- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
ortaokuldasınız sanırım , o zamanlar grupça tuvalete gidilirdiMerhaba sayın Kk üyeleri. Deneyiminize ve fikrinize ihtiyacım var. Bizim sınıfta bir çocuktan hoşlanıyorum ama bu çocuk ful kendi erkek arkadaşlarıyla takılıyor. Yani 7-8 kişilik bir grup. Ve gruptaki herkes aynı yapıda. Kızlarla çok çok az konuştuklarını gördüm. Benimki beni gördüğünde birkaç keredir naber, nasılsın filan diyor. Bana ikram borcu vardı, 2keredir hatırlattım.en son hatırlattığımda “evet benim de aklımda gelip sana söyleyecektim” dedi ama şu an İÇİN ses Seda yok. Acı ama gerçek çocuk beni benim onu taktığım kadar takmıyor. Ama içimde yine de ilerde belki bi şeyler olabilir diye Ümit var. (Arkadaşlarından fırsat kalırsa, çünkü gerçekten resmen arkadaşlarıyla lavaboya beraber gidecekler) arkadaşlarını da tanımıyorum tanısaydım gidip konuşmam daha kolay olurdu. Tanımadığım İÇİN hiç yanlarına gidemiyorum. Haliyle arkadaşlığımız birbirimizi gördüğümüzde ayaküstü naber nasılsından öteye gitmedi.
Ama biz aynı kulüpteyiz. 1.dönem kulüpteki etkinliklere geliyordu da 2.dönem okul açıldığından beridir gelmiyor. Bu hafta olan bir etkinliğe de gelmeyecekmiş mesela.bizim kulüpten ikimizin de ortak tanıdığı bir erkek var. Kendisi bu ortak erkekle aşırı samimi olmasa da kulüpte konuştuğu tek erkek diyebilirim.arkadaşlar yani. Ama tenefüste filan beraber takılmıyorlar. Ben de bu ortak tanıdıkla aşırı samimi olmasam hoşlandığım çocuğa oranla daha samimi arkadaşım.
Sorum şu: ben bu ortak arkadaşa kimseye söylemeyeceğine dair büyük yemin ettirsem ve hoşlandığım çocuğu anlatsam mesela bir etkinlik olduğunda Başkan olarak onun çağırması daha uygun durur. Onu çağırsın yada mesela bir yerde oturduklarında beni de çağırsın gibi. Bir nevi çöpçatanlık gibi.ortak kişilere söylendiğinde daha kolay oluyormuş diye duydum.
Ama bu ortak kişiye bunu söylemeli miyim? Bunu yayar mı?malzeme olarak kullanabilir mi?yayılmasını asla istemiyorum.büyük yemin ettireceğim ama yeminine sadık kalır mı kalmaz mı bilmiyorum.ortak kişiyle de samimiyim ama bunu konuşacak kadar değil açıkçası.Üniversite ortamında böyle dedikodular çok döner diye çekincelerim var ama tek ortak kişi olduğu İÇİN de ikilemde kaldım.çünkü okulda çocuğun arkadaşlarından bana fırsat kalmıyor. Mesela bu ortak kişi Başkan olarak dışarda şöyle buluşacağız vs. Diyebilir
Sizce söylemeli miyim, yoksa üni ortamında aşırı samimi olmadığım bir insana bunu söylememeli miyim
Ya mesele ikramı yemek değildi ki mesela onla beraber zaman geçirmek. Zaten daha ima bile yapmamortaokuldasınız sanırım , o zamanlar grupça tuvalete gidilirdieski günlerimi hatırladım
2 kere ikram borcu vardı diye hatırlatmanız yanlış olmuş, zaten fazlasıyla hatırlatmışsınız biraz geri çekilin artık siz adım atmayın eğer adım atarsanız olacağı varsa da olmayacak.
kimsedeye birşey söylemeyin
Direkt kendisine söylesen ne kaybedersin?Merhaba sayın Kk üyeleri. Deneyiminize ve fikrinize ihtiyacım var. Bizim sınıfta bir çocuktan hoşlanıyorum ama bu çocuk ful kendi erkek arkadaşlarıyla takılıyor. Yani 7-8 kişilik bir grup. Ve gruptaki herkes aynı yapıda. Kızlarla çok çok az konuştuklarını gördüm. Benimki beni gördüğünde birkaç keredir naber, nasılsın filan diyor. Bana ikram borcu vardı, 2keredir hatırlattım.en son hatırlattığımda “evet benim de aklımda gelip sana söyleyecektim” dedi ama şu an İÇİN ses Seda yok. Acı ama gerçek çocuk beni benim onu taktığım kadar takmıyor. Ama içimde yine de ilerde belki bi şeyler olabilir diye Ümit var. (Arkadaşlarından fırsat kalırsa, çünkü gerçekten resmen arkadaşlarıyla lavaboya beraber gidecekler) arkadaşlarını da tanımıyorum tanısaydım gidip konuşmam daha kolay olurdu. Tanımadığım İÇİN hiç yanlarına gidemiyorum. Haliyle arkadaşlığımız birbirimizi gördüğümüzde ayaküstü naber nasılsından öteye gitmedi.
Ama biz aynı kulüpteyiz. 1.dönem kulüpteki etkinliklere geliyordu da 2.dönem okul açıldığından beridir gelmiyor. Bu hafta olan bir etkinliğe de gelmeyecekmiş mesela.bizim kulüpten ikimizin de ortak tanıdığı bir erkek var. Kendisi bu ortak erkekle aşırı samimi olmasa da kulüpte konuştuğu tek erkek diyebilirim.arkadaşlar yani. Ama tenefüste filan beraber takılmıyorlar. Ben de bu ortak tanıdıkla aşırı samimi olmasam hoşlandığım çocuğa oranla daha samimi arkadaşım.
Sorum şu: ben bu ortak arkadaşa kimseye söylemeyeceğine dair büyük yemin ettirsem ve hoşlandığım çocuğu anlatsam mesela bir etkinlik olduğunda Başkan olarak onun çağırması daha uygun durur. Onu çağırsın yada mesela bir yerde oturduklarında beni de çağırsın gibi. Bir nevi çöpçatanlık gibi.ortak kişilere söylendiğinde daha kolay oluyormuş diye duydum.
Ama bu ortak kişiye bunu söylemeli miyim? Bunu yayar mı?malzeme olarak kullanabilir mi?yayılmasını asla istemiyorum.büyük yemin ettireceğim ama yeminine sadık kalır mı kalmaz mı bilmiyorum.ortak kişiyle de samimiyim ama bunu konuşacak kadar değil açıkçası.Üniversite ortamında böyle dedikodular çok döner diye çekincelerim var ama tek ortak kişi olduğu İÇİN de ikilemde kaldım.çünkü okulda çocuğun arkadaşlarından bana fırsat kalmıyor. Mesela bu ortak kişi Başkan olarak dışarda şöyle buluşacağız vs. Diyebilir
Sizce söylemeli miyim, yoksa üni ortamında aşırı samimi olmadığım bir insana bunu söylememeli miyim
ama sizinle vakit geçirmek isteseydi 2 kez hatırlatmanıza rağmen tepkisiz kalmazdı bir adım atardı ...Ya mesele ikramı yemek değildi ki mesela onla beraber zaman geçirmek. Zaten daha ima bile yapmam
Fikriniz içni teşekkürler
Valla kusura bakma ama sanki bi ortaokul muhabbeti okur gibi okudum. Diyecek bişey bulamadım o yüzdenMerhaba sayın Kk üyeleri. Deneyiminize ve fikrinize ihtiyacım var. Bizim sınıfta bir çocuktan hoşlanıyorum ama bu çocuk ful kendi erkek arkadaşlarıyla takılıyor. Yani 7-8 kişilik bir grup. Ve gruptaki herkes aynı yapıda. Kızlarla çok çok az konuştuklarını gördüm. Benimki beni gördüğünde birkaç keredir naber, nasılsın filan diyor. Bana ikram borcu vardı, 2keredir hatırlattım.en son hatırlattığımda “evet benim de aklımda gelip sana söyleyecektim” dedi ama şu an İÇİN ses Seda yok. Acı ama gerçek çocuk beni benim onu taktığım kadar takmıyor. Ama içimde yine de ilerde belki bi şeyler olabilir diye Ümit var. (Arkadaşlarından fırsat kalırsa, çünkü gerçekten resmen arkadaşlarıyla lavaboya beraber gidecekler) arkadaşlarını da tanımıyorum tanısaydım gidip konuşmam daha kolay olurdu. Tanımadığım İÇİN hiç yanlarına gidemiyorum. Haliyle arkadaşlığımız birbirimizi gördüğümüzde ayaküstü naber nasılsından öteye gitmedi.
Sizce söylemeli miyim, yoksa üni ortamında aşırı samimi olmadığım bir insana bunu
Sizden hoslansa belli eder soylerdiMerhaba sayın Kk üyeleri. Deneyiminize ve fikrinize ihtiyacım var. Bizim sınıfta bir çocuktan hoşlanıyorum ama bu çocuk ful kendi erkek arkadaşlarıyla takılıyor. Yani 7-8 kişilik bir grup. Ve gruptaki herkes aynı yapıda. Kızlarla çok çok az konuştuklarını gördüm. Benimki beni gördüğünde birkaç keredir naber, nasılsın filan diyor. Bana ikram borcu vardı, 2keredir hatırlattım.en son hatırlattığımda “evet benim de aklımda gelip sana söyleyecektim” dedi ama şu an İÇİN ses Seda yok. Acı ama gerçek çocuk beni benim onu taktığım kadar takmıyor. Ama içimde yine de ilerde belki bi şeyler olabilir diye Ümit var. (Arkadaşlarından fırsat kalırsa, çünkü gerçekten resmen arkadaşlarıyla lavaboya beraber gidecekler) arkadaşlarını da tanımıyorum tanısaydım gidip konuşmam daha kolay olurdu. Tanımadığım İÇİN hiç yanlarına gidemiyorum. Haliyle arkadaşlığımız birbirimizi gördüğümüzde ayaküstü naber nasılsından öteye gitmedi.
Asla asla ama asla söyleme.Merhaba sayın Kk üyeleri. Deneyiminize ve fikrinize ihtiyacım var. Bizim sınıfta bir çocuktan hoşlanıyorum ama bu çocuk ful kendi erkek arkadaşlarıyla takılıyor. Yani 7-8 kişilik bir grup. Ve gruptaki herkes aynı yapıda. Kızlarla çok çok az konuştuklarını gördüm. Benimki beni gördüğünde birkaç keredir naber, nasılsın filan diyor. Bana ikram borcu vardı, 2keredir hatırlattım.en son hatırlattığımda “evet benim de aklımda gelip sana söyleyecektim” dedi ama şu an İÇİN ses Seda yok. Acı ama gerçek çocuk beni benim onu taktığım kadar takmıyor. Ama içimde yine de ilerde belki bi şeyler olabilir diye Ümit var. (Arkadaşlarından fırsat kalırsa, çünkü gerçekten resmen arkadaşlarıyla lavaboya beraber gidecekler) arkadaşlarını da tanımıyorum tanısaydım gidip konuşmam daha kolay olurdu. Tanımadığım İÇİN hiç yanlarına gidemiyorum. Haliyle arkadaşlığımız birbirimizi gördüğümüzde ayaküstü naber nasılsından öteye gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?