??Saygısızlık gördün degersizlik gördün psklojik şiddet gördün hakaretler kavgalar. Ve o evliliğin bitti.
Şimdi kendi değerinin yerine gelmesi için değerli olmak için iyi hissetmek için neler yapmalıyım bana fikir verirmisiniz kızlar linçlemeden kendimi iyi hissetmiyorum boşluktayım.
Hemen bu düşünceleri kafanızdan atın. Onun hayatının nasıl gideceğini düşünmeyin. Bu düşünceler sizi dibe çeker. Ya başkasıyla olursa, evlenirse, mutlu olursa, ben hiç unutamazsam gibi korkulara kapılmayın. Odaklanmayın, üzerinde düşünmeyin bunların. Herkes unutulur ya zamanla. Toparlanacaksınız emin olun.2 ay oldu ayrıyım ama alışamıyorum hergun aglıyırum bu geçecek mi hiç geçmeyecek gibi onu görürsem normal hayatına döndugunu kahrolurum daha kötü olurum
Evet bazen en kötüsünü görene kadar anlamıyor insan. Ancak takıntı olarak kalabilir, o reddettikçe daha fazla bağlanma yaşarsa? Ben hep bundan korktuğumdan dolayı kimsenin peşinden koşmadım. 1 kere yaşadım gençliğimde bana ders oldu. Hayır cevabını aldığın an ordan gideceksin, hiç ısrara, tekrara gerek yok.Bence arayın çünkü siz bu adamın iyi biri olmadığını, onunla mutlu olamayacağınızı, sizi istemediğini daha kötü daha şiddetli olaylar yaşamadan anlamayacaksınız. Kim ne derse desin daha kötüsünü yaşamanız gerekiyor ben onu anladım. O yüzden yazın arayın koşun peşinden, dibin dibini görmeden aklınız başınıza gelmeyecek. Laf dinlemediğim zamanlarımdan biliyorum, size de bu lazım.
İnşallah lütfen dua edin bana kurtulm içime ferahlık gelsin öyle şeyler düşünmeyim aklımdan cıkmıyorHemen bu düşünceleri kafanızdan atın. Onun hayatının nasıl gideceğini düşünmeyin. Bu düşünceler sizi dibe çeker. Ya başkasıyla olursa, evlenirse, mutlu olursa, ben hiç unutamazsam gibi korkulara kapılmayın. Odaklanmayın, üzerinde düşünmeyin bunların. Herkes unutulur ya zamanla. Toparlanacaksınız emin olun.
Çok teşekkür ederim gerçekten! Bu yazdıklarınız çok iyi geliyoraramayın lütfen. evet bazen duygularımızı anlamsızca yönetemiyoruz mantığımızı göz ardı edip duygularımızı düşünceye geçirip ona göre davranıyoruz ne yazıkki duygularımızda sağlıksız olunca neticede uzun vadede olan yine bize oluyor. Şu an çok karma karışık hisler içerisindesiniz ve bunların sağlıklı duygular olmadığını bilin lütfen. Önce duygularınızı iyileştirin bunun için imkanınız varsa destek alın inanın bu çok önemli. kendinize şart koyun şuan hiç bir şey yapmayacağım önce destek alacağım bu yaşadıklarımı doğru değerlendirebilmek için destek alıp sonra ne yapmak istediğimi yeniden düşünüp hala aramak doğru geliyorsa bunu o zaman yapacağım diyin kendinize. Yani bu süreci yönetmeye buradan başlarsanız sizin için süreç daha kolay hale gelebilir.
Kendini durduramıyormus son kez arayip yalvaracakmis yineNolmuş Ceren
Akıl alıyorum sizden niye kzıııyprsunuz içimden ne gelirse söylüyorum soruyorum işteKendini durduramıyormus son kez arayip yalvaracakmis yine
Seni düşünüyorum canim yapma kendine diye birak boşverAkıl alıyorum sizden niye kzıııyprsunuz içimden ne gelirse söylüyorum soruyorum işte
Aldığınız akılları kullanmıyorsunuz.Akıl alıyorum sizden niye kzıııyprsunuz içimden ne gelirse söylüyorum soruyorum işte
Bosveremiyorum işte elimden bişey de gelmiyor o yüzden bana birşeyler söyleyin ne olcak ki zor mu yazmakSeni düşünüyorum canim yapma kendine diye birak boşver
Ay yazın lütfen. Fenalık geldi.Bosveremiyorum işte elimden bişey de gelmiyor o yüzden bana birşeyler söyleyin ne olcak ki zor mu yazmak
Psikiyatri git o sana care bulur bak kaç gündür insanlar sana yazıyor cevap veriyor dimi biraz dikkat etsenBosveremiyorum işte elimden bişey de gelmiyor o yüzden bana birşeyler söyleyin ne olcak ki zor mu yazmak
Tamam diyorum zaten dinliyorum dinlediğim için yazmadım günlerdir ama içim daralıyor tekrar soruyorum size öyle tutuyorum kendimiPsikiyatri git o sana care bulur bak kaç gündür insanlar sana yazıyor cevap veriyor dimi biraz dikkat etsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?