• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce Temmuz'da doğurur muyum 🥹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bfbf

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
692
233
18
Kızlar selam bişey danışmak istedim sizlere.

Benim sat 9 eylül döngüm 36 gün. ve yumurtlamam da 28 eylülde oldu. 29unda çatladı.

27 ekimde doktora gittiğimde 5 haftalık dedi. 4+'lar demek oluyo sanırım bu. Pazartesi bir daha gidicem net haftamı öğreneceğim ama doğumum temmuza kayar mı sizce bilgili annelerimden öğrenebilir miyiim. 🐣🩷

zor gibi duruyor kuzucum 😂 haziranda doğurursun gibi geliyor. benim 9 subattı tahmini doğum tarihi, 23 ocakta doğdu 🥲😂

Valla hiç belli olmuyor😁 benim doğum 5 şubat görünürken 15 Ocakta doğuruverdim. Net tarihi ilerleyen zamanda doktorunuz söyler

Kızlar selam bişey danışmak istedim sizlere.

Benim sat 9 eylül döngüm 36 gün. ve yumurtlamam da 28 eylülde oldu. 29unda çatladı.

27 ekimde doktora gittiğimde 5 haftalık dedi. 4+'lar demek oluyo sanırım bu. Pazartesi bir daha gidicem net haftamı öğreneceğim ama doğumum temmuza kayar mı sizce bilgili annelerimden öğrenebilir miyiim. 🐣🩷
Ben 21 Ekim gibi yeni oğrenmiştim de temmuzun başında doğurdum. Siz haziranın sonu gibi dogurursunuz bence.

Back
X