Sizce uzun saç erkeğe yakışır mı?

Uzun Sac Erkege Yakısırmı Sızce

• bazılarına yakışır

OY: 224 60,4%
  • kesinlikle ters bir durum Yakısmaz

OY: 136 36,7%
  • Her Erkege Yakısırr

OY: 11 3,0%

• Ankete Katılan
    371
Bazılarına gerçekten yakışıyor. Eşimde ise düşünemiyorum. Yakışmayacağını sanıyorum.

eşime benimle evlenmenin şartı olarak saçlarını uzatmayı şart koştum. uzattı ve süper yakışıklı bir damat oldu.
şimdi ise kel bir kocam var. :roflol:
tabi kandırabilirsem uzattırıcam biraz uzadılar ama her an kel olabilir:roflol:
herkese yakışmıyor.

uzun saçlı bir erkek hayatte çekmez beni. iter de iter, iter de iter, bence çok kötü.

kısa saç her zaman hatta ense kısmı iyice kısa subay traşı gibi

uzun saç deyince aklıma gelen ilk şey kadınlar.dolayısıyla erkeklerde uzun saç çok iğrenç duruyo ben yakıştıramıyorum ııyyy...kafamçokkarıştı

bazılarına yakışır öteye bile geçer.. bide topsakal küpe.. sakal saç karışık.. düzgün bi burun ve dudak.. düzgün kaşlar koyu yeşil gözler..

Benim kuzenler genelde uzun saçlı çokta tatlı duruyo arkadaşlarımında çoğu uzun saçlı.Benim çok hoşuma gidiyor uzun saç erkekte çookk güzel duruyor ama benimki kestirdi kısacık şimdi:1shok:-tatlicadiarzu-

Ben sahsen sevmem cok sükür nisanlimda hoslanmaz a.s ama yakisan erkekler var mesela rahmetli Baris Akarsu yada Lost'daki Sawyer.

şöööyle bebek yüzlü erkeklere çok yakışıo bence...
herkese yakışmıorrkaydirigubbakcemile2

ben severim erkekte uzun saçı.ama bazılarına cidden hiç yakışmıyor çok komik duranlar bile war.o yüzden kimine yakışan saç kimine yakışmaz

Suan her erkekte moda olan saclar var ense fln yapıyolar
Yakısana yakısıyo
ama öyle cok uzun sacı sevmem ben ya.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…