eğer eşimi çok sevmeseydim onu çoktan terkederdim o da beni...
Ama aramızda ki tek güçlü bağ kızımız diilmiş bunuda anladık 7.yılın sonund ben de oda intçı ama sonuçta kısa süreli tartışmalardan sonra barışıyoruz ama kadınlar yani çok hassasım dilin kemiği yok ya işte ben sinderemiyorum bzen yaptıklarımı bazen eime bazen kendime kızıyorum ama inan ki ona seniistemiyorum derken bile onu kaybetmekten çok korkuyorum.son 5 aydır çok kzıgınım eşime !işinden dolayı şehir dışında müdürlük sıfatıyla çok ii bir kriyeri ve ii bir işi olan insan bu durumda zaten bunu yapardı oda bunu yaptı çünkü bizi alıştığımız rahat hayatın dışına sürüklememek için amaben ne yaptım ona kızdım neden mi:
Kızıma hem analık hem babalık yapıyorum,evimde yalnızlık çekiyorum,5 ayda 5 kere gördüğüm eşimi çok özlemekten artık dengem kaçtı üstüne bide bacağımı kırdım yani ben onsuz o bensiz aslında yapayalnız ve çeresizsiz ama biz birbirimizi hala çok seviyoruz !
Benim tek hatam saman alevi gibi bi anda yanmak sönmek,onun tek hatası bizi daha iyi şartlarda yaşatmak ve bizi işinden önce tutmasada bana bunu kanıtlayammak.evde bile iş neredeyse o hale gelmişti...yalnızkaldık ve bunca zaman kızdık birbirimize ve noldu çok şükür allahıma biz bizi yeniden kazanmanın yolunu bu kötü ayrılıkta bulduk ve ben her zman derim ki:her şerde bir hayır vardır die ve eşim ayın sonunda bir daha asla gitmemek üzere hep yanımda artık kızgınlığım tamamen geti boanmak mı asla terketmek mi ben öle bir sözün olduğundan bile habersiz yaiıyorum ve öyle de öleceğim !eşimi,herşeyimi ,canımı,bitanemi,kızımı,hayatımıız,evliliğimizi,evimizi,varolduğumuz herşeyimizi çok seviyoruzzzzzzzzzzzzz!
Darısı herkesein başınaaaa...
Sonuçolarak cnm ne terketmek güzel nede terkedilmek en güzel olan sadece sabırla ve sevgiyle beklemek sonunda ödüllerin en büyğünü alıosun işte ...
Eğer gerekten ak,sevgi varsa terkedilmekte ,terketmekte insanın aklından bile geçmez geçsede bianda uçar gider!
Mutlululuklar tüm birlikteliklere!:asigim: