan tanış demişim?
tövbe estağfurullah. o konu konuşuldu bitti. alıntı yapmazsanız sevinirim.Yani adam gelip tanışmak istemiş ne var bunda güvenmeyecek nereden tanışsınlar
Niye engelledin şimdi durduk yere buradakilerin gazına gelip? Benim de kuzenim galerici gayet dünya iyisi bir insan. Biraz tanımaya çalışır duruma göre karar verirdinEvet instagramda ekledik birbirimizi baktım, bir şey bulmadım. Ama engelledim şimdi bir daha böyle bir şey yapmam. Boşluğuma geldi nedense.
Yok bir daha dışardan kimseyle tanışmam . İlk ve son olduNiye engelledin şimdi durduk yere buradakilerin gazına gelip? Benim de kuzenim galerici gayet dünya iyisi bir insan. Biraz tanımaya çalışır duruma göre karar verirdin
İçine sinmediyse vardir bir şey boşver. Ne kadar olmuştu tanışalı?Yok bir daha dışardan kimseyle tanışmam . İlk ve son oldu
Pazar tanışmıştık . Ama içime sinmeyen şeyler vardı.Hem hiç tanımadığım biri olması , hem de doğulu ve galerici olması düşüncemi olumsuz etkiledi.İçine sinmediyse vardir bir şey boşver. Ne kadar olmuştu tanışalı?