Sizce son kez yazmalımıyım?

2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurum

Kabul edemiyorum onca emek onca zaman nasıl seviyorduk birbirimizi nasıl vazgeçti bi anda çok üzülüyorum kahroluyorum
Tabi, şiddet, hakaret, aşağılama ne ararsanız var olan evliliğinizde birbirinizi çok seviyordunuz da nasıl vazgeçti kocanız sizden.
Resmen hayal aleminde yaşıyorsunuz.
Kocanız sizi sevseydi yazdıklarımın hiçbiri yaşamazdınız.
Yakında kolunda birini görürsünüz, belki o zaman aklıkız başınıza gelir.

2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurum
Boşanan çok kişi var ilk ve son değilsiniz, bu süreçler geçici. Elbet toparlanır kendinize gelirsiniz. Şuan boşluktasınız. Sıkıntılar da hayat gibi geçici.

Normal hayatındadır zaten kocanız.
Sizi bu kadar net istemediğine göre çok büyük ihtimalle hayatında biri de var.
Siz bir köşede ağlayıp duruyorsunuz sadece.

Aratıp okudum ama böyle koca için neden kendinizi yıpratıyorsunuz size geri dönse de artık ip kopmuş tekrar eskisi gibi sizi seveceğini hiç sanmıyorum. Bu kadar yalvarmaya dönmüyorsa artık aramayı kesin ve hayatınıza odaklanın. Sanırım hayatınızın odak noktası eşiniz döner dönmez boşanma davası açmış adam bence yardım almalısınız böyle saplantılı durum sağlıklı değil. Kız çocuğu annesisiniz biraz kendinize saygınız olsun.

Boşanan çok kişi var ilk ve son değilsiniz, bu süreçler geçici. Elbet toparlanır kendinize gelirsiniz. Şuan boşluktasınız. Sıkıntılar da hayat gibi geçici.
2 ay oldu geçmedi hiç geçmeyecek gibi hissediyorum pskatriue gidiyorum ilaç alıyorum ama hiç işe yaramıyor hep yazmak ulaşmak istiyorum.

sağlıklı olmadığınızı düşünüyorum kafayı eşinize bozmuşsunuz bi insan hayatı kendine neden bu kadar zehir eder. Yahu annesiniz çocuğunuzla ilgilenin sanırım işiniz de yok girin bir işe kafanız dağılsın. Madalyonun öteki tarafını da denemelisiniz dünyada sadece eşiniz yok.

Yok öyle şeyler yoksa haberim olurdu bana kesin haber gelirdi instgrmds tanınan insnlarz
ya hu siz kimsiniz de kim sizin hayatınızı merak edip takip ediyor kahkaha attım resmen instagramda tanınıyormuş bu hikayeyi de takipçi kasarım diye mi uydurdun ?

Yine hakaret duymak istiyorsanız arayın, yazın tabi. Adam saçma sapan şeyleri bahane ederek sizden boşanmak istiyor muhtemelen de hayatında başka biri var ve siz hala mesaj atayım mı, arayayım mı modunda takılıyorsunuz. Bravo. Hiç gururunuz da yok sanırım.

Şuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
Kurban olayım kendini kör kuyulara mı atıyorsun odaya kapatıp anahtarı mı yutuyorsun nolur bu kaşar gurursuz davranma Allah rızası için

Sen bu konuda sana verilen fikirleri naptın ?

Yaz yaz.
Biraz daha düş gözünden pişman olmasubı biraz daha ertele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…