Nisanli oldugunuza emin misiniz? Bulusmak isteyip bu kadar kafa karisikligina sebep ne ki?Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım
beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorumŞimdi canım geçelim bu nasıl gideceğim muhabbetini de
Sen de hele 'neden iki aydır ayrısınız neden seni iyi görünce pişman olmalı?'
Sen bunları söyle ki bizde nasıl gitmen gerektiğini söyleyelim
O niye gelmiyor ben o kısmı anlamadım sanırım.
cafenin önündeki yoldan geçiyomuş gibi yapMerhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım
Aldatan adam pişman olmaz ki.beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
Ya olur mu öyle şey.gelmek isteyen insan her türlü gelir.ayağına gitmenize gerek yok benceo gelemez ben onun geleceği yolları çok kapattım
pişman olması için seni iyi görmesine gerek var mı? Sen hayatından gittiğin için, sana gel çağrısı yapıyorsa zaten pişmandır. Nokta.beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
Nolacak görünce ? Seni aldattığı gerçeğini sindirebilecek misin ? Eğer gerçekten canını acitmak istiyorsan yokmus gibi davranacaksin. Kendi hayatına bakacaksin. Gel diyomusta,şiir okuyomusta bilmem ne... Gerçekten seviyor olsaydı dolaylı yoldan değil doğrudan söylerdi sana o sözleri. Her şeyden bi anlam çıkarıyorsun resmen. Hiç normal bi ruh halinde değilsin.sadece son bir defa görmek istiyorum beni son defa görsün istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?