- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
merhaba arkadaşlar yarın bizim orda bi tanıdığa gidicez annemler ve kayınvalidem.
aradım kv mi nasılsın naptın falan die. konuştuk falan.
yarın kaçta geliceksin dedm ?
oda baban geç giderse onla gelirim bırakır beni dedi. bugün 10 giibi gitti öyle olursa belki onla gelirim belki kendim gelirim dedi..
bende tamam anne arar bana sabah haber edersin olur mu dedim.
neyini haber edeyim nasılsa evdesin yani dedi.
bende anne yatarım kalkarım sonuçta sen gelirken ara dedim.
donuk donuk hımm tmm dedi.
sonra ben e kahvaltı falandahazırlarm gelceksen en azından.sen ara haber et dedm.
tmm canım dedi.
tamam görüşürüz yarın dedm kapatıık telefonu.
aramadan gelinmemesi gerekir die düşünüyorum. çünkü ben her gittiğimde mutlaka ararım bişi lazm mı die bahane ederek yada geliyorm die. snuçta müsait olunr olunmaz yanii.
birde ben şimdi aramasam demekki beni hiç aramadan sabahtn gelcekti. ben naptın die aradığım için öğrendm düşüncesini yani. ben öğlen gelir die düşündm akşamada bize yemeğe kalırlar nasılsa die düşündüm falan derken böyle söyledi bende öyle dedm. kapatıık. şimdi bozulmuş gibi geldi gelceği varsada gelmez belkide sabahtan bilemiyorum.
sizce bunda yanlışım var mı ?
aradım kv mi nasılsın naptın falan die. konuştuk falan.
yarın kaçta geliceksin dedm ?
oda baban geç giderse onla gelirim bırakır beni dedi. bugün 10 giibi gitti öyle olursa belki onla gelirim belki kendim gelirim dedi..
bende tamam anne arar bana sabah haber edersin olur mu dedim.
neyini haber edeyim nasılsa evdesin yani dedi.
bende anne yatarım kalkarım sonuçta sen gelirken ara dedim.
donuk donuk hımm tmm dedi.
sonra ben e kahvaltı falandahazırlarm gelceksen en azından.sen ara haber et dedm.
tmm canım dedi.
tamam görüşürüz yarın dedm kapatıık telefonu.
aramadan gelinmemesi gerekir die düşünüyorum. çünkü ben her gittiğimde mutlaka ararım bişi lazm mı die bahane ederek yada geliyorm die. snuçta müsait olunr olunmaz yanii.
birde ben şimdi aramasam demekki beni hiç aramadan sabahtn gelcekti. ben naptın die aradığım için öğrendm düşüncesini yani. ben öğlen gelir die düşündm akşamada bize yemeğe kalırlar nasılsa die düşündüm falan derken böyle söyledi bende öyle dedm. kapatıık. şimdi bozulmuş gibi geldi gelceği varsada gelmez belkide sabahtan bilemiyorum.
sizce bunda yanlışım var mı ?