Sizce sinir olmamak mümkün mü?

Zihniyeti bozuk ,kadını değersiz gören ,erkeğin her daim sözü geçmeli erkek ne derse o olmalı diyen bir tip bell ki müdür ama eşinizi takdir ettim doğrusu bir çok erkek o lafların ardından ben kılıbık değilim şöyle maçoyum böyle sözümü dinlettiririm diye kendini ispat etmeye çalışırdı .

benım konudan anladığım 3 binlira maaş alan bi eşe çok eğer vermeli 1 binlira alana ehh işte çalışmayana yan dönüp bakmamalı

ben çalışmayan bir bayan olarak düşündüm şimdi
eşime böyle bi laf edilince maaşım yok diye oda karşı tarafla beni çekiştirirmi acaba
savunmaz yani bizim işimiz zor yahu

şu her konuda ben aslında çok bakımlıyım bakan dönüp bidaha bakar diyen hatunlar gibi olmuş

esiniz abartmısda abartmıs adam saka yolluda soylemis olabilir mudurde demisdir nerden actım cenemi diye hani bir iki cumle der gecebilirdi ama verdigi cevap adamın soyledigiyle alakası olmamıs ve de buna bu kdr sinir yapılmaz yani

Son düzenleme:

Ayrıca, eşin bunları sayma amacı ne acaba? Konu sahibinin sevinmesi gereken bir şey var mı ki? Eşi, kendisine saygı duymak, bekletmemek için bu sebepleri gösteriyor. Bence bu korkunç bir şey. Tamamen konu dışı bir şekilde eşini övse gururlansa tamam, ama bu sebeplerden dolayı ben eşimi bekletmem demek enteresan... Konu sahibi çalışmasa veya araba istese yanmış Kocası bekletmeyi hak görecek o zaman heralde...

Son düzenleme:
ay bunu yeri geliyor bende yapıyorum arkadasım kalkıcakken aman kalk hemen kocan kızar sana diyorum saka yollu allahtan bana boyle bir cevap vermedi dumur olurdum heralde

bu tarz muhabbetler genelde erkekler arasında döner bence eşiniz çok fazla ciddiye alıp gereksiz açıklamalarda bulunmuş
evet karımı bekletemem deyip gülüp geçseydi keşke
benim fikrim tabi bu ama pekte kafaya takılıp üzülecek sinir olunucak bir durum değil boşuna kendinizi yıpratmayın

acıkcası bende bunda abartılacak okadar laf söyleyecek eşinin aldığı maaşa kadar! söylenecek bi durum göremedım.. bende dominantım biraz sevgilimin işyerındekiler biliyolar sevgilimin benden çekindiğini daha doğrusu çekinmek değilde saygı sevgi duyduğunu biraz dalga geçiyolarmış ara sıra söylüyo ama hiçte tartışma gereği duymadı bende gülüp geçiyorum

Etrafta bulunur her zaman boyle gereksiz laflar eden, gereksiz tipler.
Benim esime de takilirlar bazeN, oda ben evlenince kutugumu hanimkoye aldirdim der, guler gecer.
Her gece esiniz sigara icerken , mudur gelince icmeden arabaya gitmesi uzerine belki mudur onun varligindan dolayi
Gidiyor diye dusunmus olabilir.
Takilcak bir durum yok bence sikmayin caninizi, bu densizlerden cok var malesef.

Son düzenleme:
Biraz abartı bir tepki olmuş...
Eşinizin o kadar açıklama yapması çok yersiz..
Yok şu kadar maaş, yok araba istese isteyebilir v.s. v.s.
Kusura bakmayın bana biraz itici geldi...

Eşim çok nadiren dışarıya çıkar, arkadaşları aradığı zaman telde onları bekletir " hatun dışarıya çağırıyorlar gidiyim mi? "diye sorar, ben de genelde, git tabi canım derim.. arka fondan gelen ses " geliyon mu hanım köylü, izin alma işin bitti mi? olur, eşimde gülerek "evet oğlum bizde böyle der... " hep birlikte gülüşürüz....

Bir çok erkek, bu sözlere maruz kalır, böyle bir tepkiyi ilk defa duyuyorum...

Anlattıgında sordum, şaka mı yaptı, ciddi miydi dedim,
şaka olsa sence böyle bir tepki verir miydim dedi..

Müdür gayet ciddi söylemiş...

kocan niye gelip bunu sana anlattı peki?bak seni nasıl savundum, nasıl övdüm diye mi?
bence durduk yere atar yapmış,çok gereksiz bi yerde...ayrıca bunu sana anlatması da çok çocukça geldi.
"bak anne bööle bööle oldu der gibi"
hiç erkekçe bir tavır değil,çocukça...

Sinir olucak bir şey göremedim ben.
Abartmışsınız ikinizde.
Müdür takılmış eşin çok fazla ciddiye almış.
Ayrıca maaşı araya katıp bunu söyleme nedenini anlayamadım.
Bekletmeye ne gerek var deyip işine bakabilirdi.
Ne alıngansınız ikinizde sinir oluncak alıncak önemli bir şeyde değil.

Haydaaaa :)

Ben de şimdi yorumları okudum da ben de dumur oldum. :)

Olay bir anda çalışan eş, çalışmayan eşe gelmiş,
çalışmasam eşim bana bu kadar deger vermezmişe gelmiş,
kendimi övdüğüme gelmiş :)

Eeee hani hep demez miyiz kadınlar çalışmalı, kendi ayakları üzerinde durmalı diye?
Hep demez miyiz erkek her durumda eşini savunmalı diye?

O zaman bu işte bir çelişki var...

Erkeklerin böyle tavırlara neden sahip oldugunu sanırım daha iyi anladım :)

Evet eşim gereksiz bir sürü şey söylemiş bence de, ama aslında vurgulamak istediği
orada ''kadın - erkek ayrımının yapılmaması gerektiği,
ikimizin de eşit şartlarda oldugu, erkeksin kadın bekler,
kadın nedir ki 2. sınıf vatandaştır'' imasına karşı bir tepki vermiş.

Ben böyle anladım.

Diyorum ki allah herkese böyle bir eş nasip etsin...

Son düzenleme:

Arabaya bindiğimde sinirliydi hayırdır dedim ,
o da anlattı.

Son düzenleme:

Arabaya bindiğimde sinirliydi hayırdır dedim dedim,
o da anlattı.

nişanlım aynı durumun beterini yaşasa arabaya binse sinirle ben sorsam hayırdır diye "yok bişe aşkım" derdi....
ki bu bence çok daha hoş,ayrıntılarıyla anlatıp anlatıp övgü beklemesinden...
eşin heralde fazla yumuşakbaşlı,birisine atar yapınca hoşuna gitmiş,gelip hemen anlatayım demiş...
ben sevmem böyle tipleri,bu benim seçimim senin kocan sonuçta...
ay yok canım ben istemem öyle eş,allah nasip etsin demişsin de...
fazla erkeksi seviyorum ben,"dışarda olan dışarda kalır" hesabı...

Ah be pea şimdi beni kocam da kocam moduna sokma :)

Hiç yumuşakbaşlı degildir, aksine çok sinirlidir,
bu olaya tepkisi de sinirini kanıtlıyor sanırım :)

Valla ben orda kadın 2. sınıf vatandaştır iması göremedim.
Ben mi körüm yada aklı kıtım anlayamadım ki:26:
Şaka olduğunu düşünüyorum ki şaka olmasa bile bu kadar abartılcak bişey yok yinede.
Abartı olan tek şey eşinin gereksiz kelimeleri :)

benim eşiminde işyerinde böyle durumlar çok oluyordu eşimde bazen sinirlenip anlatırdı. çıkışta adamlar biyerlere gidermiş eşimide çağırırmış oda istemezmiş. sonraa gelemezsin tabi hanımın kızar falan derlermiş. eşimde bazen seninki gibi cevabını verirdi ve bana anlatırdı. bende git derdim ve bana ne işim var evinde mutsuz adamlar işten sonra ve yerine sokağa atar kendin ben evimde mutluyum onlar dışarda derdi. ama bi süre önce sanki ben ona izin ermiyomuşum gbi sitem etmeye başlamıştı. sanırım arkadaşları çok üstüne geldi. bende en son nereye gideceksen git zamanında huylarından nefret ettiğin adamlaramı imreniyosun. yada eskiden evinde mutluydun şimdi sendemi mutsuzsunki onlarla takılmak için evde huzursuzluk çıkarıyosun. benim başımın etini yeme ben sana gitme demiyorum ama gitmemeni bana bağlama buna sinir olurum dedim. sonra eşim yok ya gidip napıcam dedi yine ben evde mutluyum falan.

yani bu milleti anlamam adam evine gelmek istiyo evinde mutlu üstelik ben kendisini hiç ksıtlamama rağmen ama aamlar nasıl kafa buluyosa aklınca eşimde çıkmazda hissetmiş demekki kendini. böyle adamlar eşlerine nasıl zulmediyo nasıl çektiriyosa. evine eşine bağlı saygılı bi adam görünce hanım köylü muamelesi yapıyolar hemen.

pis herifler tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bence eşinin anlatması güzel bişey senle herşeyi paylaşıyor demek ki
ben bir art niyet göremedim
ama benim de ilk aklıma şaka olarak söylenmediği geldi
eşin heralde şaka mı ciddi mi söylendiğini ayırt edebilir
belki sürekli bu konularda laf sokmaya çalışıyordu eşinize
o da patlamıştır bundan sonra kimse laf edemez
ayrıca adam haklı onun da arabaya hakkı var ama almıyorsa benim onu işinden almak görevim demiş.
bence durduk yere patlamamıştır.

Ah be pea şimdi beni kocam da kocam moduna sokma :)

Hiç yumuşakbaşlı degildir, aksine çok sinirlidir,
bu olaya tepkisi de sinirini kanıtlıyor sanırım :)

bu olay son derece gereksiz tepki verilmiş bi olay...
ben çok uyuz olurdum yerinde olsam valla.
beni savunsa bile...
müdür eğer çelimsiz,ezik bişeyse kocanın gözü kesmiştir,ben buna lafımı sayarım diye.
sence bunu sana anlatması hoşmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…