sizce topuklu ayakkabıları kimler giymeli ?

yürümesını bılen herkes gıyebılır benceee:):)

ben 165 anca varım yada yokum ozel gunlerde yada canım ıstedıgınde gıyyrm cokda hos durduguna ınanıyorum ama gunluk gıyememm cocuk var zorlanıyorm:)):

Ben incecik bacaklardan çok böyle hafif kaslı ve kalın bacaklarda daha çok beğeniyorum topuklu ayakkabıyı. :)

Ben de bacaklarım kaslı diye üzülüyordum .. Topuklu ayakkabıyı daha sık giymeliyim o zaman...

Gaza gelip ayakkabılarımdan birini giyip fotosunu çektim..Öncelikle tabiiki altını sildim.. Ama yan tarafta kadraja giren kırmızı ev terliklerimi de sonradan farkettim..

Fuşya rengi topuklu papuçlarım ..

yok zaten öyle erkek için boy sorun eden biri değilim.yardımlarınız için saolun

yok zaten evlilik düşünenlerden değilim.düşünmüyorumda.kariyer yapmak istiyenlerdenim.ama boyum bi 10 cm kısa olmasını isterdim

Kariyer bu yaptıkça yapası gelir insanın.. Elbette önce mesleğini eline alman gerekir....Allah yazmışsa günün birinde evlenirsin,bilinmez şimdiden bu...Allah hakkında hayırlısını versin..Boyunla ,fiziğinle barışık ol...Yine bişeylere moralin bozulmuş ta gelmiş gibi hissettim seni.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…