3 yıldır evliymişsiniz 20-30 seneniz boşa gitmesin. Emek verdim boşanamam demeyin. Bunun bedelini hayatınızla ödeyebilirsiniz.Kabul edemiyorum onca emek onca zaman nasıl seviyorduk birbirimizi nasıl vazgeçti bi anda çok üzülüyorum kahroluyorum
2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurumMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı...
- prla
- Yorumlar: 180
- Forum: Bir derdim var
Hakaret , şiddet , aşağılama, evden kovma vs kötü olan her şey var. Ortada bir evlilik kalmamış. Neden hâlâ sizi istemeyen birinin peşindesiniz? Boşanıp kendinize yeni bir hayat kurun ve psikolojik destek alın lütfen. Hayat bir erkeğin elinde yitip gitmek için çok kısa.
Şimdi bakınİşte bende okuyamadım o yüzden sordum
Tabi, şiddet, hakaret, aşağılama ne ararsanız var olan evliliğinizde birbirinizi çok seviyordunuz da nasıl vazgeçti kocanız sizden.Kabul edemiyorum onca emek onca zaman nasıl seviyorduk birbirimizi nasıl vazgeçti bi anda çok üzülüyorum kahroluyorum
Boşanan çok kişi var ilk ve son değilsiniz, bu süreçler geçici. Elbet toparlanır kendinize gelirsiniz. Şuan boşluktasınız. Sıkıntılar da hayat gibi geçici.2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurum
Normal hayatındadır zaten kocanız.2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurum
Yok öyle şeyler yoksa haberim olurdu bana kesin haber gelirdi instgrmds tanınan insnlarzNormal hayatındadır zaten kocanız.
Sizi bu kadar net istemediğine göre çok büyük ihtimalle hayatında biri de var.
Siz bir köşede ağlayıp duruyorsunuz sadece.
2 ay oldu geçmedi hiç geçmeyecek gibi hissediyorum pskatriue gidiyorum ilaç alıyorum ama hiç işe yaramıyor hep yazmak ulaşmak istiyorum.Boşanan çok kişi var ilk ve son değilsiniz, bu süreçler geçici. Elbet toparlanır kendinize gelirsiniz. Şuan boşluktasınız. Sıkıntılar da hayat gibi geçici.
Tabi tabi kesin haberi gelirdi. Siz öyle sanın.Yok öyle şeyler yoksa haberim olurdu bana kesin haber gelirdi instgrmds tanınan insnlarz
sağlıklı olmadığınızı düşünüyorum kafayı eşinize bozmuşsunuz bi insan hayatı kendine neden bu kadar zehir eder. Yahu annesiniz çocuğunuzla ilgilenin sanırım işiniz de yok girin bir işe kafanız dağılsın. Madalyonun öteki tarafını da denemelisiniz dünyada sadece eşiniz yok.2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurum
yaz.Şuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
ya hu siz kimsiniz de kim sizin hayatınızı merak edip takip ediyorYok öyle şeyler yoksa haberim olurdu bana kesin haber gelirdi instgrmds tanınan insnlarz
Kurban olayım kendini kör kuyulara mı atıyorsun odaya kapatıp anahtarı mı yutuyorsun nolur bu kaşar gurursuz davranma Allah rızası içinŞuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
Sen bu konuda sana verilen fikirleri naptın ?Saygısızlık gördün degersizlik gördün psklojik şiddet gördün hakaretler kavgalar. Ve o evliliğin bitti.
Şimdi kendi değerinin yerine gelmesi için değerli olmak için iyi hissetmek için neler yapmalıyım bana fikir verirmisiniz kızlar linçlemeden kendimi iyi hissetmiyorum boşluktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?