sizce topuklu ayakkabıları kimler giymeli ?

Beğeneceğini beğenmiş,alacağını almış..Neden tenezzül etsin ki artık başka ebatlara...:9:

yiyorsa bi denesin, ağzıyla burnun yeri değişir 2 dakkada

Hey Allahım.. :9: Ne kadar büyük farkmış o.. 3 cm...:9:

hiç sorma yaa
durup dururken bana diyorki..
yaa şu erkekleride hiç anlamıyorum...senin gibi kısa boylu kızlarda ne buluyolar...hiçte çekici değiller, herkes bana diyor ne kadar güzelsin, uzun boylusun, manken gibisin

:9:

182 boya topuklu giymemeyimi düşünüorsun? Valla ben 1.72 falanım 13 cm topuk giyiorum çok hoşuma gidiyor 1.85 boya ulaşmak senin yerinde olsam hergün topuklu giyerim valla. Manken gibi boyun varmış maşallah:nazar:

yiyorsa bi denesin, ağzıyla burnun yeri değişir 2 dakkada

hiç sorma yaa
durup dururken bana diyorki..
yaa şu erkekleride hiç anlamıyorum...senin gibi kısa boylu kızlarda ne buluyolar...hiçte çekici değiller, herkes bana diyor ne kadar güzelsin, uzun boylusun, manken gibisin

:9:

Demek ki bir çekememezlik söz konusu..Bu kadar dillendirdiğine göre..Derler ya hani gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diye..Çok doğru... Ben bir kocama güzelim,o yetiyor bana der geçersin sen de ...1.68 boy da uzun değil ,orta boydur..Demek kendisini böyle görmek istiyor....

Şuan babet ve terliklerle idare ediyorum zaten.
Yumurta topuk ayakkabılarda hiç hoş model görmedim şuana kadar. Gerçi almayı düşünmedim desem daha doğru olur. Önerebileceğiniz bir model var mı?

Aslinda haklisin yumurta topuk bulmak cok zor oluyor ama aklinda bulunsun gezerken falan sürekli bakinmayi ihmal etme derim...Ama hosuna gitmiyorsa da babet ve sandaletten baska bir secenek kalmiyor geriye...

$az tpouk.webp$az tpouk.webp

Bu nasil?

Model olarak begenmezsen de topuk yüksekligi olarak ve topuk sekli..

Demek ki bir çekememezlik söz konusu..Bu kadar dillendirdiğine göre..Derler ya hani gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diye..Çok doğru... Ben bir kocama güzelim,o yetiyor bana der geçersin sen de ...1.68 boy da uzun değil ,orta boydur..Demek kendisini böyle görmek istiyor....

cimcime falan diyordu bana

sonra bende ona bi kuzenimin resimlerini gösterdim, al uzun boylu kız gözün görsün demiştim :27:
kuzenim 17 yaşında 1.83 boyundaydı, ıhhh bu kadarda güzel değilki...hiç kadınsı durmuyo demişti

Aslinda haklisin yumurta topuk bulmak cok zor oluyor ama aklinda bulunsun gezerken falan sürekli bakinmayi ihmal etme derim...Ama hosuna gitmiyorsa da babet ve sandaletten baska bir secenek kalmiyor geriye...

Eki Görüntüle 453299 Eki Görüntüle 453299

Bu nasil?

Ben beğendim şahsen..Hiç babet giymedim..Bodrum ayakkabısı mı ne derler onları giyiyorum gün içinde..Ya da spor ayakkabı giyiyorum..Spor giyim tarzım var..Arada estiği zaman da süslenip püslenip sanki baloya gidecekmiş gibi,podyuma çıkacakmış gibi abarttığım da oluyor tabi..Bir kaç günlük topuklum var ama şöyle olur da özel geceler için dışarda giyebileceğim fantazi bir ayakkabı bulsam çok iyi olacak...

cimcime falan diyordu bana

sonra bende ona bi kuzenimin resimlerini gösterdim, al uzun boylu kız gözün görsün demiştim :27:
kuzenim 17 yaşında 1.83 boyundaydı, ıhhh bu kadarda güzel değilki...hiç kadınsı durmuyo demişti

İsteyen her zaman her şartta kusur bulur ...:9:

Ben beğendim şahsen..Hiç babet giymedim..Bodrum ayakkabısı mı ne derler onları giyiyorum gün içinde..Ya da spor ayakkabı giyiyorum..Spor giyim tarzım var..Arada estiği zaman da süslenip püslenip sanki baloya gidecekmiş gibi,podyuma çıkacakmış gibi abarttığım da oluyor tabi..Bir kaç günlük topuklum var ama şöyle olur da özel geceler için dışarda giyebileceğim fantazi bir ayakkabı bulsam çok iyi olacak...

Aradigin ölcüde birsey bulursam eklerim:) Ben de begendim bu modeli gercekten! Kibar bir model..

Bodrum ayakkabisi dedigin sandalet tarzina ben de bayiliyorum! Herseye yakisiyor:)

Eki Görüntüle 453299 Eki Görüntüle 453299

Bu nasil?

Rengi çok güzel ekndisi de hoş aslında günlük olarak pantolonun altında hoş durur. Teşekkğr ederim. Artık gittiğim zaman bakacağım.:16:

Kimler giymeli bilmiyorum ama benim giymemem gerekli onu biliyorum :1:

1- Alışık değilim ( Eskiden beri converse veya babet giyerim , sıfır topuk yani )

2- Eşimle boylarımız fifti fifti :27:

Back
X