Sözleşme yapılmadı mı, iş tanımı yazmıyor mu sözleşmesinde? Maaşı belirlenmedi mi başlamadan önce?
Baya ufak bir yerde çalışıyor o zaman. Aile şirketi gibi mi?
Böyle yerlerde patronlar her istediğini yaptırabileceğini sanır elbet.
Profesyonel davranışlar değil asla, kurumsal bir şirket olsa yapamaz hiçbirini.
Haklısınız bence.
Bu hareket asla normal degil,kim normal gorurse anlayin ki aklindan zoru var
Ben patronun adil,saygili ve terbiyeli olanini hic gormedim kendi is hayatimda. Hep edepsiz tiplerle calistim uzulerek soylemem gerekirse. Sadece bir tanesi daha kibardi,en azindan kufur etmez hakaret etmezdi. Madem maddi durumunuz musait ve elveriyor,esiniz isten cikip mobbing davasi acsin. Kovulursa da acsin. Bari tazminatini alir kovulursa. Ama ust duzey bir insan icin kovulmak kariyerinde hos bir sey olmaz bana gore istifa daha iyi.
Başka iş bulup tekmeyi bassın diyorum.
ben de senin görüp yorum yapmanı bekliyordum cherry. Sen de böyle düşünüyorsan bence doğru yoldayım.
Labfaresiciğim mobbing her yerde var doğrıdur. Ama bu patron işçi çalıştırmayı bilmeyen hanzonun biri. Çalışanına ceket taşıtmak nedir yahu??!? Baştan aşağı saçmalık. Vergi kaçırma işine de hiç şaşırmadım patron şark kurnazı zannımca. İşten çıkarken vergi işini mutlaka şikayet etsin.
Çıkarken ihbar etsin sgk ya. Maaşları doğru göstermiyor diye.
Esiniz kendisi ayrilmasin. Patronun kovmasini beklesin. Hak kaybi varsa ve kanitlabir bir şeyse ki kanitlanir gibi duruyor maasin ustunu elden verdigi icin tazminat alabilir.
Ceket tasitmak ne yahu
Az yesin bir Uşak tutsun kendine, terbiyesiz.
Eşiniz once SGK ya sikayet etsin maas konusunu, sonra hizla iş aramaya baslasin, eger hemen ayrilirsa bilginiz olsun şu donem piyasalar epey durgun yilbasindan sonra yeni alimlar olur, bikac ay issiz kalmayi goze almak lazim yani...
Az daha zorlayıp kendini kovdurtsunYeni konu açmak istemedim. Son durumda eşimin şirketteki pozisyonu değiştirildi. Amiyane tabir ile rütbeleri söküldü.
Çanta taşımadı diye resmen pozisyonu düşürüldü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?