Sizce şu durumda evlilik düşünmeli miyim?

şimdiye kadar hiç bu 60 bin konusu açılmadı mı düğün arifesi konuşuluyor bu borç mu nedir artık 60 bine gelene kadar akılları nerdeymiş düğün arifesinde ailesinin size yardım etmesi gerekirken bu durum çok saçma.şu an için evlilik düşünmemelisin gibi geliyor yani zorunda bırakılıyorsun

nişanı at gıtsın... cıddıyım ne bu ya.... o zaman nısanlanmasaydı... saglık problemı yoksa ortada bu borcu nasıl yapmıslar masaalhhh sorumsuzlarrrrrrrrrrr böle tanıdıklarım var... cok gıcıgım bu duruma...

Umarım daha iyisindir Aylin, uzun zamandır bir şey yazmamışsın ama ben daha iyi olduğunu ve daha iyi olacağını biliyorum. Allah kolaylık versin sana, uygun bir zamanında bizi de haberdar edersen sevinirm.

Allah karşına birey olmayı başarmış annesinin eteklerine saklanmayan aslan gibi bi koca nasip etsin inşallah...

senin gibi dirayetli omurgalı kıza da o yakışır...

sünepe damat istemeyiz.

Merhabalar hanımlar, toparlanmaya çalışıyordum. O sebepten buralara gelemedim, kusuruma bakmayın.

Eski nişanlımla görüşmüyorum şu an. Yalnız şöyle bir mevzu oldu bu arada. Onun birlikte iş yaptığı şirkette bir hatun vardı. Sürekli iş dışında da konuşurlardı. Birlikte olduğumuz dönemin son zamanlarında "İş değişikliği işlemlerim sürüyor." türü bir mesaj atmıştı eski nişanlıma. "Sizin şirkete mi geçiyor?" diye sorduğumdaysa başka bir şirkete geçtiği cevabını almıştım. Bugün o kız, bir sosyal paylaşım sitesinde tanıyor olabileceğim kişilerde göründü, bir baktım ki bizim ayrıldığımız gün "Her zaman seninleyim." yazan bir fotoğraf koymuş. Bilemiyorum tesadüfi midir; ama eğer şu an o kızla birlikteyse de bu, anlamsız krediyi açıklar.

Umarım öyle bir şey yoktur, bu kadarı bana fazla gelir çünkü...

umarım canım
ama neticede erkek yaparda yapabilir...

nişanlınız bu kişiye mesaj atmış.ama resmi bir şekilde.kızı tanımadığım için yorum yapamıyorum. bir araştırmak lazım ama mesajda resmi bir şekilde yazmış.şunu da söyleyeyim.kimseye güven olmaz

Canim o kizla birlikteyse bu kredi meselesini aciklar demissin orasini anlamadim ?

Canim o kizla birlikteyse bu kredi meselesini aciklar demissin orasini anlamadim ?

Canım yani hani biz anlamlandıramamıştık ya "Düğün arifesinde böyle borç nereden çıkabilir?" diye, ben de diyorum ki belki de böyle bir durum yoktu. Eski nişanlım bizim nişan meselemizi tamamen bitirmek için böyle bir şey çıkardı, ailesi de danışıklı dövüştü.

Gerçi olsa da n'apalım, biten bitmiş... Başka bir kızın varlığı yalnızca kendimi daha kötü hissetmeme yol açar, o kadar.

Aylin durumuna üzüldüm ama senin için hayırlısı demek ki buymuş.
Hayatta nasipten ötesine geçilmiyor.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Aylin durumuna üzüldüm ama senin için hayırlısı demek ki buymuş.
Hayatta nasipten ötesine geçilmiyor.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Ben de öyle düşünüyorum Clariss, hayırlısı buymuş demek ki...
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Teşekkür ederim.

kesinlikle bekle bence ya da nişanı at evlenir evlenmez başkasının borcu yüzünden sıkıntıya gireceksin tamam onun ailes ama senin değil sonuçta ve bu sonradan ilişkinizi bozacak. ayrıca ailesi sadece nişanlınıza niye yükleniyo diğerlerinden de az da olsa bi yardım isteyebilir yani. tamam paraya sıkışmış olmak kötü belki acilen ödenmesi gerekiyodur sonuçta benim de ailemin başına gelse ben de yardımcı olurum ama bu durumda evlilik mantıklı değil bence. parayı borç olarak mı istiyolar yani siz kredi çekerseniz ne zaman geri verebilecekler bu belli mi bi kere bi tarih verilse o zaman ödeyeceğiz deseler neyse.
ayrıca aynı durumda siz olsanız nişanlınız durumu kabul edip sizin aileniz için çektiğiniz krediyi öder miydi yoksa senin babanın borcunu ben niye ödüyorum gibisinden tavır mı takınırdı yardım etmenize izin verir miydi bu soruların cevaplarını iyi analiz edip ona göre karar alın. ama bu durumun da evlenince sıkıntı olacağı kesin. kendi birikimini yapacağınız yerde sizin olmayan bi borcu ödeyeceksiniz

canım ben yazdıklarını okumamıştım ayrılmışsnız hayırlısı olsun öncelikle. ama bi bayandan bahsetmişsin ben senin yerinde olsan o adamla açık açık konuşup durumu sorgulardım eğer ayrılmak için böyle bir borç uydurdularsa ailesiyle birlikte çok ayıp ya seni resmen kandırmış aptal yerine koymuş oluyolar. en azından telefonda filan bi şekilde hesap sorabilirsin bence

Kesinlikle doğru olanı yapmışssın arkadaşım . Sadece bunu söyleyebilirim çünkü daha çok şey söylemek isterdim de neyse boşverr

dik duruşundan ve ailenin size karşı tutumundan dolayı kutluyorum sizi. hayırlı insanlar çıksın inş. karşına. benim bile üzerimden yük kalktı okurken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…