- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Tabi alıskanlıkla alakalı ama demek istediğim direk şeker atanlar var içine sagliklı diye ev yoğurdu yapıp içine şeker atmakBu alışkanlıkla alakalı bence ya. Ben de ekşi sevmem oğlum da ben gibi ekşi sevmez. Kayınvalideminkiler aşırı ekşi olur. Oğlum sevmez yemiyor asla. Onlara gittiğimizde yanımda cam kavanozda kendi yoğurdumdan götürüyorum mecbur. Benim mayaladıklarım tatlı oluyor hazırlar gibi. Kolay ekşimesin diye de kavanoza kurarım hep. Ekşidi mi yemiyor çocuk
Uzmanlar bunu söyle acıklıyorDurun ben de moralinizi bozayim:
Cocuklara nasil kiyip süt içiriyorsunuz
Şu an bütün inekler hormon takviyesi alip süt üretiyorlar
Ayrica sütü fermante etmeden tüketme faydali olmasi şoyle dursun zararlı bile olabilir....
Falan filan
Bakin moralinizi bozacak her zaman bişiler söylenebilir
Ben acikcasi bu fikirlere hak veriyorum ve hiç süt içirmedim cocuklarima( biri 34 aylik biri yaklasik 9) hiç de içirmeyi düşünüyorum. Eve süt aliyorum tabii ki pasta börek icin ve bazen kahve için. Ama çocuklarıma içirecek olsam ne idugu belirsiz ciftlik sütü degil organik süt ve laktozsuz süt alirdim herhalde. Takmayin kafaya herkesin kendine göre bir doğrusu var iste
Evet yaaAy ben konusurken icim kalkiyor acaip bir his
Ya zaten hepsi öyle olacak herseyi yiyecekler ama ilk yıllarında yememesi önemli bence de seker çikolata gereksiz kuzenimin bebesi bayramda hiç sekere uzanmazdı şasırmistım bilmiyordu çünkü neHanımefendinin demeye çalıştığı olay sizde de olacak muhtemelen. Çocugun eline üç kuruş harçlık geçtiği anda fırsat bulup abur cubura harcayacak, annem hiç yedirmezdi diye dersane yolunda kendini pastanelere vuracak
Ya zaten hepsi öyle olacak herseyi yiyecekler ama ilk yıllarında yememesi önemli bence de seker çikolata gereksiz kuzenimin bebesi bayramda hiç sekere uzanmazdı şasırmistım bilmiyordu çünkü nesimdi yiyor büyüdü ne kadar engel olunabilirse olunsun ama bi arkadaş tavukta yedirmiyormuş pek bilemedim o konu hakkında kücükkende alısmazsa büyüyünce hiç yemez
Ben çok severim çokda yeriz demek istediğim kücükken et tadina alısmayan çocuklar sonra hiç yemiyor zaten kırmizı et alabiliyor muyuz ki tavukta yrmiyelimTavuk bende yiyemiyorum yemek bulmaktan cok zorlanirsam 1.5 yilda bir kez fln alip tovbe ediyorum hem hormon dolu hem saman gibi
Uzmanlar bunu söyle acıklıyor
Her canlının sütü kendi yavrusuna kadar.
Biz emzirirken mastit oluyorz,yara oluyor,baslıklar takıyoruz,merhmler sürüyoruz.
İneklerinde memeleri yara oluyor,baslık mı takıyor sahipleri?
Merhem mi sürüyor?
hayır veriyor antibiyotiği o yaralar gecsin diye
Süt icmemek hem kendi bedenimize hem de o hayvanın yavrusuna fayda.
Evet ayrı büyüyor icirmiyorlarO hayvanin yavrusuna icirmiyorlarki hayvanda farkina variyor ve stres hormonu salgiliyor
Ben çok severim çokda yeriz demek istediğim kücükken et tadina alısmayan çocuklar sonra hiç yemiyor zaten kırmizı et alabiliyor muyuz ki tavukta yrmiyelimbu insanlar nereye ay o baskaydı neyse
Çocukken beslenmesine aşırı özenilmiş biriyim, annemin neler yaptığına inanamazsınız. Ben de bilmiyordum çikolatanın kolanın cipsin tadını. Küçükken alışmakla bir ilgisi yok bence damak tadi çok değişiyor ama çocuğun yemeğine titizlenmek çok ince bir çizgi.Ya zaten hepsi öyle olacak herseyi yiyecekler ama ilk yıllarında yememesi önemli bence de seker çikolata gereksiz kuzenimin bebesi bayramda hiç sekere uzanmazdı şasırmistım bilmiyordu çünkü nesimdi yiyor büyüdü ne kadar engel olunabilirse olunsun ama bi arkadaş tavukta yedirmiyormuş pek bilemedim o konu hakkında kücükkende alısmazsa büyüyünce hiç yemez
Ya amaç zaten büyüme evresinde dikkat etmek sonra herkes herşeyi yiyor zaten ben çok asırı kasılmasından yana değilim bu konuda benimde çok damak tadım değişti tahin muz boyoz kelle paça yemezdim mesela şimdi hepsine aşığimÇocukken beslenmesine aşırı özenilmiş biriyim, annemin neler yaptığına inanamazsınız. Ben de bilmiyordum çikolatanın kolanın cipsin tadını. Küçükken alışmakla bir ilgisi yok bence damak tadi çok değişiyor ama çocuğun yemeğine titizlenmek çok ince bir çizgi.
Bencede bir binanın temellerini sağlam atmak gibi düşünüyorumYa amaç zaten büyüme evresinde dikkat etmek sonra herkes herşeyi yiyor zaten ben çok asırı kasılmasından yana değilim bu konuda benimde çok damak tadım değişti tahin muz boyoz kelle paça yemezdim mesela şimdi hepsine aşığim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?