Sizce Taşınmalımıyım

Çocuktan önce benimde hiç böyle düşüncem olmadı bende seviyorum sadeliği ama köyde de başka bi huzur var bana iyi gelen insanlar var en güzeli

Ben en cok çocuğunu kalabalik ortamda buyutmek istiyorum lafina memnun oldum cocuk sevgiyle ilgiyle buyumeli ki ilerde oda sevgi dolu bi birey olsun

İşimiz git gel olmayacak evet bulunduğumuz yere uygun Hatta daha çok kazanacak gibi geliyor bana

Dedikoducu yerleri, herkesin birbirini gözlediği, herkesin her şeye yorum yaptığı yerleri sevmem. Onun için ben taşınmazdim ama siz kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olur inşallah.

Dedikoducu yerleri, herkesin birbirini gözlediği, herkesin her şeye yorum yaptığı yerleri sevmem. Onun için ben taşınmazdim ama siz kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olur inşallah.
Yok öyle değil köyde annemler kalıyor biz ilçeye taşınıcaz köye gidip gelirkenden bahsettim

eger boyle basıt seylerı takan bırıysenız tasınmayın o zaman cunku ınsanlarla dıyologa gıreceksınız ve agzı olan herkes herseyı soyler
sız herkesı boyle umursuyorsanız herseyı boyle kafaya takıp ınsanlar ne der dıye yasıyorsanız cok zorlanırsınız

orada yapamadılar deseler ne olur kı onu anlamadım ? e yapamamıssınız zaten o yuzden tasınmak ıstıyorsunuz bu suc mu ayıp mı ?

çok yerinde bir karar , gidebilecek aileniz varsa ıssızlık gereksiz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…