Tüp Bebek Merkezleri Sizce varikosel ameliyatı mı tüp bebek mi?

Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah hem meleginize kavuşursunuz hem de eşiniz sağlığına kavuşursunuz

Çok güzel açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ederimm benim aklım hep orda transfer edildikten sonra eşya gibi dururum herhalde kimildamam korkudan kafam hep orda olur sen çok iyi performans sergiliyorsun maşallah aklımı dağıtacak hobiler bulmaliyim galiba senin gibi düşünmem gerekiyor çok teşekkür ediyorum bana güzel motive verdiğin için Rabbim pozitifi nasip etsin sonra kucağına almayı nasip etsin

Transferden sonra tabkı aklın orda oluyor ister istemez tedavi gördüğüm hastane beni 7 saat yatırdı 6 saat tuvalete göndermedi sürgüye izin verdiler bırde yemek yerken otur sonra tekrar uzan kafamı bile kaldırtmadılar 3 saat yanı yemek yiyene kadar sonrasıda aynı şekilde dümdüz yattım basımın altına yastık bıle yoktu.Bana göre fazlaydı ben en son hastaneden cıkmadan 1 saat önce artık kalktım tuvalete gittim yani sağa dönme sola dönme insanın sırtı ne biçim oluyor evdeyim şimdi de tabıkı ınsan bebeğini düşünüyor dikkat ediyor muhakkak ama sürekli de yatmıyorum oturuyorm kişisel ihtiyacım için yemek için su ilaç vs kalkıyorm

Bizim klinik yumurta toplama da iki transferde iki saat yatış ay ben çok korkuyorum ama umudum da var canım Allah nasip etsin pozitifi gormeyi inşallah sende bende yaşarız o duyguyu az daha sabır

Esim 3 ay once ameliyat oldu suan 5 haftalik hamileyim.ameliyattan sonra keciboynuzu kuru uyguladik biz inanilmaz faydasini gorduk.sperm sayisi 50 milyondan 370 mikyona cikti 3 ayda ileri hizlilik yuzde 30 dan 80 lere cikti.insallah en hayirlisi olsun hakkinzida rabbim mucizenizi nasip etsin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…