Pişman olur mu sence? 16 ekimde mahkeme var belki olur mu o zamana kadarYaz yaz.
Biraz daha düş gözünden pişman olmasubı biraz daha ertele
Yok okumadım da gerek yok ki fikrim değişmez.Diğer konuları okudunuz mu ?
Bi okuyup ona göre söylermisiniz
Çok severim…Hayat kısa
Kuşlar uçuyor azizim
BendeÇok severim…
He olur olurPişman olur mu sence? 16 ekimde mahkeme var belki olur mu o zamana kadar
pişman olur bence hemen şu an ara ve yalvar ağlayarak yalvar ki daha etkili olsun. açmazsa yine ara. açmazsa başka telefondan ara. yalvar ve yakar.Belki fikri değişir pişman olmuştur belki gurursuzluk yapıyorum ama belki bi umut diyorum
Buraya yazmak akıl almak bana iyi geliyor neden bu kadar rahatsız oldunuz ki ayrıca aynı konu Değil farklı soru soruyorum suan hayatım bu çünkü. Sagolsun insanlar da yardımcı olup fikirlerini söylüyorlarBu üçüncü mu dördüncü aynı konunuz arasammi unutamadim diye .Mune Hanim en son lütfen aynı konuyu açmayın yazmıştı galiba sizin konuya o kadar fikir verdik neyse aramaz dönmez niye pişman olsun sizi sevmeyen giden üstelik bu tavrinizi bilen biri .İnsanlar bırakma becerisi olmayan insanları bırakınca pişman olmuyor neden bilmem hiç olmuyorlar hemde .Galiba saygı ile de ilgili bu durum bilmem Bende sandimki vazgectiniz siz bu hani eşini buraknak istemeyen erkekler varya onlara benziyorsunuz böyle zorla bıktıran insanlara birde bakın dikkat edin o bebeği alırlar sizden psikolojinizi toplayın biri komşu vs yada tedavi olduğunuz yer her neyse ihbar eder bu kadının bebek bakacak psikolojisini yok vs diyerek sonra canınız daha çok sıkılır gerçi sıkılırımı bebek onemlimî şu durumda onuda anlamıyorum zaten .İlaçlar doktor bizde iyi gelemiyoruz ne böyle sarsıcı yorum ne sizi anlayan yorum size iyi gelmiyor ne olacak böyle
Hiç birşey istemedim bom boş sayfaya imza attım nafaka bile yok hiç bi talep yoktur.Yaz tabi, nafakayı konuş. sonra bekle (ki yıllar alabilir) akıllanıp düzelip geri dönebilir. afedersin Öküz.
Yok artık pes hadi canım ben insanca birşey söyledim keyfin bilir hadi sen bildiğine devam etBuraya yazmak akıl almak bana iyi geliyor neden bu kadar rahatsız oldunuz ki ayrıca aynı konu Değil farklı soru soruyorum suan hayatım bu çünkü. Sagolsun insanlar da yardımcı olup fikirlerini söylüyorlar
Aman baktığı yok zaten herifin kıçının peşine gitmiş küçücük bebeği anasına bırakıp. Suna empati yapanlar bütün konularını bilmiyor tabii ama boşa yazmasın insanlar. Ya troll ya da hasta kendisiBu üçüncü mu dördüncü aynı konunuz arasammi unutamadim diye .Mune Hanim en son lütfen aynı konuyu açmayın yazmıştı galiba sizin konuya o kadar fikir verdik neyse aramaz dönmez niye pişman olsun sizi sevmeyen giden üstelik bu tavrinizi bilen biri .İnsanlar bırakma becerisi olmayan insanları bırakınca pişman olmuyor neden bilmem hiç olmuyorlar hemde .Galiba saygı ile de ilgili bu durum bilmem Bende sandimki vazgectiniz siz bu hani eşini buraknak istemeyen erkekler varya onlara benziyorsunuz böyle zorla bıktıran insanlara birde bakın dikkat edin o bebeği alırlar sizden psikolojinizi toplayın biri komşu vs yada tedavi olduğunuz yer her neyse ihbar eder bu kadının bebek bakacak psikolojisini yok vs diyerek sonra canınız daha çok sıkılır gerçi sıkılırımı bebek onemlimî şu durumda onuda anlamıyorum zaten .İlaçlar doktor bizde iyi gelemiyoruz ne böyle sarsıcı yorum ne sizi anlayan yorum size iyi gelmiyor ne olacak böyle
Hiçççç mağduru oynamayın burada yok çok aşıktık yok çok seviyorduk size her şey müstahak.Şuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
Hiç algılamamış bence. Sürekli konu açmasından belliSen bu konuda sana verilen fikirleri naptın ?
O zaman milletin verdiği akılla bile yürüyemeyene ne diyebilirim kiHiç algılamamış bence. Sürekli konu açmasından belli
Sen şaka mısın yahuHiç birşey istemedim bom boş sayfaya imza attım nafaka bile yok hiç bi talep yoktur.
İşte bu kadar insan sana aynı şeyi söylüyor ama sen bu fikirleri görmezden geliyorsun. Varsa yoksa ariyayim mi yazayım mı.Buraya yazmak akıl almak bana iyi geliyor neden bu kadar rahatsız oldunuz ki ayrıca aynı konu Değil farklı soru soruyorum suan hayatım bu çünkü. Sagolsun insanlar da yardımcı olup fikirlerini söylüyorlar
O zaman milletin verdiği akılla bile yürüyemeyene ne diyebilirim
Boşuna ban almayın ya Bosverin gozardi yap geç polemik yapıp engel yemeğe gerek yok gözardi yap geç birazdan Mune Hanım bakar konuya bu kaçıncı zaten aynı dert burası günlük degilk günlük gibi donermi severmi dönermi millet kâhin sanki başka birşey sorsa hakkımı nafakami nasıl alırım dese nasıl iş bulurum neler yapmayalim dese neyse i Bana laf carpmakla olmuyor o kendini iyi hissetme işi onu hak edene yapacaksın seni bu hale getirene neler yazmışlar eski konuya ben hafif yorum yapmışım onlardan başla istersen cevap vermeye iyi birşey dedim ben genede bebek önemli insanın kendisi önemli sövüp sayıp giden koca değil .Neyse iyi oldu bana üyeler haklıymış bazen gerek yok hiç yok .Allah akıl fikir versin .Aman baktığı yok zaten herifin kıçının peşine gitmiş küçücük bebeği anasına bırakıp. Suna empati yapanlar bütün konularını bilmiyor tabii ama boşa yazmasın insanlar. Ya troll ya da hasta kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?