Sizce şu durumda evlilik düşünmeli miyim?

Allah yardimcin olsun. Gercekten birini 4 yil beklemek bir bayan icin zor bir karar.
Bekledigin kisinin buna degmesi lazim., ona guvenmen gerek.
4 yil sonra sen 27 yasinda olacaksin.Olumsuz bir durum olsa, belli bir yastan sonra bayanlarin karsisina cikabilecek aday sayisi
artiyor. Nisanlin senide dusunsun, 4 yil beklemeye istekli olmadigini soyle bence

allah allah yok canim 29 yasinda olacak cunku bu konu 2 yil once acilmis. nerden bulup da hortlattiginizi cok merak ediyorum acikcasi, amac neydi?

vcanım moral bozmak istemem ama düğün arefesinde ailesinin süpermenliğine soyunan adama ben güvenemezdim..sonra evlenince de onların ağzına bakıyo diye dert yanarsın..

tahmin ediyorum yeni üyeler okumaya sondan başlıyor, ne kaçırdık diye

siz dort yil beklersiniz mecburiyetten de, adam sevdigine kavusmayi neden dort yil erteleyebiliyor, bunu nasil göze alabilir bi insan. Nisan atin atmayin demek cok kolay bize kalsa. ama bunu bi dusunun. bence Allah bazi seyleri gorun diye firsat çıkarmış.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 yıl önce atmış zanımca konu sahibesi nişanı kimbilir belki başkasıyla evlenmiştir şuan çocugu bile olmuş olabilir hatta

off sazan gibi atladim, bi de gece gece sinirden tansiyonum çıktı:banghead: konuyu hortlatan arkadasa iyi geceler dilerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece 60 bin olsa neyse de abla da nişanlından geçiniyormuş resmen kulllanıyolar evlendkten sonra da baya bi ayakbağı olurlar çok zor bi dönem ama inşallah hayırlı bi karar verirsin:44:

Ya bu eski konularin hortlanmasini uyuz oluyorum!

Ama haribiden hikayenin sonunu merak ediyorum. Bence hepsi bir kurguydu ve çoçuk o sirketteki kiz ile beraber.
Yazik oldu vallahi konu sahibine fakat mantikli karar almis. Yani takdir ettim konu sahibesini

allah allah yok canim 29 yasinda olacak cunku bu konu 2 yil once acilmis. nerden bulup da hortlattiginizi cok merak ediyorum acikcasi, amac neydi?

Kirici konusmasak hos olacak sanirim. Yeni uye oldum. Bakarken karsima cikti. Ben bu konular guncel saniyordum. Bu kadar uzun sure hala sakli kalacagi aklima gelmezdi. Guncelleniyordur siliniyordur diye dusunuyordum, tarihe bakmak aklima hic gelmedi. Boyle kirici bir mesaj hos degil, nerden hortlamis, maksat neymis... hic hos degil hemen art niyet aramak.

cidden problemlisin bu tür mal insanlarda varmı dünyada ? dılerım aynı sey senınde basına gelsınde ..neyse bunlar yüzük takmış evlenıcek?

Sağlık sorunu demiş bence çekilmeli anne baba o kadar hakkı var

2 yıl geçmiş aradan.. ama merak ettim son durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…