sizce topuklu ayakkabıları kimler giymeli ?

Kariyer bu yaptıkça yapası gelir insanın.. Elbette önce mesleğini eline alman gerekir....Allah yazmışsa günün birinde evlenirsin,bilinmez şimdiden bu...Allah hakkında hayırlısını versin..Boyunla ,fiziğinle barışık ol...Yine bişeylere moralin bozulmuş ta gelmiş gibi hissettim seni.............

yok moralim bozuk değil.zaten hiç sewgilim olmadı bugüne kadar.istemedim.ben o inek öğrencilerdenim.işte öz güvene sahip değilim.galiba.kendime güvenim yok

yok moralim bozuk değil.zaten hiç sewgilim olmadı bugüne kadar.istemedim.ben o inek öğrencilerdenim.işte öz güvene sahip değilim.galiba.kendime güvenim yok

Kaç yaşındasın tatlım ? Benim de lise bitene dek sevgilim vs olmadı..Liseden sonra da pek oldu diyemem..:)

19 yaşındayım.üniye hazırlanıyorum.bende düşünmüyorum.daha çok zamanım var.öyle şeylere

Çok küçüksün daha .İnşallah güzel bir üniversiteyi tutturursun ..Çok zamanın var daha böyle şeylere evet...:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi inş:) üniversitede bulmaya calış canım, en azından tecrüben olsun, sonra zor oluyor, kariyer de bir yere kadar, bak ben 27 oldum tık yok:)

Ben 34 de evlendim ama bak :)) 34 yaşıma dek işe yaramaz adamlar karşıma çıktı..Boşa vakit kaybı..Tecrube edindim,insan sarrafı oldum diye avutayım bari kendimi...Eleye eleye 34 yaşıma geldim..İyi ki de elemişim diyorum..:nazar:

Ben 34 de evlendim ama bak :)) 34 yaşıma dek işe yaramaz adamlar karşıma çıktı..Boşa vakit kaybı..Tecrube edindim,insan sarrafı oldum diye avutayım bari kendimi...Eleye eleye 34 yaşıma geldim..İyi ki de elemişim diyorum..:nazar:

:) doğrudur canım. ama yıne de guzel anıların da olmuştur gecmışte, şefkat sevgi kendıne guven karşılıklı aşkı tatmışsındır en azından... ama bende bunların hıcbiri olmayınca yabani kaldım, şefkata muhtaç kaldım içten içe...

:) doğrudur canım. ama yıne de guzel anıların da olmuştur gecmışte, şefkat sevgi kendıne guven karşılıklı aşkı tatmışsındır en azından... ama bende bunların hıcbiri olmayınca yabani kaldım, şefkata muhtaç kaldım içten içe...

Yok canım nerdee..Tattığımı sanıyormuşum..Evlenmeden önce nerde sorunlu insan var onlar mıknatıs gibi çektim..Hala dahi böyle sorunlu tipleri mıknatıs gibi çekiyorum nedense...Allah beni beni böyle sınıyor galiba... Şefkati bir yalancı,ikiyüzlü adam verdikten sonra ne kıymeti var..İnşallah karşına senin değerini bilen bir adam çıkar...Hiç değmiyor erkekler bir çok şeye...:)

Yok canım nerdee..Tattığımı sanıyormuşum..Evlenmeden önce nerde sorunlu insan var onlar mıknatıs gibi çektim..Hala dahi böyle sorunlu tipleri mıknatıs gibi çekiyorum nedense...Allah beni beni böyle sınıyor galiba... Şefkati bir yalancı,ikiyüzlü adam verdikten sonra ne kıymeti var..İnşallah karşına senin değerini bilen bir adam çıkar...Hiç değmiyor erkekler bir çok şeye...:)

Doğrudur canım, Allah korusun öyle tiplerden bizleri, teşekkür ederim, inşallah her şey gönlümüzce olsun.

bütün kadınlar giymeli gercekten cok farklı bir havası var

Valla kim ne derse desin bence kadın dediğin topuklu ayakkabı giyer.(Tabi plajda,piknikte giyenlere kadın demiyoruz :))

ben soruyu hiç analamadım ) Bence isteyen giymeli. Ama ben şahsen biraz dah aufak tefek kadınlara yakıştırıyorum. Benim boyum 1.66 bazen giyiyorum tabi çok uzun bir gün olmayacaksa

ben kısa olduğum için mecbur giyiyorum ,ama sizin kadar uzun olsam asla giymezdim,çünkü o kadar çok alternatif var ki sizin için ...

Topuklu ayakkabunun boy ile alası yoktur. Bacak boyunuza uygun olanını giyinmeli:nazar::KK9:dir. Ben toplu ayakkabının haricinde giyinemiyorum :(
Birde alışkanlık var ya düz giyindiğimde ayağım ağrıyor artık :(

iş hayatında düz daha rahat oluyor..öyle tercih ediyorum..Zaman zaman çevrenin ya da ayakkabıcıdaki satış elemanlarının gazına gelip..topuklu alıyorum..Onlar genelde birkaç giyiliyor..yazıkki..parama yazık..Bu arada boyum 1.70 ..ilginçdir..lüks mağazalardaki özellikle erkek elemanlar..bana ısrarla topuklu sattılar:KK61:rahat etmemi istemiyorlar

mesela ben 1.82 boyundayım ve topuklu giydiğimde herkes giyme diyor.sizce uzun boylularda giymelimidir ?
Kimse kusura bakmasın da 182 boyunda kadın topukluyla zerafetini kaybeder. Evet uzun boylunun işidir topuklu zaten kısa boyluda saçma duruyo ama orta boy ya da hafif uzun boy. Yani çok uzunlarda zerafeti yok ediyor

Back
X