- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.456
- 548
- 37
- Konu Sahibi minikserce24
-
Nasıl bir öfke bu ki ölüm tehditi bile oluyor?öfkeyle her lafı karşılıklı dedik.
korkmadım korkmak ne alakaEee o zaman niye dert edindiniz kurtuluşunuz
O zaman niye hala peşindesiniz
Insan korkuyor olduğu kişiyle uğraşır mi
Adamı kovalayan sizsiniz ama tehdit eden o
Offf ya diyorsun yakorkmadım korkmak ne alaka
Nasıl bir öfke bu ki ölüm tehditi bile oluyor?
Ne kadar basit bu meseleler demek sizin için.
Normal insanlar sevgilisiyle kavga etti diye ölümle tehdit etmez.
Nasıl ilişkiler yaşıyor da böyle şeyleri normal görebiliyorsunuz hayret.
daha once de ayrılık oldu yüzüğü vermiştim bu sefer aynı konuma düşmek istemedim aynı beklenti oluşsun istemedimSiz kendiniz inandınız mı ki gerçekten bitirdiğinize de adamın inanmasını bekliyorsunuz.
Gerçekten bitiren insan yüzüğü normal bir şekilde gönderir sonra da kendi yoluna bakar. Arayanın o olduğuna nasıl o kadar emin oldunuz da bulduğunuz her yerden yazdınız. İletişim için çabalamışsınız daha çok. Peşinizden koşturtmak istemişsiniz ama olmamış.
çok teşekkür ederim beni anladığın için. nasil davranmalıydım ki birbirimizi her yerden engellemişti hakaretler ucusmus tekrat karsi karsiya gelmek istemedimAyyy arkadaşlar kız on defa yazmış. Yüzüğü her küslüğünde verip geri alıyormuş yani çocuk ciddiye almıyormuş artık yüzük sürekli bir onda bir diğerinde olduğu için. Ciddiyetini göstermek amaçlı da satmış işte yani sana bir daha geri dönüp bu yüzüğü takmayacağım anlamında...
Bu arada sen de tekrar bu çocuğa dönersin gibi geliyor, gönlün var çok belli.
Düzeltme: her ne kadar yüzüğü satma motivasyonun anlaşılır da olsa yine de yapmamalıydın. Bir erkek vermek istediğin mesajı bu şekilde algılamaz.
beklentim yok o laflarina karsilik pisman olması gerisi yokEe şimdi ne yapmayı düşünüyrsun bin kez ayrılıp barismissiniz ne gibi bir beklentin var bu saatten sonra
iste o riske girmedimİadeli taahhütlü mektup postalayarak işinizi sağlama alın derim.
burda bir grup var surekli linç ekibi sanirim diğer üyelerin sorularındada hep aynı siz sormadan söyleyeyim evli falan değil hatta biz evlilik planları yapıyorduk son dk boyle olduAdam evli olabilir mi?
kavgali ayrilik sonrasi yuzuk
erkek arkadaşımla defalarca ayrılıp barıştık bello 10 oldu. en son yüzük aldı geldi ben sensiz olamam en oyle sıradan biri değilsin diyerek. bir sürü evlilik vaadi umudu hayaller vs kurarken bir kaç ay geçince yan çizmeye başladı kavga ettik. Sonra arabada birden çantamı almaya çalıştı vermedim...www.kadinlarkulubu.com
Niyeyse pek benzettim bu konuya
Ben linç etmedim ki? Çok sık karşılaşıyoruz burada. Genelde böyle davranan erkekler evli olabiliyor. Onu sordumburda bir grup var surekli linç ekibi sanirim diğer üyelerin sorularındada hep aynı siz sormadan söyleyeyim evli falan değil hatta biz evlilik planları yapıyorduk son dk boyle oldu
hayır degil. 5 yıldan beri konuşuyoruz yazdim.Ben linç etmedim ki? Çok sık karşılaşıyoruz burada. Genelde böyle davranan erkekler evli olabiliyor. Onu sordum
Olabilir. Ayrılırken herkes kendi kalitesini belli eder. O kendini bu şekilde belli etti diye siz neden onun seviyesine iniyorsunuz ki?kendi ima ederken ayıp olmamış mı bende kendisine oldukça pahalı hediyeler aldim ama kendisi gibi istemedim
tamam iste ben hic bir şekilde bisey istemedim. Bir daha yüzyüze gelmemek adına parasını son kuruşuna kadar yolladim. kendide zaten geri alınca satacaktı sanmıyorum kendinin parmağına olmaz takamaz yani. !Olabilir. Ayrılırken herkes kendi kalitesini belli eder. O kendini bu şekilde belli etti diye siz neden onun seviyesine iniyorsunuz ki?
Bence inadina sattin.daha önce de bir defa geri vermiştim sanki çatışma umudu gibi olduğu için birazda ondan dolayı onu kapansın o durumun diye cocuk oyuncağı gibi olmuştu
Ben boşandıktan sonra alyansımı bozdurup Afrika'ya kurban bağışı olarak göndermiştim, o geldi aklımaHey gidi
yüzük pırlanta değilse öyle aldığı fiyatın üstüne filan satılmaz. altın yüzükler satıldığı anda değer kaybeder.hic öyle bisey olmadi aldığı fiyatın üstünde hatta satıldı verildi kendide yüzüğü alınca kendi parmağınla takmayacaktı satacaktı ay rica sevgililer gününde almıştı o zaman bende aynısının kuruş hesabını yapayım
ya daha once de ayrılık oldu bir beklenti oluyor geri barışacağız geri gelecek yüzük diye o satsa yüreğime daha çok otururdu. Ben sattım ama kuruşuna dokunmadan gonderdimBence inadina sattin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?