hani benle aynı maaşı alıyor dese eşiniz anlıycamda maaşınızın miktarını belirtmesi ve sizinde bize aktarmanız da bana ilginç geldi açıkçası,eminim o ortamdakilere de ilginç ve itici gelmiştir
Bence de abartılı bir tepki olmuş .
Bu abartılı diye nitelendirdiğim tepki , pek tabi ki müdürün yersiz şakasını ( ben hala şaka olduğunu düşünüyorum ) ya da farzedelim değil ; bu yersiz saptamasını haklı çıkarmıyor tabii.
Erkeklerin birbirine yarı şaka yarı ciddi en çok takıldığı mevzudur eşten izin , eşin sözü geçme vs...
'' Yok müdürüm ; sen ne biliyorsan yanlış biliyorsun '' diyerek gitseydi , bu kadar açıklama gereksiz olmuş gibi geldi.
Yani ; sizce sinir olmamak mümkün mü demişsiniz ? Bence sinir olunsa da , bu kadar açıklama yapmamak mümkün.
ben olsam ciddi bile söylemiş olsa geyik yapardım "eee napalım bizde böyle " tarzında cevap verirdim çünkü hiç ciddiye alınacak bişey değil, eşinizin uzuuun açıklamaları bence biraz yersiz olmuş, benim için değerlidir bekletmek istemem dese daha etkili ve hoş olurdu gibi...
bir de branşınızı merak ettim ya da kaç yıllık öğretmen olduğunuzu...
Yapmış ama :)
Ne yapacagız o zaman :)
Ama itiraf edeyim beni savunması da hoşuma gitmedi degil :)
Yapmış ama :)
Ne yapacagız o zaman :)
Ama itiraf edeyim beni savunması da hoşuma gitmedi degil :)
Bence de abartılı bir tepki olmuş .
Bu abartılı diye nitelendirdiğim tepki , pek tabi ki müdürün yersiz şakasını ( ben hala şaka olduğunu düşünüyorum ) ya da farzedelim değil ; bu yersiz saptamasını haklı çıkarmıyor tabii.
Erkeklerin birbirine yarı şaka yarı ciddi en çok takıldığı mevzudur eşten izin , eşin sözü geçme vs...
'' Yok müdürüm ; sen ne biliyorsan yanlış biliyorsun '' diyerek gitseydi , bu kadar açıklama gereksiz olmuş gibi geldi.
Yani ; sizce sinir olmamak mümkün mü demişsiniz ? Bence sinir olunsa da , bu kadar açıklama yapmamak mümkün.
Arkadaşlar ısrarla şaka olmadıgını belirtiyorum farkındaysanız.
Açıklamasını da yaptım zaten.
Çünkü daha önce de bu konu hakkında çok şaka yapılmıştır eşime,
ama olay ciddi olunca eşim hıncını alamamış anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?