sizce tesadüf olarak düşünmesini nasıl sağlarım ?

Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım
Nisanli oldugunuza emin misiniz? Bulusmak isteyip bu kadar kafa karisikligina sebep ne ki?

Şimdi canım geçelim bu nasıl gideceğim muhabbetini de
Sen de hele 'neden iki aydır ayrısınız neden seni iyi görünce pişman olmalı?'
Sen bunları söyle ki bizde nasıl gitmen gerektiğini söyleyelim
beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum

Dürüst olun.
Oyunlara numaralara gerek yok.
Zaten ne yaparsanız yapın oyun olduğu belli olacak.

Merhaba arkadaşlar biz iki aydır nişanlımla ayrıyız yaşadağım şehre gelmiş arkadaşının burda cafesi var sürekli onu çekip benim göreceğim şekilde paylaşıyor o şarkı söylüyor şiir okuyor sürekli gel diyor şarkıda şiirde beni anlatıyor video paylaşıyor beni anlatan şarkılar ben bir şey paylaştığımda bana bizim cafeye gelmiyosun başka yere gidiyosun diyor.. Bana gelemiyor istiyor ki ben o cafeye gideyim o da aniden gelsin öyle karşılaşalım. Çok gitmek istiyorum ama onun ayağına gittiğimi de anlamasın istiyorum sizce nasıl ne şekilde gitmeliyim? İstiyorum ki beni görsün iyi görsün pişmanlık duysun lütfen yardımcı olun bana boşver demeyin nasıl gitmeliyim o anlamadan nasıl davranmalıyım nasıl olmalıyım sizce? Sürekli gel çağrısı yapıyor bende çok gitmek istiyorum ama onun için olduğunu anlamaması lazım
cafenin önündeki yoldan geçiyomuş gibi yap :halay:

beni aldattı bende yüzükleri geri verdim sonra herkese beni aldatmadığını söyledi ama ben kanıtladım hiç bana kendisi gelmedi böyle arkadaşlarıyla video laf söz paylaştı araştrdı merak etti sürekli gel çağrısı falan bende gideyim beni iyi görsün pişman olsun istiyorum
Aldatan adam pişman olmaz ki.
Gel çağrısını yapmasına nasıl müsade ettin ki?
Biraz gurur iyi gelir,denemelisin bence.

pişman olması için seni iyi görmesine gerek var mı? Sen hayatından gittiğin için, sana gel çağrısı yapıyorsa zaten pişmandır. Nokta.
Onu affetmek ve yeniden görüşmek istiyor olabilir misin acaba? Aklın onda kalmış gibi geliyor. Öyle olmasa umrunda bile olmazdı ama sen bu çocuğu silememişsin.

Attığı videoları, okuduğu şiirleri görebildiğine göre
sana ulaşacağı yolları pek kapatmamışsın bence.
Yani gelmek istese o gelirdi.

Hem aldat, hem ayağına çağır.
Hayat ne kadarda laylaylom bazılarına..

Ayrıca inatla millete ispatlamışsın aldatıldığını.
Şimdi aynı millet sana demeyecek mi "hayırdır?" diye?

Asil konuyu simdi soyluyorsun. Aldattiysa niye gidiyorsun ki. Pisman olsun /olmasin onemi yok. Madem kanitladin. Artik ona nisanlim demekten vazgec.

Pişman olmasını istiyorum demek “ben hala seviyorum, pişman olursa dönerim” demek. Dönecekseniz hiç dolambaçlı işlere girmeyin, gidin “ben geldim” diyin. Dönmeyecekseniz de sadece egom tatmin olsun diye zamanınızı harcamayın. Neden ayrıldınız bilmiyorum ama 2 ay ayrılık ilişkinin tekrar toparlanması için uzun bir süre.

Daha nişanlıyken aldatan adamı neden affetmek için uğraşıyorsun ki. Evlenince yaparsa aynısını yine mi affedeceksin? Seven adam aldatmaz başkasına dönüp bakmaz NOKTA! bunda bi hem fikir olalım. Sen gitmeyi falan düşünme bırak şarkısıyla şiiriyle kalsın. Şimdi affetme ki ilerde evlenince burda konu açıp 'nişanlıyken aldatmıştı affettim evlendik yine devam ediyo ' deme!...

Daha önce de konu açmıştınız yok bir şarkı söylemiş de cafe de senin için söylemiş falan kafanızda kurmuştunuz falan. Yk benim için geldi demiştiniz bakın kaç hafta geçti üzerinden o konunuzun yani bu cafe olayı yeni birşey değil.

Aldatmış siz de görmüşsünüz nişan attığınıza göre elinizde deliliniz vardı arkadaşları aldatmadı diyene kadar o hayır aldatmadım deyip sizin peşinizden koşabilirdi ama hiçbir atak yok. Sizin yolları kapadığınıza da inanmıyorum can atıyorsunuz barışmak için evinize gelirdi hiç olmazsa arkadaşlarıyla haber gönderirdi onlar size nasıl sürekli bilgi getiriyorsa öyle.

Neden sizin gelmenizi beklesin ki seven insan özleyen insan gelir çıkar karşına konuşur yani sizden beklemez siz neden ayağına gideceksiniz ve hiç de tesadüf gibi olmaz ortak arkadaşınızın size söylediğini anlar kendinizi küçük düşürürsünüz. Bitmiş gitmiş anlaşamamışsınız bence artık bunu kabul edin ve hayatınıza bakın.

sadece son bir defa görmek istiyorum beni son defa görsün istiyorum

sadece son bir defa görmek istiyorum beni son defa görsün istiyorum
Nolacak görünce ? Seni aldattığı gerçeğini sindirebilecek misin ? Eğer gerçekten canını acitmak istiyorsan yokmus gibi davranacaksin. Kendi hayatına bakacaksin. Gel diyomusta,şiir okuyomusta bilmem ne... Gerçekten seviyor olsaydı dolaylı yoldan değil doğrudan söylerdi sana o sözleri. Her şeyden bi anlam çıkarıyorsun resmen. Hiç normal bi ruh halinde değilsin.

Back
X