• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yalan mı söylüyor

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar eşim haftanın yarısı sabaha karşı eve geliyor hatta bazen direk iş yerine geçiyor uyumadan geçen hafta yine ofise gecti akşama doğru eve geldi aşkım benim gece ehliyetimi aldılar dedi şaşırdım ben de neden dedim promil de alkollü çıktım dedi 50küsür çıkmış sonra itiraz etmiş hastahaneye götürmüşler 76 çıkmış hatta doktor da şaşırmış ama ben hiç içmedim dedi aletin bozuk olduğunu düşünüyor kendisi ben buna pek inanmadım itiraz dilekçesi vermiş araştırmış internetten nasıl böle bişey çıkar diye siz hiç duydunuz mu böle bişey ben de inanmış gibi yaptım üstüne gitmedim

Kızlar eşim haftanın yarısı sabaha karşı eve geliyor hatta bazen direk iş yerine geçiyor uyumadan geçen hafta yine ofise gecti akşama doğru eve geldi aşkım benim gece ehliyetimi aldılar dedi şaşırdım ben de neden dedim promil de alkollü çıktım dedi 50küsür çıkmış sonra itiraz etmiş hastahaneye götürmüşler 76 çıkmış hatta doktor da şaşırmış ama ben hiç içmedim dedi aletin bozuk olduğunu düşünüyor kendisi ben buna pek inanmadım itiraz dilekçesi vermiş araştırmış internetten nasıl böle bişey çıkar diye siz hiç duydunuz mu böle bişey ben de inanmış gibi yaptım üstüne gitmedim
Bazi yiyecekler var onları yiyince alkollu çıkıyormuş ama detayli bilgim yok

Tesadüflere inanmam. Yalan söylüyor. İnternette bakmıştır, bak var böyle birşey demek için... Hem hastanede hem cihazla hatalı ölçülmez. Boşverin alkolü promimili nerede bu beyefendi geceleri?

Son düzenleme:
Eşiniz alkol surekli kullanan biri mi sanırım cok icse bile surekli kullanda az promil cikarken az kullanda az icse farkli promil cikabiliryormus sanirim

Bide diyo ki içmiş olsam hastahaneye gidene kadar düşmüş olmalı bu iyice çıkmış diyo şimdi dava açacakmış hastahanede ki doktorun ifadesi alınacakmış

Back
X