- 13 Mayıs 2023
- 22
- 9
- 1
- 21
- Konu Sahibi flawlessone1
-
19 bu olay 3 sne onceydiYaş kaç?
3 sene önceki olaya neden takıldın?19 bu olay 3 sne onceydi
Eee 3 senedir saplantılı gibi tahtaya adını yazan ergenlik aşkını mı düşünüyosun?19 bu olay 3 sne onceydi
Çok hoşlandım galiba ondan sen çıkardığın sonucu soyelr misin sence seviyor muydu?3 sene önceki olaya neden takıldın?
3 seneye takılmayın yaa sizce seviyor mudu diyorum?3 sene geçmiş üstünden ablacım be, okulun falan yok mu senin boş vakitten bebekliğine kadar inmişsin.
Seviyorsa da artık yerinde yeller esiyordur. Ne işe yarayacak bunu bilmek?Çok hoşlandım galiba ondan sen çıkardığın sonucu soyelr misin sence seviyor muydu?
Ya hala aynı şehirdeyiz belki bir sekilde karşısına çıkarım.Seviyor muydu sence?Seviyorsa da artık yerinde yeller esiyordur. Ne işe yarayacak bunu bilmek?
Git sor3 seneye takılmayın yaa sizce seviyor mudu diyorum?
Öyle deme ülke öyle bir hale geldi ki sırf oy seçimi yüzünden aa bunun aklı varmış deyip aşık olabilirim her anHeye,seviyor..
Yanıyor askindan.
Per perişan olmus.
Zamaninda "nefret ediyorum" diyerek burun kivirdigin adama gecenin bi vakti konu açmışsın.
Ne oldu ? Cocuk parayi mi buldu ?
Ergen aklıyla sevdiğini sanmıştır o da.3 seneye takılmayın yaa sizce seviyor mudu diyorum?
Peki duygusal bir sekilde ic cekerek bakmasına ne diyorsun?Ergen aklıyla sevdiğini sanmıştır o da.
3 sene önceki bakış nasıl bir bakışmış da içinde kalmışPeki duygusal bir sekilde ic cekerek bakmasına ne diyorsun?
HahahhsjsjzksjsmsmBiri şu kıza cevap versin SEVİYOR MUyDU??
3 sene önceki bakış nasıl bir bakışmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?