Sizce var mı?

Çarşaflı eltim daha önceden eşimin imam nikahli eşinin ayrilmasina sebep olmuş sürekli yemeğe çağırma.en son doğan çocuğu şuan 1e gidiyor

Sen şimdi ayrılmayacak mısın ?

Hazır adam evi terk edip çok kıymetli yengesine de gitmiş .

Hadi her seyi bir yana koyalim da o abi nasil bir insan ya?
Bunun dedikodusu bile yeter ispata gerek yok.
Konu sahibi sen de sorulari pas geçme.
O son cocuk kayninin yurtdisinda olduğu dönemde mi dogmus? Eltin o zaman mi hamileymis?
Cok basit bir matematik islemi yeter bunlari hesaplamaya.
Tamam çocuk 1 e gidiyor da dogdugunda durumlar nasildi bir dusunsen o onu dedi bu bunu dedi olaylarina girmene gerek kalmaz.

Annemlerdeyim canım ücretli öğretmenim

ya şu bdv öğretmenlere bakış açımı değiştirdi yeminle..
arkadaşım mesleğin var neden bu adamı çektin bunca sene?
birde çocuğum olunca gitmez diye düşündüm yazmışsınız.. o karakterde bir adamdan çocuk yapmaya cesaretiniz var ama ayrılmaya yok şaşkınlık içerisindeyim..

Ensest ilişki bence olamaz. Bu eşinin sonu olur aile katliamı iki kardeş birbirine düşer belki de ölümle biter.Aklınıza getirmeyi böyle şeyleri.

Cok mide bulandirici bir durum.
Esinizn karakterini yine siz bilirsiniz sizce varmi? Esiniz abisinin karisina bakacak dokunacak kadar seref yoksunumu?
Esiniz yegenine karsi davranisi nasil diger yegenlerinden daha fazla duskunmu?

Canim bilgi vermiyorlar zaten abisi fransadan dönünce bile yine aynı evde kalmışlar abisi şoför arabayi kardesine verince o eve gidiyor

Cok mide bulandirici bir durum.
Esinizn karakterini yine siz bilirsiniz sizce varmi? Esiniz abisinin karisina bakacak dokunacak kadar seref yoksunumu?
Esiniz yegenine karsi davranisi nasil diger yegenlerinden daha fazla duskunmu?
Evet cok düşkün yengem önemli diyor o nederse gider odun taşır ama ben hamikeyken okula bırakmadı beni hic yerlere düştüm

Yengeyle kv de beraber yada yakın oturuyolar.annesine gidince yengeyide görüyor sanirim.
Sana diyim bu adam beş para etmez.eğer elalem ne düşünür diye boşanmiyorsaniz hata yapiyorsunuz.sizi sevmis değer vermis olsa sizi inandirmaya calisir ispatlar DNA testi yaptirir.hic oyle bir çabası da yok.Bu aradada Yengenin carsafida bizi ilgilendirmiyor.

Canim bilgi vermiyorlar zaten abisi fransadan dönünce bile yine aynı evde kalmışlar abisi şoför arabayi kardesine verince o eve gidiyor
bunu bikaç mesajında yazmıştın zaten.
başka neler var? gözünden kaçan ama sonrada bir sebebe bağlayabildiğin şeyler?
bir de yenge bu ailenin akrabası mı?

Aynen kardeşim yengeyi annesinde görüyor annesi hayvana gidip bir iki saat gelmiyo eve eltimle evde buda beni bitirdi

Evet cok düşkün yengem önemli diyor o nederse gider odun taşır ama ben hamikeyken okula bırakmadı beni hic yerlere düştüm
Peki eianizle bu durumu kinusyunuzmu?
Yenge karakter olarak kayinbiraderiyle boyle visey yaparmi sizce?
Esiniz bu karakterdemi insanlarin belli bir yapsi vardir az cok yapar yapmaz diye tahmin yurutulebilir ve kisileri siz taniyorsunuz sizce yaparlarmi karakterleri musaitmi boyle bir rezillige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…