Daha once konu acmistim arkadaslar. Yine o kisiyle ilgili. Bana yol gosterin... İsyerinde tanistigim arkadasimin bana karsi hisleri varmis en basindan beri. Ama bana belli etmedi hic bunu. Ben isten cikmaya yakin biraz biraz anladim ve son gunlerimde acildi. Neyse arkadas olarak devam ettik yine bi sure. Bulusuyorduk konusuyorduk falan. Sonra bu iyice baglandi.. Bana yalandan da olsa seviyorum de raziyim diyo. Kandir diyo. Ben seni hep seveyim.sen rol yap bile diyo yahu. Bikac gun once aradim bunu. X boyle olmuyo ben seni arkadas olarak seviyorum. Benimle vaktini oldurme yoluna bak dedim. Tamam filan dedi. Bikacgun ne o yazdi ne ben. Dunde icmis mesaj atiyo ozledim diye. Bugunde aradi sesinden belliydi yine icmis seni cok seviyorum benimle kal gitme diyo. Seni kimseye yar etmem rol yap o bile yeter yalan soyle seviyorum de yeter diyo. Sizce saplantilimi asik mi ??
Kesinlikle uzak dur manyağa benziyo zaten allah korusunnnnDaha once konu acmistim arkadaslar. Yine o kisiyle ilgili. Bana yol gosterin... İsyerinde tanistigim arkadasimin bana karsi hisleri varmis en basindan beri. Ama bana belli etmedi hic bunu. Ben isten cikmaya yakin biraz biraz anladim ve son gunlerimde acildi. Neyse arkadas olarak devam ettik yine bi sure. Bulusuyorduk konusuyorduk falan. Sonra bu iyice baglandi.. Bana yalandan da olsa seviyorum de raziyim diyo. Kandir diyo. Ben seni hep seveyim.sen rol yap bile diyo yahu. Bikac gun once aradim bunu. X boyle olmuyo ben seni arkadas olarak seviyorum. Benimle vaktini oldurme yoluna bak dedim. Tamam filan dedi. Bikacgun ne o yazdi ne ben. Dunde icmis mesaj atiyo ozledim diye. Bugunde aradi sesinden belliydi yine icmis seni cok seviyorum benimle kal gitme diyo. Seni kimseye yar etmem rol yap o bile yeter yalan soyle seviyorum de yeter diyo. Sizce saplantilimi asik mi ??
oylemi diyosunuz kizlar.. seviyorum de raziyim yalan oldugunu bilsemde bana yeter diyor..aslinda cok iyi biri. dert ortagi, arkadas olarak. ama ne bileyim ben ask sevgi anlaminda bisey hissedemedim napiyim yani.
belki sen onu sevdiğin zaman onun senden gönlü geçecek.ulaşılmaz herzaman ilgi çeker.oylemi diyosunuz kizlar.. seviyorum de raziyim yalan oldugunu bilsemde bana yeter diyor..aslinda cok iyi biri. dert ortagi, arkadas olarak. ama ne bileyim ben ask sevgi anlaminda bisey hissedemedim napiyim yani.
VUR TEKMEYİ GİTSİNN.....birde bununla ben isten ciktiktan sonra uc dort kez bulustuk. Yolda seviyorum ulaaan diye nasil bagriyo millet bize bakti :/ hic sevmem oyle seyi. telefonda sarhosken de ya benimsin ya topragin diyo. bir kotu kpnusuyo benle sen hic.sevmedin dimi lan. sevmiceksin dimi demeler... faceden niye sildin senin ecdadini ..... diyodu sonra lafi cevjrdi seni seviyorumlara basladi
fazla arabesk yaaa ..birde bununla ben isten ciktiktan sonra uc dort kez bulustuk. Yolda seviyorum ulaaan diye nasil bagriyo millet bize bakti :/ hic sevmem oyle seyi. telefonda sarhosken de ya benimsin ya topragin diyo. bir kotu kpnusuyo benle sen hic.sevmedin dimi lan. sevmiceksin dimi demeler... faceden niye sildin senin ecdadini ..... diyodu sonra lafi cevjrdi seni seviyorumlara basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?