Sizce var mı?

Yenge kocası bir oturuyor canım kv biraz uzakta oturuyor

Ya biseyler eksik mantiga oturmuyor.
Sen egitimcisin,ogretmensin bu adama ne mecburiyetin var egitimli insansin ve konusmaya hakkim yok diyorsun...
Kolemisin esirmisin nasil gozunu boyke korkutmuslar o amca oglunu bul adam gibi anlatsin ne biliyorsa.
Canim inan cok zor şeyler anlattım inanmazsaniz belki gözyaşı ile yazıyorum oğlum baba dedikçe ve bir yenge yuva parçaliyo iliskin bile olmasa bari git dava ac eltim gelsin yüzüme carpsin belgeyi

Bişey diycem peki ya o amcaoglu iftira atiyorsa ya onun kadında gözü varsa kimseye güvenme. Kayınin belli ki eşine çok güveniyor.

Ortada bir ihanet, yalan olduğu düşüncesindeyim . .
Ya konu sahibinin esi evlenmeden imam nikahli biryle birlikteymis sonra yenge imam nikahli hatun ve es ayni evdelernis 5 yil boyunca yengenin kocasi fransada soformus.
Imam nikahli ayrilirken yengeyke esimin ilsikisi var yengenin cocuguda esimden demis.
Gel zman git zaman es konu sahibiyle evlenmis amca ogluda konu sahibine yengenin oglan senin kocadan demis siCe yaparmi diyor konu sahibide

Canim inan cok zor şeyler anlattım inanmazsaniz belki gözyaşı ile yazıyorum oğlum baba dedikçe ve bir yenge yuva parçaliyo iliskin bile olmasa bari git dava ac eltim gelsin yüzüme carpsin belgeyi
Sorular yumağı sen dava açıp dna iste bence.

aile etraf neder diye korkuyo canim

Sen aglama bir dik dur.suclumusunda eziliyorsun.
O kocana soyle dna testi yaptirsin yiyorsa.yoksa kaynima anlatirim ortalik malazgirt meydan muharebesine doner de.
Onlar senden tirssin sen niye korkuyorsun

Konu sahibi ücretli ogretmenmis. ucretli ogretmenligin maasi dusuktur tatillerde de ucret alinmaz. yani bir is degil esasinda. gecici yapilabilecek bisi. bir sure ailenizle kalip sonra daha kalici bir is bulun derim. iliskisi olmasa bile bi tavirla adamdan hayir gelmez. hamikeyken vurmus otesi var mi?

Felaket. .
Dna Belli olur. .
Bu iyi bir boşanma sebebi. .

Aynen canim

Eltinle konussan nasil olurki acaba
Ya da bosver bu adam zaten hamileyken dovmus bu bile bosanma nedeni.
Ya nasl insnalara denk gelmissin allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…