Sizce sinir olmamak mümkün mü?

Bence de abartılı bir tepki olmuş .

Bu abartılı diye nitelendirdiğim tepki , pek tabi ki müdürün yersiz şakasını ( ben hala şaka olduğunu düşünüyorum ) ya da farzedelim değil ; bu yersiz saptamasını haklı çıkarmıyor tabii.

Erkeklerin birbirine yarı şaka yarı ciddi en çok takıldığı mevzudur eşten izin , eşin sözü geçme vs...

'' Yok müdürüm ; sen ne biliyorsan yanlış biliyorsun '' diyerek gitseydi , bu kadar açıklama gereksiz olmuş gibi geldi.

Yani ; sizce sinir olmamak mümkün mü demişsiniz ? Bence sinir olunsa da , bu kadar açıklama yapmamak mümkün.

İyi de o ortamdakilerin hemen hemen hepsinin maaşı birbirine yakın...

Ben aynen eşimin söylediklerini söyledim.
Siz farklı bir şekilde takıldınız olaya...

Her zaman her ortamda boş konuşan insanlar olur müdürü de öyle biri olabilir yada takılmıştır sadece ki erkekler arasında bu mevzu cok yapılır bence eşiniz ve siz biraz abartmışsınız özellikle eşinizin açıklamaları yersiz olmuş bence gülüp geçin bence böyle şeylere en azından ben olsam öyle yapardım milleti takıcak olsak ohooo işimiz var

Yapmış ama :)

Ne yapacagız o zaman :)

Ama itiraf edeyim beni savunması da hoşuma gitmedi degil :)

Son düzenleme:
ben olsam ciddi bile söylemiş olsa geyik yapardım "eee napalım bizde böyle " tarzında cevap verirdim çünkü hiç ciddiye alınacak bişey değil, eşinizin uzuuun açıklamaları bence biraz yersiz olmuş, benim için değerlidir bekletmek istemem dese daha etkili ve hoş olurdu gibi...ben sinir olmazdım sanırım

bir de branşınızı merak ettim ya da kaç yıllık öğretmen olduğunuzu...

Son düzenleme:
aman erkeklerde hep bir kendini maço gösterme tavrı vardır zaten
sevgilileri/ karıları peşlerinde koşuyor gösterirler bir artist havalar vs.
müdürü de o tarz sanırım
bence eşiniz hiç sallamayıp hee evet deyip gitseymiş
isterse kılıbık desinler kime ne, siz kendinizi bildikten sonra
benzerlerini çok yaşadım ben de ama sallamayıp geçerse o kadar az uğraşırlar.
bir nevi erkeklerdeki çekememezlik gibi bişey.

Özel eğitimciyim,

12. yılımı çalışıyorum.

Eşim de özel eğitimci, o da 11. yılını çalışıyor

valla eşiniz durduk yere sorun çıkarmış..
Yanlış anlamış..

Ailem hakkında nasıl böyle konuşursunuz falan...Ne var ki bunda..?

herkes herkese espri yapar erkekler daha çok yapar bu tarz konularda birbirlerine..

Müdür haklı...bir laf söyledik bin işittik ..olmuş gerçekten.
Ben olsam şakadan anlamıyor diye araya resmiyet koyarım o arkadaşımla..çünkü gurur kırıcı birşey yok..

Bence eşiniz şaka yollu kusurabakmayın müdürüm yorgundum farklı tepki verdim..falan desin..siz de unutun..

Hoşunuza gider gitmesine de...

Çok detay vermiş ben oraya takılmıştım.

Neyse,olan olmuş zaten.En azından çokta sinirlenilecek bir mevzu değil bana göre diyerek yorumumu yapayım bari

böyle şakalar iş ortamında, erkekler arsasında yapılıyor.eşim bana hep anlatır
yeri geliyo o arkadaşlarına,arkadaşları da ona yapıyo
ama kımse kımseye sert tepkı vermıyo
gereksız bi tepkı olmus

Son düzenleme:
Arkadaşlar ısrarla şaka olmadıgını belirtiyorum farkındaysanız.
Açıklamasını da yaptım zaten.

Çünkü daha önce de bu konu hakkında çok şaka yapılmıştır eşime,
ama olay ciddi olunca eşim hıncını alamamış anlaşılan...

forumda birkac keredir denk geldim yorumlarınıza ..masallah diyeyim mutlu bir evliliğiniz var anlattıgınız kadarıyla ve de sizi düsünen bir eş.

eşinizin müdüre bu şekilde tepki vermiş olması yani sizi yüceltmiş olması sizin gururunuzu oksamıs bana kalırsa.

hem de buraya yazarak görüsleri de merak etmişsiniz.

bana kalırsa eşinizin şaka da olsa öyle bir söze sinirlenmesi normal ama biti deve yapıp o kadar acıklama yapmıs olması yersiz geldi.

sanırım sinirli anına denk geldi.

yoksa millet her zaman meraklıdır. bir tas atayım belki birsey cıkar sudan diye

iyi de müdür size ne şekilde hakaret etti ki eşinizin sizi savunması hoşunuza gitti.Ben de bunu anlamadım...:)

yani adam..bırak şimdi karını falan ya, tüm gün yan geliyor yatıyor evde, fazla yüz vermeyeceksin kadınlara, beklesin dursun..dese hakarete girer evet ve eşin haklı derim..

ama müdürün espri yaptığı çok açık..

uff bu erkek milleti de ne kadar meraklı aptal aptal laf etmeye
karını beklet demek noluyo yani.
asıl insanın karısını bekletmediği, ona değer verdiği için gurur duyması lazım.
bazı tipler böyle oluyor işte, hani kadınları ezmeye çalışarak kendi erkekliklerini (!) ispatlıyorlar cücük akılları sıra.
sallamamak lazım böyle tipleri.
bu arada benim de eşim öyle tepki verse benim de çok hoşuma giderdi tabi :)

Müdür ne kadar samimiyetsizse eşinizin uzun uzun bunları anlatması da bir o kadar samimiyetsiz bence. Ben müdürden çok eşimin bunları anlatmasına takardım. Elin adamına ne benim ne yaptığım yok çocuğum yok olmayan arabam yok olan maaşım vs... Aynen detay detay detay. Hadi garibim sigara içen adamlara ne ikincisi bizlere de konuyla alakasız detaylar. Bu yüzden sizin konunuz da bana itici geldi. Müdüre sinir olmanız dışında her şeyi öğrendik. Eşiniz de sizi savunmuş filan... Müdür de o kadar sinir olunacak bir şey yapmamış. Dangalaksa üslubunca bir cevap verilir geçilir. Samimiyetsiz görülen insana bu kadar detay anlatmak niye...

Eşiniz hıncını alamamış anlaşılan tüh... :)

Müdürü de diğerlerine dönerek, ...tabi hanımı 2 dakika bekletse fırça yer, aman git sen! ...demiş

Bu laf mı çok ciddi yani..
iyi öyle olsun..

madem eşin ısrarla sana, bana, bize lafla saldırı yaptı diyor, ee zaten eşin de fazlasıyla pişman etmiş müdürü..

sorun yok o zaman..

sanırım anlatıp rahatlamak istedin..

Klasik laubali erkek muhabbeti,
bende sinir olurum erkeklerin birbirlerinin eşleriyle ilgili yorum yapmasına,
erken ayrılmasının başka bi sebebi olamaz demi, hanım kızar
ama eşinizde gereksiz açıklama yapmış, cevap vermeye değmez, anlamaz çünkü böyleleri...
benim genelde erkeklerin çalıştığı bir mesleğim var,
serviste bir veya 2 bayan oluyoruz genelde...
erkeklerin yaptığı muhabbetlerden midem bulanıyor artık...
sırf bu yüzden servise binmiyorum...

benım konudan anladığım 3 binlira maaş alan bi eşe çok eğer vermeli 1 binlira alana ehh işte çalışmayana yan dönüp bakmamalı

Bu arada eşiniz sizi övmekten çok kılıbıklıktan kurtarmış kendini

sevgili cudana, yanlıs anlamanı istemem ama ilk kez sizin bir yorumunuzda kendinizi bu kadar övdüğünüzü gördüm( gerçi cümleleri eşiniz kullanmış ama)..

daha doğrusu övülmenizin gönlünüzü oksamasından dolayı o övgü dolu sözleri ardarda yazmanız bana da tuhaf yersiz geldi. uzun uzun anlatmanız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…