- 17 Mart 2012
- 6.664
- 2.417
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
canım bu yazını görmemiştim yorum yazarken ev falan satacakmış çatıyı da kendisi kullanıyormuş durumumz yok deyin geçin zorla alacak değil ya ne insanlar var ya Kul hakkından korkmuyorlar mı hiç
birde evi satacak yani ,e o zaman ne lüzumu var ,aklı sıra satarken çatının onarımı da geçen yıl yapıldı ,evim çok güzel ve kullanışlı diye satıp değer katacak aklı sıra ,bence ezik davranmayın ,nasıl öderiz naparız gibi şeyler söylemeyin ,bize bir yararıda zararıda yok ,biz katılmıyoruz çatı bizi ilgilendirmez deyin,
bizim binayada yalıtım yapıldı ,bizim taraf kabul etmedi ,diğer cepheyi sadece o tarafta oturanlar yaptırdı ,biz para filan vermedik.biz sadece kendi katımızı bu yıl kendimiz yaptırıcaz .
çatının bizimle alakası yok diye bişey yok bence...
madem bi apartman orası tabiki giderler ortak karşılanacak...
Emin olun öyle bir şey desek bu da nerden cıktı diye kabul etmezler, cazgır biraz bizim bu komşu, olacak dedi mi oluyo nedense. Bıktım bu durumdan. Kendini apartman yöneticisi sanıyo. Bu arada bizde apartman yöneticisi falan yok 4 daireyiz zaten aydan aya 15 tl temizlik parası veririz 2. kata o kadar. Of vallahi cok sinirlendim ya..
Evet annem de dargınlık cıkmasın diye bir sey diyemiyor. Dedi ödeyemeyeceğim diye ödemek zorundasınız diyor pişkin pişkin.. Çattık resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?