- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.168
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Çevreden kötü yorum almak canımı sıkacak işte orda yapamadılar falan filan köy ağzı yani bundan tereddütlerim var umrumda olmaz gerçi ama insan oğlu işte illa sinir bozar kv ile yine uzakta olacağız 12 km yanisiz kararınızı vermişsiniz zaten tereddütte değilsiniz ki ne için yorum istiyorsunuz tam olarakben olsam taşınmam kv tarafına onu belirteyim madem
Kesinlikle evet. Aidiyet duygusu önemlidir. Huzur bulursun mutlaka. Huzurlu ortam bebegini de olumlu etkiler. Ben de aileme uzakta, turistik bir yere evlendim. Döndük ilk oğlumun doğumuna yakın ailelerimize yakın bir yere yerleştik. Iki aile ile de sürekli birlikteyiz, seviyoruz boyle yaşamayı, biz cok mutlu olduk. Simdi 2. Cocugum oldu. Doğru bir karar olduğuna iyice emin oldum..Evliliğimizin 2 yılı Kocaeli de geçti eşim işini daha önce ayarlamıştı şimdi al sat yapmaya başladık iş yerinden ayrıldı tazminatını alıp baştan herşey iyi hoş güzeldi tanımadığımız yer dedik zamanla alışırız dedik ama umduğumuz gibi olmadı.
Şuan hamileyim 2 aylık köye geldik burda ilçede çok güzel 3+1 daireler var uygun fiyata eşimiz dostumuz hep buradalar annemler kayınvalidem vs.falan ileriki dönemlerde ağırlaşmadan taşınmak istiyorum eşimde bende karar verdik bizim aileler de çok sevindi hatta çocuğumu kalabalık içinde yetiştirmek istiyorum yanlız kalmasın istiyorum şimdiki oturduğum yerde hiç komşuluk yok arkadaşımız zaten yok köye geldiğimizde ruhumuz dinleniyor :) sizce güzel bi karar mıYorumlarınızı bekliyorum kk nın değerli üyeleri
Çevreden kötü yorum alırmıyım diye de yazacaktım onu belirtmemişimEşinizle oturup düşünüp taşınıp konuşup karar vermişsiniz. Bizim rolümüz ne burada?
Teşekkür ederimNasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.
İnşallah aileniz için hayırlı olur
Çevre ne alaka?Çevreden kötü yorum alırmıyım diye de yazacaktım onu belirtmemişim
İşte aradığım yorumKesinlikle evet. Aidiyet duygusu önemlidir. Huzur bulursun mutlaka. Huzurlu ortam bebegini de olumlu etkiler. Ben de aileme uzakta, turistik bir yere evlendim. Döndük ilk oğlumun doğumuna yakın ailelerimize yakın bir yere yerleştik. Iki aile ile de sürekli birlikteyiz, seviyoruz boyle yaşamayı, biz cok mutlu olduk. Simdi 2. Cocugum oldu. Doğru bir karar olduğuna iyice emin oldum..
Çevreden kötü yorum alırmıyım diye de yazacaktım onu belirtmemişim
Annemler köyde oturuyor tanıyorlar da kayınvalidelerde öyle hani bilirsiniz köyde eski kafalılar fazla olur bişey anlatsan anlamazlarÇevre ne alaka?
Bizim köy biraz dedikoduyu sever işimiz burda desek ordaki işi beğenmeyip geri geldiler derlerÇevre kim
Neyin olumsuz yorumunu yapacaklar ki
İlçede eviniz olacak hani geri dönüp köyde kayınvalidelide ile birlikte falan yaşasanız belki laf ederler diyeceğiz de eviniz ayrı, köyünüz ayrı kime ne
Ben hala anlamadım neyi dert ettiğinizi. Yani çevre sizin bir yerden bir yere taşınmanız hakkında ne gibi bir yorum yapabilir? Ya da yorum yapmaları neyi değiştirir? Gerçekten anlamıyorum sormaya çalıştığınız şeyi.Annemler köyde oturuyor tanıyorlar da kayınvalidelerde öyle hani bilirsiniz köyde eski kafalılar fazla olur bişey anlatsan anlamazlar
Neyse anlatamadım galiba boşverinBen hala anlamadım neyi dert ettiğinizi. Yani çevre sizin bir yerden bir yere taşınmanız hakkında ne gibi bir yorum yapabilir? Ya da yorum yapmaları neyi değiştirir? Gerçekten anlamıyorum sormaya çalıştığınız şeyi.
Çocuktan önce benimde hiç böyle düşüncem olmadı bende seviyorum sadeliği ama köyde de başka bi huzur var bana iyi gelen insanlar var en güzeliSanirim suan benim hayatima yakin bi hayata geçmek uzeresin benim az bucuk pismanligim var ama ben her ne kadar sikilsamda yalnizligi ve sadeligi seviyorum senin birde cocugun olacakmış benim cocugum olsa kesinlikle burda yasamak cok daha güzel olur dusuncelerin cok guzel bence bence tasinmalisin
:) hemde çok teşekkürlerBence durum gayet pozitif taşınmalısınız. Eşinizin iş durumu da uygunda taşının derim gayet mutlusunuz ordaki hayattan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?