- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Canim aile beni içine sokmuyor yengeleri istemiyormusDna testi yaptirirsan bizi de burda gunaha sokmazsin:)) eşinle o son çocuktan sac mac al gizlice test yaptir. Bence cok onemli bi durum. Ve de igrenc.
Kadin beni eve almıyor sadece esimi çağırıyor esimde yengem seni istemiyo diyorzaman kötü herşey olabilir. eşini o kadnla yalnız bırakma hiç bu senin elinde. mesela bi bahaneyle ewe mi çağırıyor sende git değişklik olur diye. böyle bile düşndğnü bilmesin eşin o gözle bakmıyosa bile o gözle bakmaya başlar. sen dikkat et gtme gelme oraya.
çock eşinden olması imkansz gbi bşe . aralarnda bşe olsa bile o kadar aptal deillerdr heralde.
Bana taşındığı evi bile söylemiyorlar gizliyorlar ve surekli taşınırmiszaman kötü herşey olabilir. eşini o kadnla yalnız bırakma hiç bu senin elinde. mesela bi bahaneyle ewe mi çağırıyor sende git değişklik olur diye. böyle bile düşndğnü bilmesin eşin o gözle bakmıyosa bile o gözle bakmaya başlar. sen dikkat et gtme gelme oraya.
çock eşinden olması imkansz gbi bşe . aralarnda bşe olsa bile o kadar aptal deillerdr heralde.
Canim aile beni içine sokmuyor yengeleri istemiyormus
Hala üzülüyorum nefret edeceğim yerde allah çıkarır mi kardeşimNasil ya? Valla sen hala niye evlisinki? Cocugun var miydi? Mahkeme ac bence de ve bosanma sebebi olrk her seyi anlat dna testi iste. Ay bu nasi adammis be ya. Aile icine sokmamak da ne... Cok urperdim
Konu bilmek değil canim bilimsel olarak somut yakalanamaz böyle durumlar o yüzden değerli kisilerin fikirleri her zaman önemlidirKarisi sensin
Sen bilmezsen biz vahiy yoluylami bilicez
Sende yengen beni istemıyosa sen nıye gıdıyosun desene.Senin olmadıgın yere eşin nıye gıdıyo kı?Hem makıne bozuldu gel dıyo eşini cagırıyo kocası yokmu ona söylesin?Ne alaka?Kadin beni eve almıyor sadece esimi çağırıyor esimde yengem seni istemiyo diyor
Hala üzülüyorum nefret edeceğim yerde allah çıkarır mi kardeşim
Imam nikahli eski esi cocuk senden olabilir diyprKonu bilmek değil canim bilimsel olarak somut yakalanamaz böyle durumlar o yüzden değerli kisilerin fikirleri her zaman önemlidir
o zmn sende gitmiceksin de eşine cıngar çıkarKadin beni eve almıyor sadece esimi çağırıyor esimde yengem seni istemiyo diyor
Bu yenge keşke dava acsa bYengesi seni istemiyor, esin sana basitce 'yengem seni istemiyor' diyor, kendi her zarta zurta yengesine gidiyor.
Sence yokmu?
Bana sen git diyo yengem diyo hepo zmn sende gitmiceksin de eşine cıngar çıkarnasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsun. bida gidersen ben yokum de bu şüpheyle bi ömür yaşayamazsın .
Bu yenge keşke dava acsa b
Bana sen git diyo yengem diyo hep
Canim tövbe edip ailesini silsin isterdim ailesi derken yengesi anne babasi gelsin görsün ama imkansızBu adam size geri dönse evliliğinizi devam ettirir misiniz?
Davayi acsa mahkemeye şüphelerini söylese DNA testi ister mi?ister gibime geliyor.Ya siz açın davayı
niye onları bekliyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?