sizce tesadüf olarak düşünmesini nasıl sağlarım ?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım

ne gerek var böyle aksiyonlara anlamam,iki koca insan oturup konuşamıyor mu?

ama şeytan tarafım arkadaşınızın birinin doğum gününü kutlayın diyor. olmasa da kutlayın. planı siz yapmamışsınız,mecburi katılmışsınız gibi bir izlenim yaratın.

Bunlari yazana kadar cafeye gitseydin daha kolaydi senin icin. O cagiriyor , ben gitmek istiyorum ama anlamasin da istiyorum. Baska cafe mi var mantikli ol biraz.

Cafenin disinda bekle . Seni gorup iceri cagirir belki.

daha farklı bir fikriniz var mı

Gel dedigi yere gidip tesadufen karsilasamazsiniz her turlu ayagina gitmiş olursunuz.
bir fikriniz var mı ara sıra gittiğim cafe zaten o yokkende gidiyordum ancak uzun zamandır gitmemiştim o burada diye arkadaşı başka yere gidiyosun bize gelmiyosun dedi onun yanında bende gitmek istiyorum ama nasıl ne zaman bilmiyorum ayağına gittiğimi düşünmemeli

o çağırıyor gitmiyorsun , aslında gideceksin ama başka sebepleymiş gibi görünmesini istiyorsun en iyisi şöyle yap o cafede başka erkekle buluş hem onun için gittiğini de kesin anlamaz.
ama onu yaparsam çok kötü olur hakkımda kötüü düşünürler bi erkekle olsam

Çok "ergen" bir durum bence.
Görmek istiyorsanız gider görürsünüz, illa ayağına gitmiş olmazsınız.
Ağzınızın suyu aka aka kendisine bakarsanız, tabii ki onun için gittiğinizi düşünür.
Ancak cafeye herhangi bir arkadaşınızı alarak gidip, kendi halinizde davranırsanız o izlenimi vermezsiniz.

Hakikaten ne gerek var böyle şeylere, gidin görün konuşacağınız varsa da konuşun.
Ayağına gittim - geldim hesabı yapmayın.

Şimdi canım geçelim bu nasıl gideceğim muhabbetini de
Sen de hele 'neden iki aydır ayrısınız neden seni iyi görünce pişman olmalı?'
Sen bunları söyle ki bizde nasıl gitmen gerektiğini söyleyelim

Yedin bitirdin kendini şarkılardan anlam çıkarmalar ,her hareketinde bir mana aramalar
Sen bu adamı istiyormusun ,pişmanlık duysa da duymasa da gelse affedeceksin hepimiz biliyoruz değil mi? Eeee öyleyse bu gurur neden madem bu kadar seviyorsun git ,tiyatroya ne gerek var?

ama onu yaparsam çok kötü olur hakkımda kötüü düşünürler bi erkekle olsam
zaten şaka yapmıştım direk git yani böyle entrikalara ne gerek var nişanlı değil miydiniz? sanki 3 günlük platonik hayran olduğun çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…