Saati ve 3 tane yüzüğü tek verildi diğer kalanları ailem vermediİste dinimizde de hukukta da o altinlarin amaci tam da gelininizin durumu icindir.
Erkege birsey olursa veya ayrilirsa kadina hir guvence. Neden vermediler ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saati ve 3 tane yüzüğü tek verildi diğer kalanları ailem vermediİste dinimizde de hukukta da o altinlarin amaci tam da gelininizin durumu icindir.
Erkege birsey olursa veya ayrilirsa kadina hir guvence. Neden vermediler ki?
Yanlis yapmissinizSaati ve 3 tane yüzüğü tek verildi diğer kalanları ailem vermedi
O altınlar gelinin hakkı, gasp etmiş aileniz resmen. Gelinin bu tavrı normal değil mi sizce bu durumda? Kendinizi onun yerine koyun bakalım.Hem düğünden gelenler hem ailenin ona taktiklari
Bu ara da allah rahmet eylesin çok üzüldüm..Aynen oyle
Ben doğru bulmuyorum tamam düğüne gittin otursaydin hemen kalkıp oynamanın zamanı degildi bana gore
Altınlar dinen de yasal olarak da gelinindir. O gelin ağabeyinizin emanetiydi, altınlar ağabeyinizin mehriydi. Oğulları huzur içinde olsun diye düşünüyorlarsa zaten el koymamalılardı. Dava açsa alır gelin o altınları da. Ben olsam ben de aramam babanızı kusura bakmayın. Allah sabır versin. Ama 8 ay az değil. Gencecik kız belki kafa dağıtmaya çalışmıştır. İçi ne kadar yanıyor kimse bilmez. Ne kahkahaların ardında ne acılar saklıdır. Herkes acısını farklı yaşar.
Aaltınlar için bağlantıları kopardılar gelinin altınlarını istediler babamlar vermedi
yani evet haklısın gerçekten 8 ay çok kısa bir zaman ve düğüne gitmiş olsa bile o kıyafetleri giymemeli artık zaten. ben olsam anısı olan o tarz şeylere artık el bile süremem. hele de halay çekmesi hiç hoş değil. Allah sabırlar versin sizeKardeşim 8 aydır öldü 2 aylık damatti esi de akrabamiz cenazeden sonra ailesine götürdük bikacgun önce düğüne gidip ona aldığımız kıyafetlerle süslenip puslenip düğünde halay çekmiş annem çok ağlıyor ne çabuk unuttu diyor o kıyafetleri giyince hiç içi yanmadimi diyor bide sosyal medyadan akrabaları paylaştı orda halay cekerken gorunce yüreğim yandi
Yüzükleri ve saati dışında bir şeyini geri vermemişler anladığım kadarıyla. Gelin altınları istemiş damadın babası el koymuş hepsine. Gelin de sanırım tavır almış. Üstelik gelin dayı kızı.Yeni farkettim, eşi öldüğünde altınları geri mi almışlar gelinden ? İşte bu da olacak şey değil.
Yüzükleri ve saati dışında bir şeyini geri vermemişler anladığım kadarıyla. Gelin altınları istemiş damadın babası el koymuş hepsine. Gelin de sanırım tavır almış. Üstelik gelin dayı kızı.
Yüzükleri ve saati dışında bir şeyini geri vermemişler anladığım kadarıyla. Gelin altınları istemiş damadın babası el koymuş hepsine. Gelin de sanırım tavır almış. Üstelik gelin dayı kızı.
Pardon da niye vermiyor gasp ediyor aileniz? Aileniz resmen kul hakkına girmiş. Gelin dava açıp alması lazım yol gösteren olsaymış keşke. O kızcağız 18 yaşında acı yaşamış ama 8 ay da kısa bi zaman değil. Ölen sizin kardeşiniz tabii ki üzülürsünüz de o 2 aylık evli olduğu kocasıydı. Sizin gibi yas tutmasını bekleyemezsiniz. Uzun yıllar evli olsa neyse kısa bir süre evli kalmış sonuçta.Saati ve 3 tane yüzüğü tek verildi diğer kalanları ailem vermedi