- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
valla bilemicem
ama benimki uzun istiyorum demeye cürret edemez![]()
Beğeneceğini beğenmiş,alacağını almış..Neden tenezzül etsin ki artık başka ebatlara...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bilemicem
ama benimki uzun istiyorum demeye cürret edemez![]()
beni küçük düşürmeye çalışıyor aklı sıra..
kendi çok uzun, 1.68![]()
Beğeneceğini beğenmiş,alacağını almış..Neden tenezzül etsin ki artık başka ebatlara...![]()
Hey Allahım..Ne kadar büyük farkmış o.. 3 cm...
![]()
yiyorsa bi denesin, ağzıyla burnun yeri değişir 2 dakkada
hiç sorma yaa
durup dururken bana diyorki..
yaa şu erkekleride hiç anlamıyorum...senin gibi kısa boylu kızlarda ne buluyolar...hiçte çekici değiller, herkes bana diyor ne kadar güzelsin, uzun boylusun, manken gibisin
![]()
Şuan babet ve terliklerle idare ediyorum zaten.
Yumurta topuk ayakkabılarda hiç hoş model görmedim şuana kadar. Gerçi almayı düşünmedim desem daha doğru olur. Önerebileceğiniz bir model var mı?
Demek ki bir çekememezlik söz konusu..Bu kadar dillendirdiğine göre..Derler ya hani gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diye..Çok doğru... Ben bir kocama güzelim,o yetiyor bana der geçersin sen de ...1.68 boy da uzun değil ,orta boydur..Demek kendisini böyle görmek istiyor....
Aslinda haklisin yumurta topuk bulmak cok zor oluyor ama aklinda bulunsun gezerken falan sürekli bakinmayi ihmal etme derim...Ama hosuna gitmiyorsa da babet ve sandaletten baska bir secenek kalmiyor geriye...
Eki Görüntüle 453299 Eki Görüntüle 453299
Bu nasil?
Model olarak begenmezsen de topuk yüksekligi olarak ve topuk sekli..
bu ayakkabı güzel
Aslinda haklisin yumurta topuk bulmak cok zor oluyor ama aklinda bulunsun gezerken falan sürekli bakinmayi ihmal etme derim...Ama hosuna gitmiyorsa da babet ve sandaletten baska bir secenek kalmiyor geriye...
Bu nasil?
cimcime falan diyordu bana
sonra bende ona bi kuzenimin resimlerini gösterdim, al uzun boylu kız gözün görsün demiştim
kuzenim 17 yaşında 1.83 boyundaydı, ıhhh bu kadarda güzel değilki...hiç kadınsı durmuyo demişti
Ben beğendim şahsen..Hiç babet giymedim..Bodrum ayakkabısı mı ne derler onları giyiyorum gün içinde..Ya da spor ayakkabı giyiyorum..Spor giyim tarzım var..Arada estiği zaman da süslenip püslenip sanki baloya gidecekmiş gibi,podyuma çıkacakmış gibi abarttığım da oluyor tabi..Bir kaç günlük topuklum var ama şöyle olur da özel geceler için dışarda giyebileceğim fantazi bir ayakkabı bulsam çok iyi olacak...
beni beğenmeyenler ölsün
ben dünyanın en gözel garısıyam
bu tarzda hoşuma gidiyo bnm Eki Görüntüle 453324
Beni beğenmeyenler ölmesin,acı çeksin![]()
![]()
![]()
Daha acımasızım..hahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
Fotoğraf güzel görünüyor...
Bu nasil?