- 6 Ağustos 2016
- 217
- 38
- 13
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Yenge kocası bir oturuyor canım kv biraz uzakta oturuyorSaçmalamayın sizin ne suçunuz var. Bildiğiniz göz göre göre sizi bu pisliğin içerisine sokmuşlar. Bunların hepsi yalan olsa bile size bir gram değer vermemiş size şiddet uygulamış ve şuan da sizi önemsemeden evi terk etmiş gitmiş bir pislik var karşınız da. Bu durumda suçlanacak insanlar ortada.
Çalışıyor musunuz?
ögretmen mis ücretli
Canim inan cok zor şeyler anlattım inanmazsaniz belki gözyaşı ile yazıyorum oğlum baba dedikçe ve bir yenge yuva parçaliyo iliskin bile olmasa bari git dava ac eltim gelsin yüzüme carpsin belgeyiYa biseyler eksik mantiga oturmuyor.
Sen egitimcisin,ogretmensin bu adama ne mecburiyetin var egitimli insansin ve konusmaya hakkim yok diyorsun...
Kolemisin esirmisin nasil gozunu boyke korkutmuslar o amca oglunu bul adam gibi anlatsin ne biliyorsa.
Ya konu sahibinin esi evlenmeden imam nikahli biryle birlikteymis sonra yenge imam nikahli hatun ve es ayni evdelernis 5 yil boyunca yengenin kocasi fransada soformus.Ortada bir ihanet, yalan olduğu düşüncesindeyim . .
Sorular yumağı sen dava açıp dna iste bence.Canim inan cok zor şeyler anlattım inanmazsaniz belki gözyaşı ile yazıyorum oğlum baba dedikçe ve bir yenge yuva parçaliyo iliskin bile olmasa bari git dava ac eltim gelsin yüzüme carpsin belgeyi
aile etraf neder diye korkuyo canimTugbaaktas buraya kafan karışık moralin bozuk yazdın eyvallahta ; biz her şeyi çorba ettik.
Şimdi bu çarşaflı elti mi , eşinin dini nikahlı eski eşi mi ?
Tüm aile biliyorsa neden herkes yokmuş gibi davranıyor ? Abideki genişlik neden ?
Eşin yok mu diyor , iftira mı diyor ?
Yengesi onun için neden çok kıymetliymiş?
Adam karnını tekmelemiş hamileyken , sen çocuğum babasız kalmasın diyorsun ?
Abi , kocan ve yenge vardiyalı yaşamışlar bi Allahın kulu ne oluyor lan dememiş mi ?
Çocuk kaç yaşında ? Kocan ve yengenin beraber ve yalnız yaşadığı döneme mi geliyor yaşı ?
Allahını seversen , baştan bi tane tane yaz .
Sen aglama bir dik dur.suclumusunda eziliyorsun.Canim inan cok zor şeyler anlattım inanmazsaniz belki gözyaşı ile yazıyorum oğlum baba dedikçe ve bir yenge yuva parçaliyo iliskin bile olmasa bari git dava ac eltim gelsin yüzüme carpsin belgeyi
Ya konu sahibinin esi evlenmeden imam nikahli biryle birlikteymis sonra yenge imam nikahli hatun ve es ayni evdelernis 5 yil boyunca yengenin kocasi fransada soformus.
Imam nikahli ayrilirken yengeyke esimin ilsikisi var yengenin cocuguda esimden demis.
Gel zman git zaman es konu sahibiyle evlenmis amca ogluda konu sahibine yengenin oglan senin kocadan demis siCe yaparmi diyor konu sahibide
Aynen canimBana da temelli gitmiş gibi geldi. Zaten öyle olmasa en azından yok öyle bişey, dedikodu inanma sen filan
diye ikna etmeye çalışırdı.. adam hiçbir açıklama yapma gereği duymadan çıkmış gitmiş işte..
Ki zaten o elti yüzünden hamile karısına şiddet bile göstermiş adam.. ve şimdi de oraya gittiğine
göre durum açık.. daha önce de bu durum yüzünden adam imam nikahlı karısını terketmiş anladığım kadarıyla..
Eltim kaçıyor benden yüzleşmiyo sinir ilaçları kullaniyormusEltinle konussan nasil olurki acaba
Ya da bosver bu adam zaten hamileyken dovmus bu bile bosanma nedeni.
Ya nasl insnalara denk gelmissin allah yardimcin olsun
Kacsin bakalim suc lu kacar.Eltim kaçıyor benden yüzleşmiyo sinir ilaçları kullaniyormus
Kayin babam allah zina yapanı affeder diye öğütte bulundu banaNasıl bir aile bu kim kime dum duma
Amin canım dua edin yeterKacsin bakalim suc lu kacar.
Iftiraya ugrayan insan yakar yikar ortaligi.
Gunahi boyunlarina boyle bir adilik yaptilarsa allah versin cezalarini
O zaman bunlar herseyi biliyor bacim kapatmislar bu davayı aralarında.Kayin babam allah zina yapanı affeder diye öğütte bulundu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?