- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Ya oluyor ama konu sahibinin pskolojisi ni düzeltmek maksadıyla yazdım.Olmuyor sanki böyle şeyler hiç.
Ben zaten kafayı yedim kardeşim keşke diyosun ama neden orayi seçti beni oğlunu yetim bıraktı
yahu siz abisinin karısıyla yatabilen bir adamdan fazla beklenti içindesiniz farkında değilmisiniz ?
anneniz babanız yok mu bir akıl vereniniz yok mu Allah aşkına..
canım sanırım toplum neder kaygısı bir kişi kurban olsun yani benPeki eianizle bu durumu kinusyunuzmu?
Yenge karakter olarak kayinbiraderiyle boyle visey yaparmi sizce?
Esiniz bu karakterdemi insanlarin belli bir yapsi vardir az cok yapar yapmaz diye tahmin yurutulebilir ve kisileri siz taniyorsunuz sizce yaparlarmi karakterleri musaitmi boyle bir rezillige
Önerdim hakaret davasi acin ispatlayin diyorumCekip gidicen evden DNA testi isticen barışmak için baskada çareniz yok.
Ayni memleket onlar Doğu ben Doğu bati karışımıbunu bikaç mesajında yazmıştın zaten.
başka neler var? gözünden kaçan ama sonrada bir sebebe bağlayabildiğin şeyler?
bir de yenge bu ailenin akrabası mı?
Cok düşkünCok mide bulandirici bir durum.
Esinizn karakterini yine siz bilirsiniz sizce varmi? Esiniz abisinin karisina bakacak dokunacak kadar seref yoksunumu?
Esiniz yegenine karsi davranisi nasil diger yegenlerinden daha fazla duskunmu?
Canım anlayınca banada anlat şoktanmı ne hiçbirşey anlamadımÇalışıyor musunuz?
Ya toplumu bosver esin sence yaparmi esini en iyi sen taniyorsun.canım sanırım toplum neder kaygısı bir kişi kurban olsun yani ben
Bu olayı sindiremedim
eeee?Ben zaten kafayı yedim kardeşim keşke diyosun ama neden orayi seçti beni oğlunu yetim bıraktı
Calisiyormus ogretmenmisCanım anlayınca banada anlat şoktanmı ne hiçbirşey anlamadım
Bu olayı sindiremedim
Cok yemin ederler canım konuşma hakkim yokPeki eianizle bu durumu kinusyunuzmu?
Yenge karakter olarak kayinbiraderiyle boyle visey yaparmi sizce?
Esiniz bu karakterdemi insanlarin belli bir yapsi vardir az cok yapar yapmaz diye tahmin yurutulebilir ve kisileri siz taniyorsunuz sizce yaparlarmi karakterleri musaitmi boyle bir rezillige
Canım anlayınca banada anlat şoktanmı ne hiçbirşey anlamadım
sen de itibar ediyorsun yani?Cok yemin ederler canım konuşma hakkim yok
Ya biseyler eksik mantiga oturmuyor.Cok yemin ederler canım konuşma hakkim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?