sizce tamamen bitirdigimi belli etmis miyim?

öfkeyle her lafı karşılıklı dedik.
Nasıl bir öfke bu ki ölüm tehditi bile oluyor?
Ne kadar basit bu meseleler demek sizin için.
Normal insanlar sevgilisiyle kavga etti diye ölümle tehdit etmez.
Nasıl ilişkiler yaşıyor da böyle şeyleri normal görebiliyorsunuz hayret.

Siz kendiniz inandınız mı ki gerçekten bitirdiğinize de adamın inanmasını bekliyorsunuz.
Gerçekten bitiren insan yüzüğü normal bir şekilde gönderir sonra da kendi yoluna bakar. Arayanın o olduğuna nasıl o kadar emin oldunuz da bulduğunuz her yerden yazdınız. İletişim için çabalamışsınız daha çok. Peşinizden koşturtmak istemişsiniz ama olmamış.

daha once de ayrılık oldu yüzüğü vermiştim bu sefer aynı konuma düşmek istemedim aynı beklenti oluşsun istemedim

Ayyy arkadaşlar kız on defa yazmış. Yüzüğü her küslüğünde verip geri alıyormuş yani çocuk ciddiye almıyormuş artık yüzük sürekli bir onda bir diğerinde olduğu için. Ciddiyetini göstermek amaçlı da satmış işte yani sana bir daha geri dönüp bu yüzüğü takmayacağım anlamında...
Bu arada sen de tekrar bu çocuğa dönersin gibi geliyor, gönlün var çok belli.

Düzeltme: her ne kadar yüzüğü satma motivasyonun anlaşılır da olsa yine de yapmamalıydın. Bir erkek vermek istediğin mesajı bu şekilde algılamaz.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim beni anladığın için. nasil davranmalıydım ki birbirimizi her yerden engellemişti hakaretler ucusmus tekrat karsi karsiya gelmek istemedim

Adam evli olabilir mi?

Niyeyse pek benzettim bu konuya

burda bir grup var surekli linç ekibi sanirim diğer üyelerin sorularındada hep aynı siz sormadan söyleyeyim evli falan değil hatta biz evlilik planları yapıyorduk son dk boyle oldu

burda bir grup var surekli linç ekibi sanirim diğer üyelerin sorularındada hep aynı siz sormadan söyleyeyim evli falan değil hatta biz evlilik planları yapıyorduk son dk boyle oldu
Ben linç etmedim ki? Çok sık karşılaşıyoruz burada. Genelde böyle davranan erkekler evli olabiliyor. Onu sordum

Olabilir. Ayrılırken herkes kendi kalitesini belli eder. O kendini bu şekilde belli etti diye siz neden onun seviyesine iniyorsunuz ki?
tamam iste ben hic bir şekilde bisey istemedim. Bir daha yüzyüze gelmemek adına parasını son kuruşuna kadar yolladim. kendide zaten geri alınca satacaktı sanmıyorum kendinin parmağına olmaz takamaz yani. !

yüzük pırlanta değilse öyle aldığı fiyatın üstüne filan satılmaz. altın yüzükler satıldığı anda değer kaybeder.
konu bu değil ama ister satar ister saklar, saçma bir hareket olmuş.
madem ölüm tehditi aldınız neden hala onca yılı unutmak zor filan diyorsunuz? aklım varsa beni ölümle tehdit eden adamı bir kalemde silerim zaten..
gelip özür dilese barışacak gibisiniz.. hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…