- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Anladık 8 aylık ilişkiniz var evet ama yeter ya hu,sizden olmaz işte,olmuyor.Daha ne kadar konu açacaksınız burada?8 aylık bir ilişkimiz var
Geçen hafta terfi aldım ancak sevgilim beni tebrik etmedi. Bugün işi ile ilgili kendini ovuyordu kimse yapamadı ben yaptım havalarında ben de dedimki tebrik etmek isterdim ama sen beni etmedin dedim. O da Dediki ben zammı dersin diye bekledim o zaman tebrik edecektim falan dedi resmi olarak açıklandı diye anlamadım ben yanlış anlamışım yoksa tebrik ederdim dedi
Ben de çok kırıldım bu duruma sanki layık görmemiş gibi acaba kendisi mi yanlış olmadı yoksa umursamadı mi
Ne zaman düzelicen baba mezara girince miii8 aylık bir ilişkimiz var
Geçen hafta terfi aldım ancak sevgilim beni tebrik etmedi. Bugün işi ile ilgili kendini ovuyordu kimse yapamadı ben yaptım havalarında ben de dedimki tebrik etmek isterdim ama sen beni etmedin dedim. O da Dediki ben zammı dersin diye bekledim o zaman tebrik edecektim falan dedi resmi olarak açıklandı diye anlamadım ben yanlış anlamışım yoksa tebrik ederdim dedi
Ben de çok kırıldım bu duruma sanki layık görmemiş gibi acaba kendisi mi yanlış olmadı yoksa umursamadı mi
Anladık 8 aylık ilişkiniz var evet ama yeter ya hu,sizden olmaz işte,olmuyor.Daha ne kadar konu açacaksınız burada?
Günde 10 kere konu mu açılır ya hu,sevgilisini ondan çok tanır olduk vallahiKonu sahibinin diger konularini bilmiyorum ama nick duzelicezinsbelki duzelmek icin daha fazla konuya ihtiyac vardi ya ala ala.
Günde 10 kere konu mu açılır ya hu,sevgilisini ondan çok tanır olduk vallahi.
Ben tebrik etsem konu açmaktan vazgeçer miKadinin dusmani yine kadin yav. Konu sahibini taniyorsunuz ama terfi aldi diye tebrik ettiniz mi yok.ne olur su iliskiyi oldurmaya calissaniz sankim hayret bir sey yav.
Hiç yani insan bi tebrik ederKadinin dusmani yine kadin yav. Konu sahibini taniyorsunuz ama terfi aldi diye tebrik ettiniz mi yok.ne olur su iliskiyi oldurmaya calissaniz sankim hayret bir sey yav.
Ben tebrik etsem konu açmaktan vazgeçer mi?
Tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.Ama bu çocuktan ayrıl sen,anlaştık mıHiç yani insan bi tebrik eder
Ayrilmicam seviyorum onuTebrik eder,başarılarının devamını dilerim.Ama bu çocuktan ayrıl sen,anlaştık mı?
Peki bizim suçumuz,günahımız ne?Günde 10 tane konu açıyorsunAyrilmicam seviyorum onu
Ayrilmicam seviyorum onu
Acaba ben mi takiyorum çok yoksa kirilmam gereken bir şey mi ondan emin olmak istedim sadecePeki bizim suçumuz,günahımız ne?Günde 10 tane konu açıyorsun.Seviyorsan ona söyle bence,her hareketinin altında bir şey arama .
Bugün ben de konu açmaya karar verdim.Baslik şu olacak;"Kocam bugün işe içlik giymeden gitmiş,neden acabaAyrilma tabi sevgi oyle kolay bulunan bir seymi sankim. Bunlar kiskanc ve fesat tayfa sen bosver bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?