- 14 Aralık 2024
- 1.780
- 5.039
- 73
aa bunu ilk kez duyuyorum Hpv nin kanda dolaştığını. daha neler neler duyacağız.Benim arkadaşımın kanında dolaşıyormuş virüs, siğil falan hiçbir belirti yoktu onda. Test üstüne test yaptırdı, bu öyle bir illet ki bazen hiç belirti vermiyor. İlaçlarına sadece 15000 lira verdi çünkü devlet karşılamıyor. Testleri hiç saymıyorum bile, kısacası kızın hayatı kabusa döndü.
Sen ilk eşine soracaksın kadını numarasını alacak zaten yatıp kalktığı bi kadını sana dermi demez saklar sen kadına pedi neden çöpe attın demeyeceksin zaten eşin sana vermeyecek saklıyorsa merak etmeEvet bu çok mantıklı kadının numarasını alıp sormam bakalım ne diyecek ama ya eşim öğrenirse bana değilde neden onlara sordun derse
Arkadaşım bir de panik atak aynı zamanda, kız bir haftada 6 kilo verdi ki bağışıklık en önemli şey bunu yenmek içinaa bunu ilk kez duyuyorum Hpv nin kanda dolaştığını. daha neler neler duyacağız.
Bak baştan anlatıyorum eşin sana o temizlikçiyle yatıyorsa sana asla o kadını bulmaz vermez verirse bi kadına bak numarası elinde olsun bekle ama vermeyecek eğer bi şey varsa anladın mıEvet bu çok mantıklı kadının numarasını alıp sormam bakalım ne diyecek ama ya eşim öğrenirse bana değilde neden onlara sordun derse
Kadına pedin neden bizim tuvalette deme zatenEvet bu çok mantıklı kadının numarasını alıp sormam bakalım ne diyecek ama ya eşim öğrenirse bana değilde neden onlara sordun derse
evet bağışıklık çok önemli bu hastalıkta. gerçi artık o kadar çoğaldı ki neredeyse her kadında var. taşıyıcı da erkekler çoğu da belirti göstermiyor. prezervatif ve Hpv aşısı hakkında lisede eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Arkadaşım bir de panik atak aynı zamanda, kız bir haftada 6 kilo verdi ki bağışıklık en önemli şey bunu yenmek için
Kesinlikle, arkadaşım rutin smear testi yaptırırken tesadüfen doktor bir de HPV bakalım demiş, öylelikle öğrendi virüsü taşıdığını. Doktor zaten birçok insanda olduğunu ama kimsenin bilmediği söylemiş ona da.evet bağışıklık çok önemli bu hastalıkta. gerçi artık o kadar çoğaldı ki neredeyse her kadında var. taşıyıcı da erkekler çoğu da belirti göstermiyor. prezervatif ve Hpv aşısı hakkında lisede eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
evet bağışıklık çok önemli bu hastalıkta. gerçi artık o kadar çoğaldı ki neredeyse her kadında var. taşıyıcı da erkekler çoğu da belirti göstermiyor. prezervatif ve Hpv aşısı hakkında lisede eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
ya başkasının numarasını verirse temizlikçi diye?Bak baştan anlatıyorum eşin sana o temizlikçiyle yatıyorsa sana asla o kadını bulmaz vermez verirse bi kadına bak numarası elinde olsun bekle ama vermeyecek eğer bi şey varsa anladın mı
tam koruma sağlamıyor evet ama doktorlar en azından biraz önüne geçtiğini söylüyorKAMU SPOTU
prezervatif, HPV'den korumaz!
Ay ne bileyim valla kafam gittiKadına pedin neden bizim tuvalette deme zatenkız bu denirmi saf olma
tam koruma sağlamıyor evet ama doktorlar en azından biraz önüne geçtiğini söylüyor
Ya verirse ne yapmam pekiBak baştan anlatıyorum eşin sana o temizlikçiyle yatıyorsa sana asla o kadını bulmaz vermez verirse bi kadına bak numarası elinde olsun bekle ama vermeyecek eğer bi şey varsa anladın mı
Kadının yüzünü bizzat gördüm tanıyorumya başkasının numarasını verirse temizlikçi diye?
Sanmıyorum temzilikçi araştırıp bulması lazım ama bizde kadına yazarız bana gelmiştin canım. Arkadaşımda gidermisin diye demeyecekmiş el sen kimsin diyeya başkasının numarasını verirse temizlikçi diye?
maalesef.birazcık. ama asla sizin içinizi rahatlatamayacak kadar.
E ablacım senin bir yatakta basmadığın kalmış, daha neyi taksit taksit anlatıyosun burda? Bir de üzerine bir çocuk daha yapmışsın aferin. Boşanmaya da gönlün yok çocukları bahane ediyosun. Bari hastalık kapma git doktora muayene ol diye dil döküyor sana burada insanlar. Adamla da yüz göz olma iyice azıtmasın nasılsa gitmiyorsun bir yere diyeVe ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
Tamam işte numarasını bakalım afallayacak bahane bulacak mı buraya gel yaz kolay kolay öyle verebilirimi sizce panikler ya konuşursa diyeKadının yüzünü bizzat gördüm tanıyorum
Bu arada bi ara eşimi çokça takip ettim nereye gidiyor ne tapıyor bizzat telefondan görüyordum bi kere gittiği yerde uzun kaldığını görünce oraya gittim tabi beni görmedi meğer kahveye gitmiş yani hiç bi şey yakalamadım takip sonucu maillerimi kendimde açtım sosyal medyasını genel ama negatifBak baştan anlatıyorum eşin sana o temizlikçiyle yatıyorsa sana asla o kadını bulmaz vermez verirse bi kadına bak numarası elinde olsun bekle ama vermeyecek eğer bi şey varsa anladın mı
Sen saf mısın? Bana pek normal gelmedin. Nasıl bu kadar tepkisiz, hiçbir şeyi anlamayan birisin? Bu kişiyle nasıl evlendin? Safça biri misindir hep?Ve ben o jeli bir süre sonra pantolon cebinde yakaladım kullanılmış vaziyette açılmış ben de dedim ki hani bunu vermiştin o da kendisinin iş arabası var orada unutmuş bende unutmayayım diye ona vermek için cebimde tuttum ki yarın vereyim diye Buda kuşkulandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?