Sizce unutması normal mi?

Unutabilir yani bunu da sorgulamaya gerek yok. Ama yıllık izninde hiç sizin yanınıza gelmeyecek olması düşündürücü.

Ailesi başka bir şehirde ve siz ikinizde aynı il de iseniz, tatili ailesiyle geçirmeli.. Siz zaten haftasonları görüşüyorsunuzdur, belki arada haftaiçleride..
Hoş 1.5 Ay olduğu için çok sık görüşmüyor da olabilirsiniz..
Zaman çok kısa, insanlar yıllar geçmesine rağmen tanıyamıyor.. Zaman verin birbirinize, kırmayın, kırılmayın, fazla bağlanmayın..

Yaşadığın ilçeye gelsin ondan sonra çelişkiye gir bence, çünkü ne malum blöf yapmadığı :işsiz:

Çok yakın 3 arkadaşım var. 8 yıldır sürüyor arkadaşlığımız. Kimin doğum günü yaklaşıyorsa diğer ikisine sorarım ayın kaçıydı diye. Onlar benimkini 12yi geçer geçmez kutlarlar. Buna rağmen mütemadiyen unuturum. Kocamıda unuttum bi kaç sefer. Rezil rüsva etti. Olabiliyor böyle şeyler :)

İyi akşamlar hanımlar, umarım haftanız güzel geçer:KK31:
Konuya gireyim 1,5 aydır ilişkim var. Ben çift ismim, yani iki ismim var. Ancak birini kullanıyorum, herkes de beni öyle tanır. Ötekini herkes bilmez ama isimlerim birbirine uyumlu. Duyan da unutmaz yani, hiç başıma gelmemişti.
Her neyse evvelsi gün sevgilimle konuşurken, daha önce söylememe rağmen bana öteki ismin neydi diye sordu. Bir başkası unutsa normal karşılaşırım, ama bana aşık olduğunu söyleyen birinin unutması beni oldukça şaşırttı. Daha önce ben de birine aşık olmuştum, onun bırakın ismini unutmayı her zerresini ezbere bilirdim.Beynime kazılıydı yani, elimde olan bir şey değil.
E tabi ismin neydi diye sorunca ben bayağı bozuldum. Aşık olduğunu iddia ediyorsun ve ismimi unuttun öyle mi dedim, iddia etmiyorum gerçek dedi. Ben sessiz kaldım, özürler diledi ama çok üzüldüm.:KK61:Sizce unutması normal mi?
Bir de yıllık izninin hiçbir gününü benimle kullanmayacak, tamamen memleketinde geçiriyor.Bu da canımı sıkıyor:bicak:
Bütün bunlar onun bana aşık olduğu inancını sorgulatırken; memur olduğu elit, çok güzel ilçeden benim yaşadığım onunkine göre geri kalmış ilçeye tayin isteyeceğini söyledi. Beni daha çok görmek içinmiş. Öyle güzel bir yeri bırakmak istediğine emin misin dedim, seni daha çok görmek için dedi. Aramız uzak, benim yaşadığım yere atanırsa taşınmak her şeyini değiştirmek zorunda.
Dert bunun neresinde diyebilirsiniz, ama kendisi yine beni çelişkide bırakıyor. Bazen ''çok sevmese neden böyle bir fedakarlık yapsın..'' dedirtiyor, bazen de ''madem çok aşık nasıl böyle bir şeyi aklında tutamaz'' dedirtiyor. Anlayacağınız ben yine araftayım:mad:
Not: Ben 21 yaşındayım, kendisi 25 olacak.

Ya açıkçası ben genel yorumlara katılmıyorum. Hoşlanıyor deseniz unutmuş olabilir derim ama aşık insan başka hele ki yeni tanışıyorsunuz size dair her şeyi öğrenip aklında tutması lazımdı. Ama bunu unuttu diye kesin aşık değil diyemeyiz ama diğer şeyleri hatırlıyorsa belki ismi kullanmıyorsunuz diye çok önemsemedi derim ama yorumları doğru bulmadım. Anlık unutma karıştırma örnekleri verilmiş, bunlar başka tamamen unutmak başka. Bir ihtimal cidden bazılarında hafıza sorunu oluyor ama o da nadiren olur yani.

Bunun dışında sizin için tayin istemesi de aşırı mantıksız bence. 1.5 aydır tanıdığı bir insan için. Bence bu aşk değil mesela. Yaşlar da genç. Ne olacağı belli mi olur?

Bu bir hafıza problemi. Yeri geliyor halam kuzenimin adını unutuyor evdeki herkesin ismini sayıyor en son kuzenin ismi çıkıyor ağzından,kuzen içeriden bağırıyor üvey evlat mıyım ben annneeeaaaa:)
Olur böyle şeyler dert etmeyin

Ben aürekli gördüğüm bazı arkadaşlara selam vermeden önce adını aklımda teyit ediyorum şahsen, unutmak normaldir derim o yüzden :KK48:

Ailemde adımın sonuna gül ekleyerek söylüyorlar , bi gün arkadaşım ev telefonundan aradı (lisedeyim cep telefonu yeni yeni yayılıyor) gül eklemeden beni istedi annem yanlış numara diyip kapattı.
Sonra bana döndü yanlış numara ... arıyorlarmis dedi. Çokta şaapmamak lazım bi an aklına gelmemiştir. Dalgındır. Beyni durmuştur.vs.

Siz bu adamın aşık olduğuna hiçbir şekilde inanmıyorsunuz. Bende konuyu irdelemek istemiyorum o yüzden. İnanmıyorsunuz, o an bunu yüzüne söylüyorsunuz "aşığım" diyor yine anlık tatmin olup zaman geçince yeniden duymak istiyorsunuz. Kısır döngü...

Konuya gireyim 1,5 aydır ilişkim var. Ben çift ismim, yani iki ismim var. Ancak birini kullanıyorum, herkes de beni öyle tanır. Ötekini herkes bilmez ama isimlerim birbirine uyumlu. Duyan da unutmaz yani, hiç başıma gelmemişti.
Her neyse evvelsi gün sevgilimle konuşurken, daha önce söylememe rağmen bana öteki ismin neydi diye sordu. Bir başkası unutsa normal karşılaşırım, ama bana aşık olduğunu söyleyen birinin unutması beni oldukça şaşırttı. Daha önce ben de birine aşık olmuştum, onun bırakın ismini unutmayı her zerresini ezbere bilirdim.Beynime kazılıydı yani, elimde olan bir şey değil.
E tabi ismin neydi diye sorunca ben bayağı bozuldum. Aşık olduğunu iddia ediyorsun ve ismimi unuttun öyle mi dedim, iddia etmiyorum gerçek dedi. Ben sessiz kaldım, özürler diledi ama çok üzüldüm.:KK61:Sizce unutması normal mi?
Bir de yıllık izninin hiçbir gününü benimle kullanmayacak, tamamen memleketinde geçiriyor.Bu da canımı sıkıyor:bicak:
Bütün bunlar onun bana aşık olduğu inancını sorgulatırken; memur olduğu elit, çok güzel ilçeden benim yaşadığım onunkine göre geri kalmış ilçeye tayin isteyeceğini söyledi. Beni daha çok görmek içinmiş. Öyle güzel bir yeri bırakmak istediğine emin misin dedim, seni daha çok görmek için dedi. Aramız uzak, benim yaşadığım yere atanırsa taşınmak her şeyini değiştirmek zorunda.
Dert bunun neresinde diyebilirsiniz, ama kendisi yine beni çelişkide bırakıyor. Bazen ''çok sevmese neden böyle bir fedakarlık yapsın..'' dedirtiyor, bazen de ''madem çok aşık nasıl böyle bir şeyi aklında tutamaz'' dedirtiyor. Anlayacağınız ben yine araftayım:mad:

adımı unutursa aşık değil diye düşünürüm
beni izninde görmek istemiyorsa kesin aşık değil diye düşünürüm
25 yaşındaki biri, daha 1,5 aylık olduğumuz halde senin olduğun yere tayin isteyeceğim derse direkt soğurum çünkü ya beni salak sanıyordur ya da kendisi salaktır yani

7 yıllık sevgilim her sene dogum gunumu unutuyor alakasiz zamanlarda aylarda bile kutlamalar yaptigi oldu
Simdi yaklasti mesela kizim agzindan kacirinca kimligimr bakarken yakaladim 3 gun once.
Oysa ki eski esim birak d.gununu ozel gunlere olan ve kutlamalara verdiğim onemi bildiginden asla asla atlamaz ve hep sasiracagim seyler yapardi.
Kiyaslamali miyim ?
Bence hayır her insan bir degildir ki.ben mesela isime gelirse hatirlarim isime gelmezse hatirlamam hic 1 seyi.

Tamaaam, asik olmak kelimesi de boyle dillere dustugune gore, her sey tamam.

1,5 ayda uzak mesafede iliskide ask nasil oldu diye sormuyorum, zira askin zaman tanimadigina inanirim.

Ancak yillik izninde size ayiracak 1 gunu dahi olmayan adamin tayin hakkindaki cumleleri bana misilleme olmasindan baska ihtimali dusundurmedi. O tayini isteyene kadar bu soze inanmayin, zira buyuk olasilikla alti bos...

Isim konusuna gelirsek, bahsi gecen isim annenin babanin ismi olsa anlarim, ama asigim sana dedigi kadina "senin diger adin neydi?" Diyen adam, ertesi gun sevgili miydik biz bile diye sorar.

Bende iki isimliyim, uyumsuz, ve bir ismim yabanci. Bana esim ilk donemler iki ismimle beraber hitap ederdi. Ve bana boyle bir soru sorsaydi, ilk ismimin yabanci olmasina ragmen (ki hesaplarimda ve internette vs sonundaki H harfini kullanmiyorum yabanci ismi gibi durmasin diye) esim bunu sorsaydi, tam bir fiyasko olurdu.

Sorun seninle alakali degil, senin dusunce yapinds da sorun yok. Sorguladigin noktalarda gayet yerinde ve olgunca. Ama celiski abidesi olan kisi karsi taraf...

Karındaki kelebekler erken ölmüş :dondurma:

Back
X