Sizce sürekli sizi arzulaması sapkınlık mıdır

Vay be 10 yıllık evliyim haftada 2 ya da bazen 3 olursa öp de başına koy Başak burcuyum ondan mı acaba virjin burç ya eşim de boğa aslında ama oturan boğa herhalde hahahah ( biri 8 biri 3 yaşında 2 çocuk da var, enerji bırakmıyorlar mı acaba ) Soru gelsin o zaman : Nasıl tatlı mı ?

Evlilik cok farkli bir dinamik ama bence. Her gece ayni adamla yatip her sabah beraber uyaninca o kadar cok yapmaya gerek kalmiyordur bir de iki cocuk demissiniz, o tempoda haftada 3 bence gayet normal.

Bizde kıtlık psikolojisi var işte, bulunca stok yapiyoruz

İyiymiş valla tadını çıkar o adamla da evlen bence, evlililik = %85 iyi seks bence her ne kadar Başak Burcu da olsam öyle düşünüyorum…

Bence nimet ama sadece bana libidosu yüksek olmalı. Size de yaranılmıyor istemese laf istese sapkın günde 5 fazla tabi yorucu. rutin ve sıkıcı hale gelir.

Ay o 7ye çıktığınız beyefendiyi bırakma bacım ten uyumunun böylesi her zaman denk gelmiyor libidolu erkek kalmadı soya sürü içe içe memeleri de çıkmaya başladı hep

Oturan boğa benzetmesi ahshsh boğalar kendi aralarında ikiye ayrılıyor hakkaten bir azgın boğalar ıki oturan boğalar. İkinci gruptakiler evcimen olur, yemekle arasi çok iyidir ve biraz tembeldir. 1.gruptakiler 6-7 potansiyeli olanlar

Ay kızlar cok garip bilmiyorum 9 u duyunca saldım sapkın değilmişim diyorum hahshahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…