• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yalan mı söylüyor

Kızlar eşim haftanın yarısı sabaha karşı eve geliyor hatta bazen direk iş yerine geçiyor uyumadan geçen hafta yine ofise gecti akşama doğru eve geldi aşkım benim gece ehliyetimi aldılar dedi şaşırdım ben de neden dedim promil de alkollü çıktım dedi 50küsür çıkmış sonra itiraz etmiş hastahaneye götürmüşler 76 çıkmış hatta doktor da şaşırmış ama ben hiç içmedim dedi aletin bozuk olduğunu düşünüyor kendisi ben buna pek inanmadım itiraz dilekçesi vermiş araştırmış internetten nasıl böle bişey çıkar diye siz hiç duydunuz mu böle bişey ben de inanmış gibi yaptım üstüne gitmedim
Cihazlar duzenli kontrolden geciyor. Arıza olma ihtimali düsük, ayrica hastanede kanda çıkması da normal değil.
Ya alkol almıs ya da bazı ilaclar da böyle sonuclar cikariyor ancak bence ilac da alsa 50 ve 70 yuksek bir promil.

Kızlar işi gereği geç gelio görevi var yani dün düzgünce konuştum hastahaneye gitmiş kanda bakılmamış hastahanede ayrı bi promil ölçümü yapılmış onda 76 çıkmış
Hastanede cihazla mi baktılar dedi :-) :-) :-) Hastane polisi eşliğinde kanda bakılır alkole. Tekrar cihazla bakılacaksa niye oraya kadar götürsünler yahu. Kanda bakılıp adli rapor yazilmadan da ehliyete el konulmaz. Bildiğim kadarıyla bi birada 20 promil alkol oluyormuş diğer içkiler daha yüksek promilli olabilir tabi. Düşündüğünüz gibi üfle bakayım ooo çok içmişsin ver ehliyeti şeklinde cereyan etmiyor prosedür böyle. Dilekçeyle itiraz etmişse bile sonuç çıkmaz. Yine de sizin esiniz siz dogrusunu bilirsiniz. Bir de işini çok merak ettim, sabaha kadar çalışıp sonra yine sabah işbaşı. Oldukca yıpratıcı olmali

Çek kenara hayırdır de yalan söyleyecekse bari mantıklı olsun. Polisin yada doktorun ona garezi mı var.

ayyy bi yerde okumustum. adamin aynisi basina geliyo. sonra tesadüfen yedigi birsey dokunuyo. o yedigi seyden kaninda sürekli alkol cikiyordu.

ya gercekten öyle yada oda bunu okumustur sallim belki tutar demistir

Hastanede kandan bakıyorlar promile ve her zaman aletten fazla cıkar
Malesef yalan söylüyor

Back
X