- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
- Konu Sahibi papatyakokusu12
Aa ewt sizin mesajı alıntı yapmışım kusura bakmayınİyi misiniz hanımefendi?
İlk mesajımdan sonra beni ilk olarak siz alıntılamışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ewt sizin mesajı alıntı yapmışım kusura bakmayınİyi misiniz hanımefendi?
İlk mesajımdan sonra beni ilk olarak siz alıntılamışsınız
Ayyyy benim bacım linçlenmişt3 canım arkadaşım bu bence her aileye insana göre değişir mesela benden isteseler hoşuma gider beğenmişler istemişler diyeArkadaşlar yaşamayan anlamıyor mesele yapıp yapmamak değil mesele kullanılmak. Benim durumum öyle oldu o yüzden konu sahibini çok iyi anlıyorum. Yoksa kimsenin derdi bi poğaça bi kek değil. Ama işin boyutu farklılılaşıyor yüzsüzlüğe kadar gidiyor bakın bir önceki mesajımda anlattım misal ben yaşadığım olayın birini. Kimse sana nasılsın bi derdin var mı demiyor ama işi düşünce şunu yap bunu yap. Sanki o göreve atanmış gibi muamele görüyorsun zamanla![]()
Kız kalk eliniz yüzünü yıkaAa ewt sizin mesajı alıntı yapmışım kusura bakmayın
Sorma kızAyyyy benim bacım linçlenmişt3 canım arkadaşım bu bence her aileye insana göre değişir mesela benden isteseler hoşuma gider beğenmişler istemişler diye![]()
Ya işte bacım hepimizin hayatı farklı ya o yüzden böyle şeylere pek girme sen minnoş kalbini kırarlarSorma kızyani bizde olay farklı o yüzden konu sahibini de kendim gibi gördüm dedim yardımcı olayım girmez olaydım konuya
![]()
Hadi çıkalım buradanYa işte bacım hepimizin hayatı farklı ya o yüzden böyle şeylere pek girme sen minnoş kalbini kırarlar![]()
Oğlum var ve ileride eşi bana tatlı yapsa bir kere kabul eder bir daha da zahmet etmemesini söylerim hele hamileyken ben yaparım canı ne çekerse tabi sağlığım yerindeyse.Haftada bir kez tatlı vs yapmak bu kadar da zor olmamalı... Bir oğlum olsa ilerde evlenecek karısı haftada bir tatlı yaptı diye laf edecek vay be! Yapmayın oradan gelen yumurta vs de kabul etmeyin. Onlar da emek veriyor o tavuklara
Kendileri direk size mi söyledi, yoksa yine eşiniz gelip istedklerini mi söyledi?geçen hafta istediler birşey söylemedim tatlı yapıp gönderdim.
Bu hafta oldu eşim sabah gelip yine poğaça tatlı yapmamı istedi yarın köye getirecekmiş
Oda ısrarla annem babam istemedi ben söylüyorum diyor
Hayır. Geçen hafta kv arayıp babana tatlı yapıp gönderirsin dedi gönderdim. Bu haftada yine onlar istemiştir eşim ben söylüyorum diyor.Kendileri direk size mi söyledi, yoksa yine eşiniz gelip istedklerini mi söyledi?
Eşinizin işgüzarlığı olabilir mi bu? Onlar istemeden "papatya, tatlı, poaça yapar getiririm" demiş olabilir mi?
Aynen insan yaşadığını bilir ama ben konu için yorum yaptimYoo valla baklava da istendi yaptım götürdüm de. Birilerinden bende bişeyler istedim ama haddimi bilerek ki zorda kalmazsam kendi annemden bile bi bardak su istemem kimseye yük olmak istemem. Mesele kv yada eşimin ailesi değil bana göre amann neyse ya yazmayım valla anlaşılmadıktan sonra boş yere zaman harcamanın bir anlamı yok.
Haklısın canım konu dediğin gibi yarama tuz bastıAynen insan yaşadığını bilir ama ben konu için yorum yaptim
Siz daha ağır şeyler yaşamış olabilirsiniz hakkliı da olabilirsiniz bilmiyoruz
Belki konu sizin yaranıza bastı demişiniz ya benim ki daha beterdi
Demek ki konu sahibinin daha hafif
Kocası hadi gidelim hazırlan dese her hafta yemek-içmek olsa git gel yorulsa yada hamilelik ağır olsa tamam ama bunlar yok
Mesela benim annem pohaca yapmasını bilmez revanı kek yada diğer pasta börek yapmasını bilmez
Ama baklava acar börek acar gözleme yapar
Ama benim kızkardeşim nasıl yapıyor anlamıyorum aynı.malzemeyi kullanıyorum kardeşimin pohacasi ayrı oluyor
Üstüne sürülen yumurta bile daha bir başka oluyor
Terbiyeli tavuk çorbası yapar efsane iki gün önce iftara geldiler dedim ki çorbayı sen yap
Bazen aynı şeyi yapsan da lezzet olmuyor
Belki konu sahibinin kv bilmiyor yada beceremiyor istiyor
Bana göre utanmadan istiyorlar lafı ağır ve sağlık sorunu olmadığı sürece nasıl köyden geleni kabul ediyorsan sende pohacayi yap gönder
Ah nerde bu düşüncelerKadınlara yüklenen misyon beni rahatsız ediyor
'Gelin hanım yapacak'
Mecbur değil yine gönüllü olarak yapmış ellerine sağlık 3-4 defa götürmüş, göndermiş. İçinden gelmiş. İçten de afiyet olsun demiştir.
Her hafta neden hamur işiyle uğraşsın ben her hafta yapmıyorum kendi aileme zor geliyor üşeniyorum ayrıca kilo kontrolü için de yapmıyorum tabi.
Ben ayıplıyorum böyle düşüncesizlikleri.
Köyden gelenleri neden oğullarının her hafta karısını bırakıp yanlarına gitmesine orada verdiği zahmete sayabilirler.
Çok abartılacak bir durum gormedim .ne varki bunda bir tatlı bir poğaça ..konuya bu kadar asabi yaklaşmaniza gerek yokMerhaba kk üyeleriUmarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istiyorum. Eşimin ailesi köyde yaşıyor eşimde her hafta sonu köye gidiyor. Bende onunla gittiğim birkaç seferde tatlı poğaça yapıp götürdüm. Alıştırdım galiba
geçen hafta istediler birşey söylemedim tatlı yapıp gönderdim. Bu hafta oldu eşim sabah gelip yine poğaça tatlı yapmamı istedi yarın köye getirecekmiş
bende ben pastane değilim satılıyor dışarıda al giderken söyledim. Oda ısrarla annem babam istemedi ben söylüyorum diyor. Bana bir akıl verin ne yapmam gerekir nasıl davranmalıyım?
Not:hamileyim ve her hafta pastayla uğraşmak istemiyorum( görümcem bekar benden küçük ve çarşıda duruyor ondan isteyin diyicem sonunda)
Valla hayatta insanlara yapmaya alıştırdığınız şeyler bir süre sonra göreviniz oluyor. Ben bunu anladim. Esinize hamilelikten dolayi surekli yapamiyorum ayakta duramiyorum deyin ama kavga etmeyin o da gelininiz dusunmus yollamış gibisinden konuşuyordur hoşuna gidiyordur belki. Bunda sonra eşiniz de hazir alsin hakikaten pastane misinizMerhaba kk üyeleriUmarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ne yapacağımı bilemediğim için size danışmak istiyorum. Eşimin ailesi köyde yaşıyor eşimde her hafta sonu köye gidiyor. Bende onunla gittiğim birkaç seferde tatlı poğaça yapıp götürdüm. Alıştırdım galiba
geçen hafta istediler birşey söylemedim tatlı yapıp gönderdim. Bu hafta oldu eşim sabah gelip yine poğaça tatlı yapmamı istedi yarın köye getirecekmiş
bende ben pastane değilim satılıyor dışarıda al giderken söyledim. Oda ısrarla annem babam istemedi ben söylüyorum diyor. Bana bir akıl verin ne yapmam gerekir nasıl davranmalıyım?
Not:hamileyim ve her hafta pastayla uğraşmak istemiyorum( görümcem bekar benden küçük ve çarşıda duruyor ondan isteyin diyicem sonunda)