Sizce sürekli sizi arzulaması sapkınlık mıdır

user27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
34
6
1
21
aynı gün 4 5 kere sevişmek yada her gün sevişmek istemesi normal mı sapkınlıga girmiyor mu ben öyle biri değilim ve bu yuzden bana cok ergence geliyor bu durum sanki hic bulamıyor bulmusken de tüm enerjisini harcıyan liseli erkekler gibi ben mi yanlısım bu konuda

Bunu yapıyor musunuz yoksa lafta mı

yani şimdi herkesin cinsel dürtüleri bir değil siz bu kadar hoşlanmazken karşıdaki kişi bunu seviyor olabilir ancak aradaki denge önemli. açıkça partnerinizle kırmadan konuşmalısınız bu konuyu

4..5 ne ki 9 u yapanlar bile gördü bu site

aynı gün 4 5 kere sevişmek yada her gün sevişmek bana cok ergence geliyor bu durum sanki hic bulamıyor bulmusken de tüm enerjisini harcıyan liseli erkekler gibi ben mi yanlısım bu konuda
hahaha su dedigine katiliyorum valla
bence de "kadin buldum şaapayim, aman bir daha bulamam" diye düşünüyorlar gibi gelir.
hani sosyoekonomik seviyesi düşük insan kirk yilda bir hersey dahil otele gider de herseyden yer, her alkolü icer ya midesini bozmak pahasina:) onlara benzetiyorum

Libidosu arşa değiyodur belki

yok bee görmemislikten :)
ilk zamanlarda karsilikli heyecanla vs normal ama ilerleyen zamanlarda bence külfet
Benim kolumu kaldıracak halim kalmadı millette ne enerji ne istek var ajjssjs

Tek derdi buysa o zaman sıkıntı işte

Gecede (ve sabahinda) ya. Ara vererek, arada biraz dinlenerek veya uyuyarak ahshd tek seferde 6 yapacak erkek yoktur bence
Ahshs kız tek sefer derken ben de tek buluşmada yani bütün bir gece manasında düşündüm uyuyup uyanıp güne yayarak da çok geldi bana burcun ne senin akrep boğa etkisi var kesin

Ahshs kız tek sefer derken ben de tek buluşmada yani bütün bir gece manasında düşündüm uyuyup uyanıp güne yayarak da çok geldi bana burcun ne senin akrep boğa etkisi var kesin
Ahaha cok degil ya. Ama kesinlikle partnere bagli bence. Kimi bir veya ikide bitiyor, kimi durup durup devam

Mesela bu 7ye kadar ciktigimiz beyfendiyle kisa da surmez. Genelde ilk ikisi bir-birbucuk saat surer (giris gelişme sonuç toplam tabii). Sonrakiler yarim saat-40 dakika falan.

Ama baska biri mesela ucuncuyu istese ı-ıh derim. Bazi insanla gercekten manyetik bir cekim oluyor bence. Degil 7 sefer, onuncuyu istese gel yamacima derim

Yayım ben bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…