sizce yanlış bişey mi söyledim kv ye ?

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar yarın bizim orda bi tanıdığa gidicez annemler ve kayınvalidem.
aradım kv mi nasılsın naptın falan die. konuştuk falan.
yarın kaçta geliceksin dedm ?
oda baban geç giderse onla gelirim bırakır beni dedi. bugün 10 giibi gitti öyle olursa belki onla gelirim belki kendim gelirim dedi..
bende tamam anne arar bana sabah haber edersin olur mu dedim.
neyini haber edeyim nasılsa evdesin yani dedi.
bende anne yatarım kalkarım sonuçta sen gelirken ara dedim.
donuk donuk hımm tmm dedi.
sonra ben e kahvaltı falandahazırlarm gelceksen en azından.sen ara haber et dedm.
tmm canım dedi.
tamam görüşürüz yarın dedm kapatıık telefonu.
aramadan gelinmemesi gerekir die düşünüyorum. çünkü ben her gittiğimde mutlaka ararım bişi lazm mı die bahane ederek yada geliyorm die. snuçta müsait olunr olunmaz yanii.
birde ben şimdi aramasam demekki beni hiç aramadan sabahtn gelcekti. ben naptın die aradığım için öğrendm düşüncesini yani. ben öğlen gelir die düşündm akşamada bize yemeğe kalırlar nasılsa die düşündüm falan derken böyle söyledi bende öyle dedm. kapatıık. şimdi bozulmuş gibi geldi gelceği varsada gelmez belkide sabahtan bilemiyorum.
sizce bunda yanlışım var mı ?

Konu cat kapi gelmesi degilki.
Kadin yarin nasil olsa gelecekmis, ha sabah 10 ha oglen 12 de..
Yani gelecegini biliyorsunuz tekrar arayip niye haber versinki.

Kendi annenizede boyle davranirmiydiniz?
Baska sorunlariniz varsa bilmiyorum. B

Konu cat kapi gelmesi degilki.
Kadin yarin nasil olsa gelecekmis, ha sabah 10 ha oglen 12 de..
Yani gelecegini biliyorsunuz tekrar arayip niye haber versinki.

Kendi annenizede boyle davranirmiydiniz?
Baska sorunlariniz varsa bilmiyorum. B
kendi annemde gelirken beni arar genelde ki sabahtan geldiğinide hatırlamam hiçç . başka çok şey olduda sineye çektim geçtim. ha 10 ha 12 die değil sonuçta bana gelmicek komsuya gidicez oondan dolayı gelirim diyince bende öyle söyledim. birde ben çalışıyorm haftasou evdeym sonuçta geliyosa 10 da araması gerekir yatarım ederim uykulu pijamalı mı karşılıyım. siz olsanız sizde bence öyle düşünrsünüz. bana kaçta gelceğim belli olmaz 10 dada gelirim belki kendim gelirim diyince aarayıp geliyorum demesinde bence bişi yk. bahane edilir en azından ekmek falan lazım mı die yinede aranır evim dağınık bile olabilir bi sürü sebeb var bence aramaları için.

yanlış bir şey yok.
benim de böyle söylenmesi gereken bir şey söyleyince, "acaba alındılar mı?" diye düşünmekten içim içimi yiyor.
rahat olun..
eşime anlattım bunda yanlış anlaşılcak bişi yok tabiki araması gerekir dedi ama kv dem biraz benm değişik konularımdada yazdım önceden çok takıntılı oldum sayesindee..

... sevgili kayınvalidem bana 11-12 gibi gelirim demişti. sabah 9da kapının çalışına uyandım. halbuki planım 9:30'da kalkıp evi toparlamak, önden hazırlık yapmaktı.Çünkü bulaşıklar tezgahta, battaniyeler falan koltukta ev dağınık. Kendi annemi bile ev böyleyken davet etmem ama üzerimde gecelik-saç baş dağınık veee kapıda bir kayınvalide-onunda yanında da babanne..Yalnız da değil. Aaa dedim erken geldin neden haber vermedin?.
İlk kavgamızı o gün yaptık.Sadece erken gelmekle kalmadı tabi neler neler oldu üzerine.. Unutmak mümkün olsa keşke..

Anlamayacak bişey yok bunda.Yanlış anlayacakda bişey yok. Söylediğin saatte gelirsin veya gelmeden haber verirsin.. Dan diye kapıda bitmekte nedir.. Yanlış bişey söylemedin, aksine çok iyi yaptın bunu isteyerek. Daha sonrada dan diye gelmez.

tamda olması gerektiği gibi davranmışsın

gelince o kadar içten davranki ne oluyor desin ,

ben yıllarca bu habersiz gelmeleri ile savaş verdim ve en sonunda başardım

şimdi 3 gün önce arıyorlar ,

eşimede söyledm hatta böyle böyle die oda doğru demşssn dedide içim içimi yedi yani bi yandandaa. duraksadı hemen. e ben sabah sonuçta ona göre ayarlarm kendimi yani ben giderken mutlaka ararım benide arasınlar isterim açıkcası.

... sevgili kayınvalidem bana 11-12 gibi gelirim demişti. sabah 9da kapının çalışına uyandım. halbuki planım 9:30'da kalkıp evi toparlamak, önden hazırlık yapmaktı.Çünkü bulaşıklar tezgahta, battaniyeler falan koltukta ev dağınık. Kendi annemi bile ev böyleyken davet etmem ama üzerimde gecelik-saç baş dağınık veee kapıda bir kayınvalide-onunda yanında da babanne..Yalnız da değil. Aaa dedim erken geldin neden haber vermedin?.
İlk kavgamızı o gün yaptık.Sadece erken gelmekle kalmadı tabi neler neler oldu üzerine.. Unutmak mümkün olsa keşke..

Anlamayacak bişey yok bunda.Yanlış anlayacakda bişey yok. Söylediğin saatte gelirsin veya gelmeden haber verirsin.. Dan diye kapıda bitmekte nedir.. Yanlış bişey söylemedin, aksine çok iyi yaptın bunu isteyerek. Daha sonrada dan diye gelmez.

ne güzel yazmışssınız. eşim benmde mesela 9 da işe gider ben haftasonu evdeymdir. kahvaltı yaparız bazen ben toplamadan geri yatrım kalkınca toplarım etrafı falan. yarın illaki yatmazdım evi toplardım yine ama yinede aramadan gelinmemesi gerektiğini düşünüyorum. 1.5 yıllık evliyim evlerine 9 da gittiğimde oldu ama mutlaka aradım gelirken bahane ettm bişiyi aradım ne olur ne olmaz die. ona kalsa ne var bunda dicek biriside ben malesef öyle şeyleri hoş bulmuyorum. işte oğlan annesi olunca sanki ev onların istemesemde haber veremem die düşünüyolar herhaldee.. yarın sabahtan ben öyle dedim die gelceğini sanmıyorum çünkü öyle onun istemediği bişi diyince hemen tavır alıp değişir.

ne güzel yazmışssınız. eşim benmde mesela 9 da işe gider ben haftasonu evdeymdir. kahvaltı yaparız bazen ben toplamadan geri yatrım kalkınca toplarım etrafı falan. yarın illaki yatmazdım evi toplardım yine ama yinede aramadan gelinmemesi gerektiğini düşünüyorum. 1.5 yıllık evliyim evlerine 9 da gittiğimde oldu ama mutlaka aradım gelirken bahane ettm bişiyi aradım ne olur ne olmaz die. ona kalsa ne var bunda dicek biriside ben malesef öyle şeyleri hoş bulmuyorum. işte oğlan annesi olunca sanki ev onların istemesemde haber veremem die düşünüyolar herhaldee.. yarın sabahtan ben öyle dedim die gelceğini sanmıyorum çünkü öyle onun istemediği bişi diyince hemen tavır alıp değişir.
Değişsin boşver saygısı olsun. Onlar bizim nesil gibi değil,9-10 a kadar yatayım demiyorlar. İşleri varsa erkenden kalkıyorlar. Uyuşmayan şey yaşam tarzımız. Bana kapıdan girdip ilk söylediği şey " evine misafir gelecek hiç mi telaş yapmıyosun?" baksana lafa.Niye telaş yapayım. Ben planlamışım herşeyi zaten ama gelde anlat. Onlar bizi kendileri gibi sanıyorlar. Ama hamurumuz farklı. Canını sıkma. İyi olmuş söylemen.

kendi annemde gelirken beni arar genelde ki sabahtan geldiğinide hatırlamam hiçç . başka çok şey olduda sineye çektim geçtim. ha 10 ha 12 die değil sonuçta bana gelmicek komsuya gidicez oondan dolayı gelirim diyince bende öyle söyledim. birde ben çalışıyorm haftasou evdeym sonuçta geliyosa 10 da araması gerekir yatarım ederim uykulu pijamalı mı karşılıyım. siz olsanız sizde bence öyle düşünrsünüz. bana kaçta gelceğim belli olmaz 10 dada gelirim belki kendim gelirim diyince aarayıp geliyorum demesinde bence bişi yk. bahane edilir en azından ekmek falan lazım mı die yinede aranır evim dağınık bile olabilir bi sürü sebeb var bence aramaları için.

Tabiki aranmasi gerek kendi annemiz dahi olsa, evde de olmayabilirizsonucta.
Benim demek istedigim yarinki misafirlikle ilgiliydi. Kv gelecegini biliyorsunuz yani gidecek dahi olsaniz evinize cikicaktir illaki.
Haftasonu calisan kadinsiniz uyumak istersiniz tabiki ona bisi diyemem.

Tuhaf gelen bu kadar dogru olduguna karar verdiginiz seyi neden kk da sorma geregi duydunuzki.

bn hep ararim yarin su saatte geliyoruz evdemisin diye. basta niye soruyosun mosafir gibi derdi annem alisri artik . sizde alistirin. kv nadir gelir. her haberini aldigimd sorarım kacta diye. niyeki der herseferinde israrla sorarim sebebi yok merak derim. alinirlarmi bilmem. catkapi kimse kimseye gitmemeli bence. evden çıkarken haber ver üstüm uygun olmayabilir banyoya gidicem diyorum bazende. sizde diyin

Tabiki aranmasi gerek kendi annemiz dahi olsa, evde de olmayabilirizsonucta.
Benim demek istedigim yarinki misafirlikle ilgiliydi. Kv gelecegini biliyorsunuz yani gidecek dahi olsaniz evinize cikicaktir illaki.
Haftasonu calisan kadinsiniz uyumak istersiniz tabiki ona bisi diyemem.

Tuhaf gelen bu kadar dogru olduguna karar verdiginiz seyi neden kk da sorma geregi duydunuzki.
Çünkü tepkisi tuhaftı ve bende takild daha cok boyle seyleri yaptigi icin o kadar kendimde hata aramaya basladim ki paronayak gibi anlatamam yani canim

Değişsin boşver saygısı olsun. Onlar bizim nesil gibi değil,9-10 a kadar yatayım demiyorlar. İşleri varsa erkenden kalkıyorlar. Uyuşmayan şey yaşam tarzımız. Bana kapıdan girdip ilk söylediği şey " evine misafir gelecek hiç mi telaş yapmıyosun?" baksana lafa.Niye telaş yapayım. Ben planlamışım herşeyi zaten ama gelde anlat. Onlar bizi kendileri gibi sanıyorlar. Ama hamurumuz farklı. Canını sıkma. İyi olmuş söylemen.
Bende dogru die dusunerekten soyledim acikcasida herseye davranislari degistigi icin bide buraua sormak istedim.mesela bu Aksam ustu ugradik bisi birakmak icin anneme gelicektik ordan. Bunu duydu hemen surati düstü afra tafralara girdi laf vurdu falan esimde sasidi kendi gozleri ile gordu en azindan. Istemior resmen annemlere gidilmesini.

bn hep ararim yarin su saatte geliyoruz evdemisin diye. basta niye soruyosun mosafir gibi derdi annem alisri artik . sizde alistirin. kv nadir gelir. her haberini aldigimd sorarım kacta diye. niyeki der herseferinde israrla sorarim sebebi yok merak derim. alinirlarmi bilmem. catkapi kimse kimseye gitmemeli bence. evden çıkarken haber ver üstüm uygun olmayabilir banyoya gidicem diyorum bazende. sizde diyin
Mantikli davranmissiniz darisi bana insallahh

Back
X