bn herkese yakıştrmıyorum
hele bazılarına kıl oluyoruum
ama en çok rahmetlik barış manço ve rahmetlik barış akarsu birde
af grubu vardı 90 lı yıllarda orda asrın die bi solist vardıı
aşık olmuştm ona o yıllarda
o saçlardan dolayı
hala aşığım ama neseee
ayy ister modern olsun ister kro mümkünse ben almıyım benim tercihim olan erkek saçlarını iyice bir kestirsin erkek dediğin kısa saçlı olsun.ben sevmiyorum oyle erkekte uzun saç,küpe..vs :dilcikar:
ayy ister modern olsun ister kro mümkünse ben almıyım benim tercihim olan erkek saçlarını iyice bir kestirsin erkek dediğin kısa saçlı olsun.ben sevmiyorum oyle erkekte uzun saç,küpe..vs :dilcikar:
Yakışmıyor uzun saç erkek erkekligini bilsin adam gibi olsun yahu ne o öyle uzun saçlar modelli modelli.
bide öyle güzel bakım yapıyorlarki sanarsın arkadan kadın ıyyyy
sewmem ben yaa.. tabı kımıne yakısıoda çok nadir..rockcılarda olur ya genelde uzun saç küpeler piercingler o tarzsa burdakı kasıt pek hoslanmıorumm. bır bayana 3numara nasıl yakısmıorsa erkekte de uzunsaç aynen öyle abes duruyo :)
walla ben sevmem ama bazısına da yakışır nadiiiiirenn. mesela lost dizisindeki sawyer gibi. ama anca o kadar yakışıklı olursa yakışır yani güsele ne yakışmaz misali adamlara
ben erkekte uzun saça bayılırım ama yakışanda herkeste aynı durmuyor malesef.benim eşimde uzun saçlı evlendiğim ay beraber kestirdik saçlarımızı beraber uzatmaya başladık aynı gidiyoruz. :) ve bir tavsiye kocaların uzun saçlı olması faydlarda sağlıyor.banyoda nekadar uzun vakit geçiriyorsun diyemiyor mesela yada kızdığınızda saçına yapışabiliyorsunu .)