B bfbf Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2025 692 233 18 Çarşamba 15:56 Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf #1 Kızlar selam bişey danışmak istedim sizlere. Benim sat 9 eylül döngüm 36 gün. ve yumurtlamam da 28 eylülde oldu. 29unda çatladı. 27 ekimde doktora gittiğimde 5 haftalık dedi. 4+'lar demek oluyo sanırım bu. Pazartesi bir daha gidicem net haftamı öğreneceğim ama doğumum temmuza kayar mı sizce bilgili annelerimden öğrenebilir miyiim.
Kızlar selam bişey danışmak istedim sizlere. Benim sat 9 eylül döngüm 36 gün. ve yumurtlamam da 28 eylülde oldu. 29unda çatladı. 27 ekimde doktora gittiğimde 5 haftalık dedi. 4+'lar demek oluyo sanırım bu. Pazartesi bir daha gidicem net haftamı öğreneceğim ama doğumum temmuza kayar mı sizce bilgili annelerimden öğrenebilir miyiim.
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 13.215 11.774 218 29 Çarşamba 16:00 Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf #2 zor gibi duruyor kuzucum haziranda doğurursun gibi geliyor. benim 9 subattı tahmini doğum tarihi, 23 ocakta doğdu
zor gibi duruyor kuzucum haziranda doğurursun gibi geliyor. benim 9 subattı tahmini doğum tarihi, 23 ocakta doğdu
destinesiaa 🐣🤍 Pro Üye Anneler Kulübü 24 Ağustos 2022 4.941 21.034 258 Çarşamba 16:00 Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf #3 Valla hiç belli olmuyor benim doğum 5 şubat görünürken 15 Ocakta doğuruverdim. Net tarihi ilerleyen zamanda doktorunuz söyler
Valla hiç belli olmuyor benim doğum 5 şubat görünürken 15 Ocakta doğuruverdim. Net tarihi ilerleyen zamanda doktorunuz söyler
B bfbf Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2025 692 233 18 Çarşamba 16:30 Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf #4 Lady Guinevere .!.: zor gibi duruyor kuzucum haziranda doğurursun gibi geliyor. benim 9 subattı tahmini doğum tarihi, 23 ocakta doğdu Genişletmek için tıkla... annemde de aynısı olmuş temmuzda doğurmuş beni inşallah ona benzerim ya sağlıklı olsun tabi
Lady Guinevere .!.: zor gibi duruyor kuzucum haziranda doğurursun gibi geliyor. benim 9 subattı tahmini doğum tarihi, 23 ocakta doğdu Genişletmek için tıkla... annemde de aynısı olmuş temmuzda doğurmuş beni inşallah ona benzerim ya sağlıklı olsun tabi
B bfbf Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2025 692 233 18 Çarşamba 16:30 Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf #5 destinesiaa .!.: Valla hiç belli olmuyor benim doğum 5 şubat görünürken 15 Ocakta doğuruverdim. Net tarihi ilerleyen zamanda doktorunuz söyler Genişletmek için tıkla... evet doğru annem de beni doktorun söylediğinden geç doğurmuş ona benzerim diye düşündüm
destinesiaa .!.: Valla hiç belli olmuyor benim doğum 5 şubat görünürken 15 Ocakta doğuruverdim. Net tarihi ilerleyen zamanda doktorunuz söyler Genişletmek için tıkla... evet doğru annem de beni doktorun söylediğinden geç doğurmuş ona benzerim diye düşündüm
hanyolcuhanciyolcu Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 28 Eylül 2024 2.111 7.062 78 31 Çarşamba 16:31 Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf #6 bfbf .!.: Kızlar selam bişey danışmak istedim sizlere. Benim sat 9 eylül döngüm 36 gün. ve yumurtlamam da 28 eylülde oldu. 29unda çatladı. 27 ekimde doktora gittiğimde 5 haftalık dedi. 4+'lar demek oluyo sanırım bu. Pazartesi bir daha gidicem net haftamı öğreneceğim ama doğumum temmuza kayar mı sizce bilgili annelerimden öğrenebilir miyiim. Genişletmek için tıkla... Ben 21 Ekim gibi yeni oğrenmiştim de temmuzun başında doğurdum. Siz haziranın sonu gibi dogurursunuz bence.
bfbf .!.: Kızlar selam bişey danışmak istedim sizlere. Benim sat 9 eylül döngüm 36 gün. ve yumurtlamam da 28 eylülde oldu. 29unda çatladı. 27 ekimde doktora gittiğimde 5 haftalık dedi. 4+'lar demek oluyo sanırım bu. Pazartesi bir daha gidicem net haftamı öğreneceğim ama doğumum temmuza kayar mı sizce bilgili annelerimden öğrenebilir miyiim. Genişletmek için tıkla... Ben 21 Ekim gibi yeni oğrenmiştim de temmuzun başında doğurdum. Siz haziranın sonu gibi dogurursunuz bence.