• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce sonu ne olacak???

Kesin nisanlandiysa kafasina koyduysa evlenir neden evlenmesin. Evliligi sevgiye baglayan bir insan degil anlasilan evliligi bir kurum gibi gorenlerden. Evlenecek insan ariyormus o da sizinle surekli tartismalardan yorulmus, sansini diger kiside denemis o da olmayinca muhtemelen kim olursa olsun diye dusunup o sekilde evlenmeye karar vermis. Ama sizin iliskiniz yasanmis ve bitmis... Yani dusunuyorum da sizin yasadiklariniz kolay degil. Hala seviyorsunuz bunu anliyorum ama guvenin olmadigi bir iliskide tekrar bir araya bile gelseniz yine eski defterler acilacak. Hele ki su dakikadan sonra araya bir suru 3. kisiler girdikten sonra herseyi unutup mutlu olmaniz bence ihtimal disi. Sonucta kimse ikinizi de zorlamadi baskalariyla iliski yasamaniz icin. Kendi bilincinizle karar verdiniz. Siz onu hala sevdiginiz icin kabul edemiyorsunuz durumu, ve hic bir zaman da kabul edemeyeceksiniz. O size donse belki o da kabul etmeyecek hemen evlenmeye karar vermenizi bir baskasiyla. Cok konustum farkindayim. Ama bence artik onu hayatinizdan cikarip baskasiyla mutlulugu yakalamaya calismaya baslamaniz lazim.

haklısınız biliyorum hepsini
bana dönmesini de istiyor muyum emin değilim zaten
veya dönerse ne derim onu da bilmiyorum ama biliyorum kim ne derse desin o evlencek
çünkü bu sefer kafasına koymuş. kız da mülayim biri anlaşılan. istediği de hep buydu.
bunca kişiye acı çektirdi o ama şimdi en mutlu olan yine o.

yalnız birşey dikkatimi çekti benim çevremde yakın veya uzak hemen hemen herkes siz birbirinizin kaderisiniz eninde sonunda birbirinize döneceksiniz
birbirinizin nikahını basmassınız di mi gibi yorumlar, espriler yaparken işte git konus bu inada son verin falan derken
uzaktan bakan herkes tam tersini soledi
çok şaşırdım
zaten ben de çevremdeki kimsenin sözünü dinlemediim de...

Back
X