Sizce terk etmek mi yoksa terk edilmek mi zor?

:
geride kalan hep daha çok acı çeker,terkedilmek daha zor diyorum ben.bi insan aşıksa terk etmez zaten..

TERKEDİLMEK ELBETTE ZOR AMA,BİR DE KARŞIMIZDAKİNİN YERİNE KENDİMİZİ KOYARSAK TERKETMEK DE ZOR OLUR...ALLAH KİMSEYİ O DURUMDA BIRAKMASIN...AMİN...
mirmirmirmirmirmirmirmir

terkedildim ve çok zor... çünkü o verdi kararı ; ben de saygı duydum... o yeni bir ilişki arayışına girdi bense hala onu unutma çabasındayım... ben onu unutacağım... acım geçecek... yeni biri için heyecan duyacağım ve ona alışmaya çalışacağım... arada geçen zaman ona mı zor bana mı ? :(

kızlar hanı hep terkeden terkedılen olmusuz ya aslında bıde su var benım yasadıgım bısey bu ben terketmek zorunda kaldım.sevdıgım dedıgım ınsan zemınını hazırladı bana sadece bıttı demek kaldı bu daha zor ya da sızce nasıl bı duygu?

ne yazıkki ikisi de çok zor...allah kimseye yaşatmasın canım...amin..

en zoru yaptıgı bir hareket karışsında gururunla başa çıkamayıp terketmek zorunda olmak....
TERKETMEK ZORUNDA KALMAK.... enzoru... hayatı o yapıyor sen terketmek zorunda kalıyorsun ..........................................................

TERKETMEKTE ZOR..TERKEDİLMEKTE....:oklava:

aslinda giden degil kalandir terkeden, gidende bu yuzden gitmistir zaten çok dogruu aynen bunu yaşadım yıllarca içimden atmış diilm..

her ikiside çok zor seven bir insan için, tabii sevmiyorsa herhangi bir son yoktur, hayatını yaşamaya devam eder.

eğer eşimi çok sevmeseydim onu çoktan terkederdim o da beni...
Ama aramızda ki tek güçlü bağ kızımız diilmiş bunuda anladık 7.yılın sonund ben de oda intçı ama sonuçta kısa süreli tartışmalardan sonra barışıyoruz ama kadınlar yani çok hassasım dilin kemiği yok ya işte ben sinderemiyorum bzen yaptıklarımı bazen eime bazen kendime kızıyorum ama inan ki ona seniistemiyorum derken bile onu kaybetmekten çok korkuyorum.son 5 aydır çok kzıgınım eşime !işinden dolayı şehir dışında müdürlük sıfatıyla çok ii bir kriyeri ve ii bir işi olan insan bu durumda zaten bunu yapardı oda bunu yaptı çünkü bizi alıştığımız rahat hayatın dışına sürüklememek için amaben ne yaptım ona kızdım neden mi:
Kızıma hem analık hem babalık yapıyorum,evimde yalnızlık çekiyorum,5 ayda 5 kere gördüğüm eşimi çok özlemekten artık dengem kaçtı üstüne bide bacağımı kırdım yani ben onsuz o bensiz aslında yapayalnız ve çeresizsiz ama biz birbirimizi hala çok seviyoruz !
Benim tek hatam saman alevi gibi bi anda yanmak sönmek,onun tek hatası bizi daha iyi şartlarda yaşatmak ve bizi işinden önce tutmasada bana bunu kanıtlayammak.evde bile iş neredeyse o hale gelmişti...yalnızkaldık ve bunca zaman kızdık birbirimize ve noldu çok şükür allahıma biz bizi yeniden kazanmanın yolunu bu kötü ayrılıkta bulduk ve ben her zman derim ki:her şerde bir hayır vardır die ve eşim ayın sonunda bir daha asla gitmemek üzere hep yanımda artık kızgınlığım tamamen geti boanmak mı asla terketmek mi ben öle bir sözün olduğundan bile habersiz yaiıyorum ve öyle de öleceğim !eşimi,herşeyimi ,canımı,bitanemi,kızımı,hayatımıız,evliliğimizi,evimizi,varolduğumuz herşeyimizi çok seviyoruzzzzzzzzzzzzz!
Darısı herkesein başınaaaa...
Sonuçolarak cnm ne terketmek güzel nede terkedilmek en güzel olan sadece sabırla ve sevgiyle beklemek sonunda ödüllerin en büyğünü alıosun işte ...
Eğer gerekten ak,sevgi varsa terkedilmekte ,terketmekte insanın aklından bile geçmez geçsede bianda uçar gider!
Mutlululuklar tüm birlikteliklere!:asigim:

amin canim...dilerim herkes mutlu olur..seven insana göre her ikiside zor tabiki...

Terk ettiniz ya da edildiniz. Ne fark eder? Sonuçta her iki şekilde de üzüntü kaçınılmazdır. Hangisi mi daha çok acı çeker? Bu duruma göre değişir.Acı çekmenin bir dozajı mı var?Acı acıdır işte.Her iki taraf da kendi yolunda ilerlemeli, yaşanılan kötü anılarla nefret içinde değil de, yaşadıkları güzel anılarıyla zaman zaman gülümseyerek hatırlmalıdır.Bu başlangıç da imkansız görünür her iki taraf içinde. Ama zaman her derde devadır.Hayırlısı buymuş deyip, hayırlıları da elimizden kaçırmamalıyız. Siz sızlanırken, onun da sizi özlediğini düşünüp, boş yere hayal de kurmayın.Giden gitmiştir, kalan da bir bakıma onun hayatından gitmiştir.Burada terk edilmek değil bir gidiş söz konusudur her iki taraf içinde. ister isteyerek olsun ister istemeyerek, adeta kopartılarak.Detaya takılmak yerine sonuca odaklanmalı.

Back
X