Çok sadeymiş..Ne o yaa..Evin baharatlarını ayakkabının topuğunda mı muhafaza ediyorsun..?
sen daha sadistsin
Hiç affetmem şekerim...
Çocuklar yanımdayken ben de giyemem zaten..Ama Fırsatını bulduğumda giymekten zevk duyarım...
kıskandınn
Yüzüme vurmasan olmaz...
arkandaki o sarı karı kafa kim
çok tatlı :44:
Canımın içi kızım o sarı kafa..
Çok teşekkürler... :)
maşallah
allah bağışlasın
Amin.Tekrar teşekkür ederim..Allah isteyen ,bu sorumluluğu alabilecek herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..Bakmak çok zor ama verdiği haz ve mutluluk paha biçilmez...
benim hiç bir zaman olmayacakki..
yok zaten öyle erkek için boy sorun eden biri değilim.yardımlarınız için saolunAnnene çok selamlarımızı söyle tatlım.. Bulunuyor koca,hatta çocuk bile yapılıyor,üstüne üstlük çok da mutlu olunuyor...Etrafta uzun boylu erkekler de var nadir de olsa..Onlar da bizim gibi nadirlerin hayalini kuruyorlar...( Aman ha nadir dedim diye kendini beğenmişlik anlaşılmasın..Ne denilse öyle çekiliyor bu sitede )
yok zaten öyle erkek için boy sorun eden biri değilim.yardımlarınız için saolun
Basketbolcu,voleybolcu kızların hemen hepsi evliler..Neslihan Darnel i bilirmisin..1.87 boyunda...3-4 yaşlarında da kızı var....:)
yok zaten evlilik düşünenlerden değilim.düşünmüyorumda.kariyer yapmak istiyenlerdenim.ama boyum bi 10 cm kısa olmasını isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?