Sizce Turkiyeye donmeliyim yoksa yurt disinda mi kalmaliyim ?

Bir dusunuyorum da simariklik gibi geliyor soylediklerim. Ama inanin bu deyil. Benim icimi yakan sucluluk duygusu.
Tek sorunum, cocuk yetistirme. Ve kizimi sanki akrabalarindan koparmisim gibi sucluluk duygusuna kapiliyorum. Ayrica aileler de yaslaniyor lar artik, onlara karsi da sucluluk duyuyorum. Hele birde annem aglayinca.

Rabbime sukurler olsun ki bize cok guzel imkanlar vermis. Yesil kartimiz var, esim de su an tenorlugunu aldi. Kizimizi egitim olarak burda cok daha iyi okutabilecegimiz de bariz. Iste baya bir ikilem de kaldik yukaridaki manevi sebeplerden dolayi.
Gelirsek, karsilasicigimiz seyler az cok belli, ne kadar iyi bir ortam bulsak ta.

Tesekkur ederim hepiniz vaktinizi ayirdiniz yazdiniz. Benim de zaten fikrim baya bir kesinlesti. Sanirim donmek cok ta mantikli deyil. Her yil Turkiyeye gitmeyi dusunuyorum en az bir kere. Ve Kizima da elimden geldigince ilgimi vericem, imkan sunmaya calisicam.
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Buraya gelmek isteyen arkadaslara da sesleniyorum. Umarim, hersey gonlunuzce olur. Ve hayallerinizin otesinde imkanlarla, mutluluklarla karsilasirsiniz.

Sormakistediginiz seyler olursa bana mesaj atabilirsiniz. Bildigim kadar cevap vermeye calisirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…