Malatya insanlarını çok severim. Tanımaya çalışın biraz birbirinizi okulun bitene kadar. O arada da ailen de tanımış olur hem çocuğu.
olanı beğndiysen canım işi gücüde varsa ne bakliyon mantık evliliği yap aşkmışş sevgiymiş fasa fiso biz aşık oldukta noldu al oğlanı tak koluna beybii:)
bende malatya insanlarını çok severm cana yakın oluyorlar.. açıkcası oralı birinin gelini olmak isterdim.acayip kanım ısıınıyo
Memleketin ne olduğu önemli değil ama yaşın küçük.Okuyosun anlaşılan önce okulunu bitir.Bakalım karşındaki senin okulunun bitmesini bekleyecekmi...Hem daha çok küçüksün ilerde kararın değişir...Ailende istemiyosa bi kere daha düşün derim.
Canım ben henüz özel mesaj gönderemiyorum.
Ama şöyle cevap vereyim, Eşim yazdığın ilçeli :)
çevremde ne kadar ailesini dinlemeyerek evlilik yapan varsa hepsi mutsuz oldu. bazen ailelerimiz bizim göremediğimiz şeyleri görebiliyorlar.
ama fikrini ailene tekrar söyle bence, onlar da neden istemediklerini geniş kapsamlı bir şekilde anlatsınlar sana. ortak bir nokta bulursunuz heralde. evlilikte aşk olmazsa olmazlardan bence. farklı durumlarda oluşan evlilikler dışında aşk, asla gözardı edilebilecek birşey değil.
haklısın. Tabiki ailemin rızasını almadan olmazki aşık olmadığım biri sonuçta.. birşeyler hissedilmedende olmaz.. sadece bilmedikleri için korkuları. hayırlısı olsuun teşekkür ederim canm
rica ederim. umarım senin için en hayırlısı olur.
14 yıllık gözlemlerime dayanarak konuşuyorum, eşimin ailesi ve sülalesi, gelişmeye açık insanlar.
Samimi ve dürüst olunduğunu hissettikleri vakit, her şekilde insanın yanında olurlar.
Ve aynı şekilde de dürüstlerdir. Bana önceki mesajımda bahsettiğim sözleri eden kayınvalidem, okuma yazma bilmeyen bir kadın.
Ama bana her zaman dediği şey, ayaklarının üzerinde durmalısın. Kimseye muhtaç olmamalısın.
Bu yıl Açıköğretimden üniversiteye başladım. Kayınvalidem ve aile efradı çok destekçiler.
Ders çalışıyor olduğumu düşünerek, beni rahatsız etmemeye özen gösteriyorlar.
Sınavlarım olduğu gün, ben sınava gidiyorum kayınpederim oturuyor, kuran okuyor benim için :)
Bu zamana kadar, ufak tefek sorunlarımız oldu ama asla yüzgöz olmadık.
Yeni gelin gelince, onu fazla benimseyemediler ama asla bi kötülük etmediler.
Oğlum sevmiş napalım dediler. Ben genel olarak mesafeli bi insanım buna her zaman saygı gösterdiler.
Eltim içli dışlı olup, insanları kullanmayı seven biri, ama kayınvalidem yine de kötü olmamak için, gençtir cahildir deyip alttan alıyor.
Anlayış sahibi insanlar yani :) Sorun yaratmaktan kaçınıyorlar.
Bütün sülale içinde tek sorunlu benim eşim, o da bana denk geldi. :)
Kayınvalidem istemeye geldikleri akşam bunu açık açık söylemişti.
Oğlumla anlaşmak hiç kolay değil, biz yıllardır didişiriz, inşallah siz anlaşırsınız kızım demişti. Herkesin önünde.
Tabi benim başımda kavak yelleri umursamadım..
mrb hemn hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 21 yaşındayken yani geçen sene görücü usulu tanıştım biriyle..önce yok dedim kpss ye hazırlanıyordum..ailesi falan sürekli aradı tanıdıklarla haber gnderdiler.tamam tanışalım dedi ailem de erken diyordu ama kararı bana bıraktılar..memleket aynıydı ama başka yerde çalışıyordu..baktım efendi temiz ailesi tanıdık..hiç evlenmeyi düşünmezken tamam dedim kader olunca insanın dili bağlanır derler ya..tanışmamız nişan düğün 2 ay içinde oldu..şimdi 1 yıl üç aylık evliyiz..ve mutluyum çok şükür..ailesi de kendisi de okumama sınava hazırlanmama hep destekler..bence yaşın çok küçük değil..tanıştığn kişi bizimki gibi aceleci değilse bir sene beklersiniz.. hakkında hayırlısı olsun...Merhaba kızlar ben 21 yaşndayım. Biriyle tanıştım görücü usulu.. hoş beyefendi biri. gerçi daha tanımıyorum. ama ailesini tanıdığımız insanlar var bu yüzden biliyoruz.
Bu kişi benim hakkımda ciddi düşünüyor, aileside istiyor. fakat benim ailem yaşımın küçük olduğunu söylüyor. zaten okulum var hemen evlenecek değilim ama ailem problem yapıyor. karşımdaki insanda okumuş kültürlü işinde gücünde biri.. Birde memleketlerimiz farkı olduğu için ailem istemiyor. Biz mersinliyiz onlar malatyalı. Adetlerini aile yapılarını bilmiyoruz. ama ben bir kez daha görüşüp tanımak istiyorum. Ailemde çok kararsız ve istemiyor. Sizce sözlenmek için fazlamı küçüğüm? ve memleket konusu çokmu önemli ?
İller farklı adetler farklı olacak ben malatyalıları mutasıp bilirim, ben patronum kızı malatyalı ile evliydi erkeklerle tatile giderlerdi hanımda evde kalırdı ben pek sevmedim bilmiyorum sana talip olan nasıl? Kadınlar arka planda oluyordu
mrb hemn hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 21 yaşındayken yani geçen sene görücü usulu tanıştım biriyle..önce yok dedim kpss ye hazırlanıyordum..ailesi falan sürekli aradı tanıdıklarla haber gnderdiler.tamam tanışalım dedi ailem de erken diyordu ama kararı bana bıraktılar..memleket aynıydı ama başka yerde çalışıyordu..baktım efendi temiz ailesi tanıdık..hiç evlenmeyi düşünmezken tamam dedim kader olunca insanın dili bağlanır derler ya..tanışmamız nişan düğün 2 ay içinde oldu..şimdi 1 yıl üç aylık evliyiz..ve mutluyum çok şükür..ailesi de kendisi de okumama sınava hazırlanmama hep destekler..bence yaşın çok küçük değil..tanıştığn kişi bizimki gibi aceleci değilse bir sene beklersiniz.. hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?