Merhabalar... az once aradi, "Ben senden sadece biraz sabir ve hosgoru bekledim. Yanimda olmadin." dedi. Ben de konusmak istemedigimi soyleyip kapatiyordum ki bencil diye bagirdi bana.
Zaten nereye baksam onu goruyorum, cok ciddi aci cekiyorum. Bir de simdi suclu hissettirmeye calisiyor. Cok bunaldim...
Sakın etkilenmeyinMantıklı düşünüyorsunuz ve eğer istediğiniz buysa duygularınıza yenik düşmeyin. Davranışı çok yanlış, sanıyorum iki arada bir derede kalmış.
60 bin lira çok büyük para ve neden bunu algılayamıyor anlayamıyorum. Ama bunca insan sizin düşüncenizi paylaşıyor, siz bencil değilsiniz.
Yüz yüze tekrar konuşmayı düşünüyor musunuz ?
Ben istemiyorum aslinda cunku yuzunu gorursem yelkenleri suya indiririm diye korkuyorum. Mantikli davranamam karsisinda...
Ama ailesi ogullarini alip gelebilir, muhtemelen gelecektirler. Eger gelirlerse de acik acik "Bunca borcun altinda kendimi guvende hissemeyecektim, 4 yil nisanli olarak da bekleyemem. Kusura bakmayin." derim.
Evet aynen böyle de bencede..en azından içinde kalmasın hemde onların yüzünden ayrıldığınızı anlasınlar..
Cok tesekkur ederim guzel ilginiz icin. Acik olarak soyleyecegim geldiklerinde, bilinsin bazi seyler...
Umarim kolay atlatirim bu sureci...
Ben istemiyorum aslinda cunku yuzunu gorursem yelkenleri suya indiririm diye korkuyorum. Mantikli davranamam karsisinda...
Ama ailesi ogullarini alip gelebilir, muhtemelen gelecektirler. Eger gelirlerse de acik acik "Bunca borcun altinda kendimi guvende hissemeyecektim, 4 yil nisanli olarak da bekleyemem. Kusura bakmayin." derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?